Fredagen 3 juni

Den dagen kommer jag antagligen inte hinna kolla på HTG så därför kommer jag inte att skriva någon sammanfattning men jag hoppas att ni kan hjälpas åt med det i kommentarsfältet till detta inlägg.
Ni brukar sköta det galant =)


OBS! Onsdagens avsnitt kan ni väl diskutera i rätt inlägg här under så blir det lättare för alla att hänga med.

Ha nu en så skön och trevlig helg som ni bara kan!

Kommentarer
Postat av: ylva

Ha det så jättebra du med och tack igen för att du gör det här!

2011-06-01 @ 17:59:18
Postat av: Pandora

Jahapp.. Vad värt att notera hände idag? Jo: David debatterade kommunalpolitik med Eric och det gick väl sisådär ända till att han fick litet hjälp av Leyla som ställde sig upp och gav ett litet tal om Davids folkliga förankringar och vilja till nydanande. Det hela slutade med att David slutligen vann debatten. Han tackade sedan Leyla med en rejäl kyss, som hon villigt svarade på.



Bob försökte att hålla humöret uppe trots att hans och Vivs café/affär skulle gå under klubban idag. Många av byborna var med på auktionen för att stötta honom, och i Bettys fall få tag på litet saftig skvaller. Brenda däremot försvann med en rivstart innan auktionen hade börjat, och Bob blev litet upprörd över att hon inte var med.

Hon kom dock inrusande precis i lagom tid för att övertala Bob att låta henne köpa en andel av rörelsen för att på så sätt slippa sälja rörelsen helt, vilket Bob tillslut accepterade.



Alla blev glada utom Gennie som undrade var Brenda hade fått pengarna ifrån. Det visade sig att Brenda hade lånat dom 30000 punden ifrån en lånehaj vilket gjorde Gennie mer än nervös (även Brenda såg uppgiven ut av någon anledning).



Dagen efter debatten (och en het natt med David) så var Leyla mer än nervös när hon infann sig på jobbet. Hon var rädd att få sparken för att hon hade stöttat David gentemot Eric i debatten. Val ville ge Leyla sparken direkt, men Eric insåg vilka rubriker det skulle ge i pressen så han lät Leyla jobba kvar tillsvidare.



Sedan så tipsade Eric Nathan om att Leyla har det knapert ekonomiskt och att det möjligen skulle kunna vara ett sätt att komma åt David och hans skyddande av gångstigar, så Nathan erbjöd Leyla arbete på hans kontor. Hon såg inte helt överförtjust ut enligt mig.



Det var allt av värde som jag lade märke till idag, men jag har säkert glömt något om jag känner mig rätt hahaha. Trevlig helg allihopa=))

2011-06-03 @ 15:58:21
Postat av: Erik

Vi får inte glömma att nämna för dem som missade programmet och inte sett avsnitten på TV4 Play, att Nicola var arg på Jimmy igen, så att han flyttade till pensionatet. Trots att han ansträngt sig och skrivit varför han tyckte om henne. Han hade kallat henne kurvig, vilket hon tolkade som tjock, själv såg hon sig som mager. När Lexi och Carl kom hem satt hon bara och grät och grät otröstligt. De vill försöka få henne att lämna huset, men det är inte lätt. Vart ska hon ta vägen då? Fortsättning lär följa.

Inget HTG på måndag, eftersom det är helg. Dessutom har jag hört från tillförlitligt håll att HTG:s säsongsstart efter sommaruppehållet är den 8 augusti, inte den 1 som tidigare sagts.

2011-06-03 @ 16:54:35
Postat av: Tessan

Debbie fick ett brev ifrån myndigheterna om att en dam skulle komma på måndagen och inspektera. Hon frågade Cain om de kunde flytta ut hans saker från Sahras rum och dekorera lite. Hans min var obetalbar när hon ville att det skulle bli rosa! Och översättaren fortsätter göra missar. Cain är ju morfar, inte farfar. Hur svårt kan det vara att hålla reda på???

2011-06-03 @ 18:31:29
Postat av: ylva

Tack ska ni ha, hann inte se avsnitten idag. Ha en skön helg allihop!

2011-06-03 @ 19:41:35
Postat av: Carl-Alfred

Trevlig helg!



http://carlalfredsplace.blogg.se/

2011-06-03 @ 20:53:29
URL: http://carlalfredsplace.blogg.se/
Postat av: Liina

Jag älskar Nicola så jävla bäst är hon ... haha vägrar flytta ifrån huset lol haha

2011-06-03 @ 21:54:53
Postat av: Carina

Lexi och Nicola utanför caféet var otroligt komiskt...!

2011-06-03 @ 22:42:59
Postat av: Madeleine

Cain är inte alls snygg längre, tyckte han var lite sexig förut.

Finns det någon snygging kvar i HTG på karlsidan!

Jimmy är mysig, men icke snygg, ja det är väl David då bara som är det, dock inte i min smak, men ändå ser han väl bra ut.

