Miss Gruvarbetare, värd sin vikt i guld

TJ ritar en teckning på Louise och hennes två pojkvänner. Terry ser det och försöker förklara att så är nog inte fallet. När han sedan träffar Lou så frågar han henne om hon har en affär men hon blir bara irriterad på honom så hon svarar inte. Det gör att Terry och Bob diskuterar saken och bestämmer sig för att berätta allt för Jamie.
Jamie konfronterar Louise och åter igen blir hon irriterad och rätt sårad över att han inte litar på henne.
Hon berättar att hon blivit vald till Miss Gruvarbetare, vars leende skingrar mörkret, i Australien men att hon inte vågat berätta något för honom eftersom hon visste att han skulle skratta åt henne. Det var just det han gjorde så hon bröt upp förlovningen med honom.
Jamie ville inte att det skulle ta slut så han tänkte lura ut Louise på gatan så han skulle kunna ge henne en bukett rosor och spela deras "låt" från glassbilen. När Bob och Terry ska hjälpa honom att lura ut henne på gatan ser de att en man anländer till B&B:t och som Louise tar emot med kramar och pussar välkommen. De tror genast att det är något mellan Lou och mannen så de berättar det för Jamie som kommer och slår ner gubben och förklarar att han inte vill han med henne att göra mer. Nu visar det sig att detta är Jonty och han är hennes manager, han vill ha med henne till Australien igen så hon kan fortsätta sin karriär  som Miss Gruvarbetare. Hon hade gett upp allt för att få vara med Jamie men nu när det ändå är slut så kan hon följa med honom.
Bob försöker att övertala henne att inte åka utan att ha pratat med Jamie men tyvärr så svarar inte Jamie när man ringer honom.
Jamie har åkt iväg och sitter ute på en mur som omgärdar en åker, han dricker vodka direkt ur flaskan för att döva sin smärta. När han ska svara i sin mobil ramlar han baklänges och blir liggandes bakom muren.

Victoria vill ha praktikplats på Home Farm men Nicola vill inte ha en pyroman i närheten. Då försöker hon få praktik på cafét men Bob säger nej. I ett desperat försök frågar hon Paddy som först säger nej men övertalas sedan till att ta emot henne. Paddy har tidigare fått höra av Anna att hon inte är intresserad av att bli delägare i hans klinik så han har problem med att lösa ut Grayson.

Shane ser till att Donna hamnar med i en kurs som skall vara i London, dessutom kommer Ross att delta i den kursen. Donna blir förbannad när hon hör att Shane vet "allt" om vad som hänt och att han nu sett till att de ska åka iväg. Först vill hon inte åka på kursen men sen blir hon övertalad av en annan polis till att följa med.

Eli och Lisa är tillbaka från London men de har inte fått tag på Danielle så Eli är rätt ledsen.

Anna snokar på Home Farms kontor när Matthew kommer in. Hon låtsas ha ärende till Katie men att hon blivit distraherad av Matt. När Matthew måste iväg på möte med sina bröder passar Anna på att snoka på Kings kontor de har i byn. Hon hinner precis gömma sig när Lexi kommer in på kontoret och letar efter Carl. Eftersom Carl är på möte med sina bröder så hittar hon inte honom, däremot passar Lexi på att ringa till Carrie i Kanada eftersom hon slipper betala för samtalet. Anna lyckas hålla sig gömd hela tiden tills Lexi går. Sedan hittar hon namnet på Kings investerare, precis det som hon varit ute efter.
Detta gör att Donald kan ringa upp investerarna och alla de drar sig ur sina affärer med Kings. Det blir fullt kaos på Kings kontor när de upptäcker att allt går emot dem.


Kommentarer
Postat av: Erik

Typiskt hit-och-dit-avsnitt i dag, velande fram och tillbaka och strul. Äktenskapstrassel och problem. När såg vi ett lyckligt par i HTG sist? Hoppas bara att någon hittar Jamie i tid ...

2011-01-31 @ 15:14:50
Postat av: ylva

Idag hann jag inte se avsnitten, men tack o lov så får jag veta allt här! Det verkar ha varit trista avsnitt.Låt Louise försvinna för gott till Australien!

2011-01-31 @ 16:27:37
Postat av: Mariann

Adm glömde en viktig sak (jag kommer väl ihåg det för att jag blev så äcklad och less på att se de) Ross sa till Donna att han sökt förflyttning till London, det hela slutade med att de kysstes hejvilt i bilen... blääääääääääääääää!

Låt Louise dra down under och ta med sig dum-Donna och äckel-Ross nu, bort bort!

Annars fortsätter det med att alla är fruktansvärt otrevliga mot varandra; Marlon provar nya maträtter och får bara skit för det. Victoria söker praktikplats och blir bemött med hån och anspelningar på pyromani. Gör man så mot en känslig tonåring?? Betty måste va matron of honor from hell! Varför sa hon inte rakt ut till Louise vad TJ sagt? Varför sprang hon runt och spred det till hela byn först? Med såna "vänner" behöver man då inga fiender...

2011-01-31 @ 17:47:48
Postat av: Carina

Jag tycker också att Louise ska åka till Australien, vill nu Jamie gifta sig med henne så kan han väl hänga med henne på turnén och visa sin support, verkar ju som hon har blivit megastjärna där. Donna& Ross känns bara som en tidsfråga innan det kommer fram till Marlon på ett eller annat vis, Donna verkar ju inte kommit över Ross precis.

Jag tycker synd om bröderna King. Känns inte sjysst att Donald lurar bort alla investerare och jag tror Anna nog får dåligt samvete snart. Hon verkar lite kluven...

2011-01-31 @ 20:53:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0