Hjärtattack, fårtjuv och ett nytt kärlekspar?

Eric orkar inte ut och kampanja, han skyller för på Vals gryta hon gjort dagen innan men hon låter sig inte luras.
Hon blir orolig men han försöker bara vifta bort det.
David och Leyla är ute och värvar röster. De tar en paus när de ser att Eric får en leverans av varor till fabriken. Varorna lämnas utanför så Eric måste bära upp allt själv. David är orolig och går givetvis och hjälper sin far.
Eric vill inte visa att han mår dåligt så han kör iväg David så fort han fått hjälp. Val ser det och blir orolig. Hon tar helt enkelt med sig sin man och åker till sjukhuset där de tar massa prover på honom. De misstänker att han fått en lindrigare hjärtattack. Val blir så orolig att hon ber Eric att ta det lugnt nu och att han drar sig ur valet men Eric vägrar. När ha sedan möter David så vill han inte erkänna att han mådde dåligt utan han säger att han bara spelade teater när han var trött efter varubärandet, allt för att få ett försprång i valet.
David blir fruktansvärt besviken på sin far och går därifrån.
Till Val säger Eric att han inte kommer att visa att han är sjuk, eftersom det kommer att förstöra bilden av honom som en stark, handlingskraftig man. Val är orolig för att det ganska snart kommer att sluta i en kista för hans del.
Eric försöker be David om ursäkt med att det är bara politik, inget personligt men David går därifrån.

Ashley råkar hitta Nicolas ultraljudsbild i Laurels väska. Han konfronterar henne så fort han får chansen eftersom han trodde att det var Laurels. Hon förklarar då att det är Nicolas men när hon ser Ashleys lättnad blir hon ledsen. Det visar sig att han är nöjd med sin familj och han vill inte ha fler barn. Han är rädd att det kan hända igen det som hände Daniel. Laurel blir besviken på honom men tillslut så får de tillfälle att prata ut med varann och då lyckas hon övertala honom att det faktiskt inte behöver gå så illa en gång till.

Zak hittar ett får på deras ägor och ser Shadrack sovandes på en bänk i närheten. Det visar sig vara ett av Andys får som Shadrack snott med sig i fyllan fast han inte kommer ihåg det.

Lee upptäcker att de har blivit vräkta och han pratar med sin morfar. Han förstår inte hur det gått så illa eftersom han bidragit med pengarna Mick velat ha. Det visar sig att Mick legat efter med pengarna mycket längre tid än Lee vetat om.
Mick söker upp Zak för att kunna vara med om bedrägeriet de pratat om igår men Zak säger att det är försent nu. Precis då kommer Shadrack med fåret och Mick känner igen att det är Andys märkning på den.
Mick lämnar tillbaka fåret till Andy och han säger inget om att det var Shadrack utan att det var några ungdomar som han stoppade. Som tack kanske han och Lee kan få lite husrum.
Andy säger att de kan få sova i en av ladorna.
Lee ordnar så de kan sova över på B&B:t och i fortsättningen får Mick sova där på Lees besparingar medan han säger att han ordnat med husrum för sig själv på annat håll.

Nicola pratar med Natasha om festen. Hon säger att hon ser ett romantiskt tema med isskulpturer och champagne inte ett där alla är välkomna och där man kommer att se Shadrack rapandes. Natasha håller med så hon ger Nicola i uppdrag att hålla koll på honom.

Belle ska visa upp sitt korttrick för Brenda och Doug. Hon har sin nya assistent med sig, Shadrack eftersom Will inte kunde. Både Brenda och Doug blir överförtjusta av hennes trick men när Belle går därifrån så viskar hon till Shadrack att det kommer de kanske inte bli när det får se det riktiga tricket hon ska göra på varietén.

Gennie sitter och syr en väst till TJ som han ska ha på uppträdandet. Bob kommer förbi och berömmer henne jättemycket. Terry ser hur mycket hon tittar på Bob.... Hon låtsas som om det inte vore något.

Mark ska skriva nya bröllopslöften och letar inspiration på Internet. Natasha vill att han skriver direkt ur hjärtat men han har svårt att hitta ord.
Faye dyker upp och frågar om jobbet finns kvar. Givetvis får hon inte det men hon lämnar kvar sitt cv och betonar att hon flyttat sedan senaste gången hon var här. Natasha råkar nämna om bröllopet och det gör att Faye reagerar på det och får bråttom därifrån. Mark kommer sedan hem och får höra att hon varit där. Han blir orolig och när han ser hennes cv kastar han det på en gång. Natasha undrar lite över hans reaktion men han skyller på att han är stressad över att inte få till bröllopslöftena så hon blir nöjd.

Kommentarer
Postat av: Liina

Ett väldigt tråkigt avsnitt i dag

2011-06-15 @ 19:12:10
Postat av: Erik

Det mest oväntade i dag var väl att Faye dök upp igen. Annars tycker jag Laurel var bäst, henne kan man alltid lita på. Hur kan Lee ha så mycket besparingar?

2011-06-15 @ 21:00:26
Postat av: Madeleine

Urk, kan inte sova, jaha nu är Faye med, oj jag kommer ihåg henne från 80-talet , och mitt liv då, sen blev jag själv, och nej, hon får mig att rysa,

Den Dalglish deckaren då var riktigt läskig.

Hon är sig lik, lite fix å bix där, men hon är inte och var inte snygg, bitch, hehe!

Och ni som tycker Carl är snygg, jag ser snyggare killar på ICA!

2011-06-16 @ 02:25:34
Postat av: Madeleine

Oj alltså jag var väldigt ung och hade en liten flicka, det var en svår tid, och hon spelade en ung tjej med bebis, därav mitt förra inlägg, ursäkta!

2011-06-16 @ 02:30:54
Postat av: ylva

Madeleine, det ser ut som om vi levde ganska likadana liv på 80-talet! Hade också en liten tös och var ensam, det var inga roliga år!



Nu trampar serien vatten, jag vill veta hur det blir med vårdnaden, Nicolas bebis och alla haltande relationer!

2011-06-16 @ 09:09:35
Postat av: Erik

Risken är nog att vi får sväva i ovisshet till efter sommaruppehållet. Det är ju bara fyra avsnitt kvar nu. Vi får hoppas att allt tar bättre fart till hösten.

2011-06-16 @ 09:23:26
Postat av: Mariann

Nej men är vi redan där?? Så i morgon är sista HTG och sen är det uppehåll? Oj, vad tiden går fort.

2011-06-16 @ 10:28:00
Postat av: Sabina

Jag hittade din sida av en ren slump och jag har läst några av dina blogginlägg - det märks att du gillar att skriva :D

2011-07-13 @ 00:15:35
URL: http://djurförsäkring.net

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0