Av kvinnsen är det väl Majsan då jaja jag vet, mitt

fåneri tidigare ang hennes små glesa tänder, men ändå, just nu snyggast.

Bara en liten reflektion innan jag drar ut i solen!

2011-06-04 @ 13:13:37
Postat av: Tessan

--> Madeleine

Jag tycker Carl är skitsnygg. Annars är det dåligt med snyggingar. David ser också bra ut. Sedan tycker ju jag att Eli är charmig... :)

2011-06-04 @ 15:17:41
Postat av: Jesper

Nä,Nä Leyla ska det va :)

2011-06-04 @ 16:55:10
Postat av: Mariann

I'm back! :) Måste svara Lena att: jag skymtade faktiskt förbi i bild "På väg till Malung" men det är bara jag som kan se och först efter jag spolat tillbaka och stoppat. Vi campade i närheten av det där Järpås-gänget, och det roliga va att när jag gick förbi så noterade jag en kamera och sa till Mikael: "men, de klappar och sjunger och filmar sig själva därborta". Tänk om jag vetat att det va tv som va där! Om de visar det där gänget mer så kanske man kan se mina bilar i bakgrunden. Jag hoppas att vi får skymta min svarta Ford-van med dödskallar på (jaja jag vet.. :) och min Cheva pickup i kvällens avsnitt.

Men nån intervju med mig det VET jag att det inte kommer :) och ganska glad får man va för det. För det verkar som de letar upp och vill bara filma mest udda typer.

2011-06-04 @ 17:01:19
Postat av: Lena

Väkommen hem igen



Då får jag väl kolla efter det då. Inte för att jag vet hur en Ford-van ser ut men det finns väl inte så många svarta bilar med dödskallar (?)



Apropå snyggingar i serien



Rodney och Chas är mina favoriter som alltid

Slitna, bättre begagnade men håller än:-)

2011-06-04 @ 19:36:36
Postat av: Tessan

Chas är min kvinnliga favorit. ¨



Marianne, jag tänkte på dig när jag kollade speedwayen från Ullevi för ngr veckor sedan. Det regnade ju precis som du sa. Är det inte underbart att man kan tänka på människor man inte känner på riktigt utan "bara" har träffat via en blogg?!?!

2011-06-04 @ 20:36:41
Postat av: Mariann

Det är en stor mattsvart "skåpbil" där man kan bädda ner soffan till en säng. Vi har den och bor i så slipper vi störa svärmor med spring mitt i nätterna :)Och det är skönt att kunna sköta sig själv. Men kanske liiite överdrivet att köpa en med dödskallar på när man närmar sig 50 men, men... :)



Ja, Tessan det är faktiskt väldigt kul att man känner sån tillhörighet och gemenskap här. Jag går ju ofta in och kollar den här sidan via mobilen när jag inte har datorn med mig, men kan tyvärr inte kommentera. Får nog köpa ny telefon :)

Och ja, spedwayen regnade bort som jag misstänkte.



Nu är det dags att ta fram skämskudden här...

2011-06-04 @ 22:43:57
Postat av: Lena

Menar du Malungsprogrammet?

Varför letar dom alltid fram de mest udda figurerna när det gäller dansbandsprogram. De flesta är ju ändå "helt vanliga" människor som helt enkelt gillar att dansa. Det hjälper ju inte till direkt att få bort töntstämpeln.

2011-06-04 @ 23:38:52
Postat av: SoP

Hm- jag tror minsann självaste Sam överglänser Bob när det gäller IQ just nu- Hur dum i skallen kan den mannen bli? Och jag som börjat gilla Brenda. Sen förstår jag inte hur de alls kunde få vara kvar i lokalen så som hela gänget satt o tjafsade på auktionen?

2011-06-04 @ 23:57:10
URL: http://sisterofpain.blogg.se/
Postat av: Katarina-Cinnamon

Undra om Nicola är med barn eftersom hennes humör är värre än vanligt...

2011-06-05 @ 00:45:32
Postat av: Pandora

Ang snyggingar så ligger Carl i topp nu när min älskling Matt har farit till dom sälla jaktmarkerna. Efter honom så ligger David bra till även fast att han är litet väl tvålfager för min smak (Jag är ju gammal nu! Hela 30 år!!). Nathan går även han att vila ögonen på, men pappan hans är tre resor hetare! Mumma!!=))



När det gäller tjejerna så är Maisie snyggast för närvarande, fast Chas kan vara j-ligt snygg hon med ibland. Natascha är fin hon med, men för närvarande så är det Maisie som leder ligan enligt mig.



Av ungdomarna så är Jake ohotad i toppen (Han har ju inte direkt många att tävla med för närvarande haha) Bland tjejerna så leder Scarlet över "Vidriga Vickan" (Som jag tycker att ni är litet väl elaka emot ibland haha), som i sin tur spöar Debbie med hästlängder.



