Inte lätt att vara/bli förälder

Cain ser till att Aaron håller Victoria på gott humör, genom att ge Aaron pengar så han kan bjuda henne på något. Aaron får med sig Vic på promenad istället för att gå till skolan.
Då passar Cain på att ringa skolan och meddela att Victoria skolkar och skolan ringer givetvis Andy. Dessutom skickar skolan hem en kurator som ska prata med Andy och Victoria. Eftersom Vic inte vill ha socialen inblandad så lovar hon att inte skolka mer.

Det är dags för pubquiz och nu vet vi vad Sandy snokade efter igår. Han hade skrivit upp de rätta svaren på armen och det upptäckte Natasha när hon satte sig bredvid honom. Hon fick Sandy till att inte fuska så hon hjälpte honom med svaren och det gjorde att de vann.

Folket som är på cafét har roligt åt David som skämt ut sig dagen innan. Eric hör det och säger åt dem att inte göra narr av hans son...det är hans jobb att göra det.
Lizzie försöker att glädja David så hon säger att hon kan hjälpa honom att dela ut flygblad. Hon försöker att övertyga folk om att rösta på David när Eric kommer dit. Han lyckas övertala henne till att hjälpa honom i stället. Hon vill ha 50£ för det men Eric lyckas få ner priset till 15£.
David ser sedan att hon har en av Erics rosetter på sig och blir mycket besviken. Då erbjuder sig Lizzie att hjälpa honom om han betalar men det vägrar han. Han vill inte bli en korrumperad politiker.

Faye ringer till Mark och han blir irriterad eftersom han bett henne gå via hans advokat. Hon vill bara visa sin tacksamhet och frågar när de ska ses nästa gång. Då säger han åt henne att det inte är någon bra idé, hon ska vänta på att han hör av sig till henne nästa gång...

Laurel försöker prata med Nicola men hon är fast övertygad om att göra abort.
När Laurel sedan möter Rodney har hon svårt att inte visa hur ledsen hon är. Han blir mycket orolig och då säger Laurel att Nicola är gravid. De går båda till Nicola och hon får veta att nu vet även Rodney om det. Nicola verkar beslutsam ända tills hon åter igen ser ultraljudsbilden, då inser hon att fostret är såpass stort redan att det kommer att bli en mycket jobbig abort. Hon bestämmer sig för att behålla barnet och Rodney säger åt henne att berätta för Jimmy. 

Nicola och Laurel är ute och pratar om gamla minnen de haft med andra pojkvänner. De är mycket fnissiga och skrattar en hel del. Plötsligt kommer Jimmy och tjejerna tystnar. Nicola ska precis ta mod till sig att säga något men Jimmy börjar åter igen att prata om att det är tur att de gjort slut för det skulle aldrig fungerat mellan dem och att Nicola måste försöka börja om och träffa andra. Hon blir då så irriterad att hon attackerar honom med handväskan.

Jimmy möter sedan Rodney och är skitförbannad. Han säger att nästa gång kommer han att anmäla Nicola eftersom hon är så våldsam. Rodney kan inte annat än följa med Jimmy hem och berätta hur det är.
Jimmy blir chockad, han börjar tänka på Kelly och att de skulle haft en son som idag skulle ha varit 14 månader om hon inte gjort abort. Rodney ber honom att ta det lugnt och inte göra något eller säga att han vet förrän Nicola är redo till att berätta. När de sedan sitter och pratar om barn och föräldraskap visar det sig att Jimmy skulle jättegärna vilja ha barn, pojke eller flicka spelar ingen roll... eller jooo han skulle älska att ha en son och Rodney skulle älska att ha en sonson.

Cain är förbannad på Debbie som han tycker inte gör så mycket som hon kan när det gäller att få vårdnaden om Sarah. Hon är rädd att Andy skulle ge igen och då kan det bli fel och i sånna fall kan det vara kört att få träffa Sarah.
Eftersom Cain är Cain så ringer han till socialen och säger att han har något att berätta om Andy...


Trevlig pingst allihop, ha det så bra!

Kommentarer
Postat av: Erik

Bättre avsnitt i dag än de senaste dagarna. Bäst var Laurel, hon som spelar henne är en sådan duktig skådespelerska, får allt att låta så äkta - till skillnad från Nicola som alltid spelar över. Cain ringde socialen. Men borde de inte veta om hurdan Andy är redan? Eller blev misshandeln aldrig anmäld någon gång? Han blir nog inte glad i alla fall när han får reda på det.

2011-06-10 @ 17:12:37
Postat av: Lina

Ha.. Jag grät när debbie grät idag </3

2011-06-10 @ 17:34:00
Postat av: ylva

Debbie visar så sällan att hon är riktigt ledsen så jag gråter jag med när hon gör det!



Trevlig pingst!

2011-06-10 @ 17:45:35
Postat av: Mariann

jepp, Charlotte Bellamy är en suverän skådespelerska!

Trevlig pingst!

2011-06-10 @ 22:56:43
Postat av: Tina

Undrar om Cain har något att vinna på att smutskasta Andy, för det är väl om honom samtalet gäller,då han är jävig.



2011-06-11 @ 09:44:33
Postat av: Marie

ÄÄÄÄÄntligen har jag tittat ikapp så jag kan läsa denna fantastiska blogg igen!!! :-D Dessvärre spelar min hårddisk inte alltid in som den ska, MEN då kan jag ju uppdatera mig här. Vilket jobb, lika imponerad som alltid!

Kram Alla HTG-fans!

2011-06-11 @ 11:39:59
Postat av: Mariann

Jo, men man får ju hoppas att socialen reagerar och åtminstone undersöker det när de får höra att Andy har misshandlat sin förra fru. Men man ska ju inte va för säker när det är manusförfattarna som bestämmer...

2011-06-11 @ 15:51:33
Postat av: Carl-Alfred

Man kan inte annat än att älska Hem till Gården! :)

2011-06-11 @ 20:18:49
URL: http://carlalfredsplace.blogg.se/
Postat av: ylva

Så sant, Carl-Alfred :-)

2011-06-12 @ 08:22:48
Postat av: Tessan

Är det någon mer som är så facebookindoktrinerad så ni letar efter gilla-knappen när ni läser bra inlägg? Som t ex Carl-Alfreds här ovanför. Jag letade direkt efter knappen att klicka på. Snacka om att vara hjärntvättad!!! :)

2011-06-12 @ 12:31:45
Postat av: Tina

Visst skulle det vara bra med en gilla-knapp. Ses på facebook,Tessan. Det finns htg-sida där med.

2011-06-12 @ 14:02:16
Postat av: Mariann

haha! Skyldig! Jag letar alltid efter gilla-knapp nuförtiden har jag märkt. En ogilla-knapp saknar jag på Facebook och andra ställen också.

HTG-sidan på Facebook har jag letat rätt på... :)

2011-06-12 @ 15:21:06
Postat av: Madeleine

Det är bra konstigt att Diane åker bort mitt i all turbulens kring Andy, Vickan, och Daz som ju flyttat.

Samt att ju Jack dog nyligen, inte alls hennes stil, och känns väldigt fel.

Vickan är 14-15 år och har hetlevrade Andy som förmyndare, nej kom igen, det är lite väl mysko!

Mark ljuger vidare med sin toupe på svaj, och nu Cain och Majsan, inte skulle hon titta åt honom irl!

2011-06-13 @ 14:16:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0