2011-06-05 @ 03:21:13
Postat av: Mariann

Det är ju ca 50 000 pers i lilla Malung vecka 29 så det är klart att en och annan udda person dyker upp. Och som Lena så rätt skriver: de flesta är helt vanliga. Men det blir väl ingen "bra" tv om man bara visar de.

När tv kommer och frågar om de får filma en, så vet man vad klockan är slagen - du är så knäpp så du får va med på tv! :)

Men nu såg jag att de ska visa från bilutställningen nästa avsnitt. Och min bil fick ju faktiskt pris så kanske DEN kommer med på bild nu då.

När det gäller HTG och ev. snyggingar har jag inget att tillägga. Det finns ingen som attraherar mig just nu. Antagligen för att jag tycker att det är så urbota tråkigt manus.

2011-06-05 @ 11:17:21
Postat av: Mariann

det där kanske tarvar en förklaring: manus och karaktärerna är så urbota tråkiga att de alla blir fula. Så tänkte jag...

2011-06-05 @ 11:19:42
Postat av: Liina

Debbie är snyggat av tjejerna , en otrolig vacker tjej :)



2011-06-05 @ 11:47:19
Postat av: ylva

Liina, jag håller med, Debbie är jättefin! Oj, vad jag saknar den läckraste mannen, Matthew! Tycker han är lik Daniel Craig som också är en "hunk"!



Måste se dansbandsprogrammet, vore sååå häftigt att se Marianns bil och kanske Mariann också! :-)

2011-06-05 @ 17:03:55
Postat av: Honey

Carl har alltid varit min favorit(snyggast)...tills "hunken" Ross kom till byn. David ser också bra ut. Eli är charmig på något sätt. Kul att Cain är tillbaka, men inte är han snygg. Debbie, Leyla och Lexie är dom snyggaste tjejerna.

2011-06-05 @ 18:28:53
Postat av: Erik

Ingen som tycker att Cain blivit mager sedan han var med sist? Var han inte mycket kraftigare förr?

2011-06-06 @ 07:27:32
Postat av: Liina

Jo Cain har blivit mycket smalare :)

2011-06-06 @ 16:26:11
Postat av: viktoria

Cain e min favis han e ur sexig....

2011-06-06 @ 20:51:11
Postat av: Tina

Jag gillar Rodney, Carl och snygge Mr Wyld dä. Bland tjejerna så är Debbie, Lexie och Leyla snyggast.



Cain är fulare nu än innan, men han verkar bättre på insidan.

2011-06-06 @ 22:13:45
Postat av: Pandora

Lexie är väldigt söt när hon ler tycker jag, men hon kan även se rent förskräcklig ut när hon är sur. Bra skådespelerska tycker jag=))

2011-06-06 @ 22:54:25
Postat av: SoP

Jo,Cain ser smalare ut,men han är ju också "smalare klädd". Ska man bara gå på ren snygghet enligt gängse mall så är väl just Jake sötast, men någon riktigt snygg karl finns inte med tycker jag. Eller ok för Carl då men han är så obehaglig att han blir ful.Eli är ju snygg,men just nu ser han för dj*vlig ut med sitt stripiga hår o ovårdad som 17- Bland damerna är det Scarlett, Debbie o ibland Chas som sprider mest färgring ..

2011-06-07 @ 02:18:56
URL: http://sisterofpain.blogg.se/
Postat av: Frk Höger

Ingen som tycker som jag att Katie är snygg? Jag glömmer aldrig hennes och Jos catfight ;)

2011-06-07 @ 08:08:04
Postat av: Erik

Jo, jag har alltid tyckt att Katie är snygg. Och Debbie, fast på ett annat vis. De är ju inte lika varken till sätt eller utseende.

2011-06-07 @ 08:51:43
Postat av: Lena

Äntligen någon mer än jag som uppskattar en gamlings charm:-)



Ang. Katie så tyckte jag inte hon var snygg när hon kom in i serien nu, men eftarhand har hon förändrat utseende och nu ser hon riktigt bra ut. ibland rent av vacker.



Antar att det beror lite på att jag gillar henne mer och mer, så en dag kanske jag skriver här att Cain är snygg:-)

2011-06-07 @ 10:39:31
Postat av: Bella

Åh, jag måste ju självklart komma med en liten kommentar angående vilka som är snyggast.



Debbie är helt klart den snyggaste av de kvinliga. Charley Webb är enligt mig en av världens vacraste människor. ♥



På den manliga sidan är det lätt Cain som är den snyggaste. (:



.. skulle vara fint om Robert kunde komma tillbaka. Då skulle snygghetsfaktorn i serien öka drastiskt. ;3

2011-06-07 @ 18:17:33
Postat av: Liina

Bellla Vad jag glad jag blir av höra din ord , jag tycker nämligen också Debbie är en världens vackraste personer ;)



Jag tycker även samma som du när det gäller Cain <3



2011-06-07 @ 20:55:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0