Kärlek eller arbete?

Andy får träffa Sarah och är glad för det. Det som är mindre kul är att han får ju inte vara ensam med henne utan måste ha Diane med sig hela tiden. Han accepterar det trots allt. Sedan får han skjutsa hem sin dotter eftersom hon vill det. När han kommer fram till gården ser han några kor som har rymt och han jagar ifatt dem och får dem på plats. Jo som kommer ser detta och blir först väldigt irriterad men Diane pratar med henne. Jo passar på att packa Andys saker som han får med sig sen.

Anna och Matthew hamndade i säng efter gårdagens kyss. Hon verkar rätt kärleksfull och han är avslappnad. Plötsligt kommer pratet in på affärer och Anna ställer några frågor. Genast blir Matt misstänksam och tror att hon endast är ute efter affärshemligheter så han kastar ut henne med många hårda ord. Han kallar henne bl.a. hora och bitch. Trots det ger sig inte Anna utan hon ber om ursäkt med tårar i ögonen och Matthew smälter.
Senare ser man henne låna en nyckel ur Matthews kavajficka för att kunna öppna ett nyckelskåp och ur de skåpet tar hon en annan nyckel. Matt kommer in precis och hon hinner låtsas som om hon letat efter honom.

När Anna träffar sin far så säger hon att hon tagit reda på en del saker men inte kunnat fråga om allt. Donald är nöjd med hennes insats. Nu verkar det som om hon är oberörd över det som hänt men är det bara för att inte visa sina känslor så Donald blir misstänksam?
Matthew träffar sina bröder och han döljer sina känslor han också, han låter dem tro att han bara är smart och utnyttjar henne men stämmer verkligen det?

Louise fortsätter att prova brudklänningar och hon har lite svårt att bestämma sig. TJ är med och ger henne poäng för varje klänning. Betty, Edna, Pearl och Nicola börjar bli lite trötta efter alla provningar så de ber TJ göra några imitationer. Han är bra på att leka Louise och när han plötsligt säger " Jonty, mitt hjärta tillhör Jamie" så börjar damerna att undra. TJ berättar då att Lou sagt det i telefon och att hon har två pojkvänner.

Givetvis vill damerna veta mer, alla utom Edna. Så när Betty är på B&B för att städa så passar hon på att damma i Louises garderob och hittar ett brev från Jonty. Nu blir det många spekulationer bland damerna. När Diane får höra det så frågar hon Terry om han märkt något  med TJ och om hans imitation av Louise men han hade inte hört något. Hon säger åt tanterna att det säkert inte är allvarligt utan bara ett missförstånd.

Ross säger till Donna att han kan fråga om att byta partner om hon tycker att det är jobbigt att arbeta med honom men hon vill inte att han byter. De ska hålla det neutralt på arbetstid och på fritiden kan de försöka undvika varann.
Shane är på och pikar Ross om att det visst är trubbel i paradiset. Ross undrar vad han menar och Shane antyder att han vet vad Ross gjort. Ross förnekar allt men råkar ändå säga att det är inget längre mellan dem.
Inte blir det sen lättare när Ross och Shane kommer in på puben och ser att Marlon och Donna kramas och sedan är på väg hem, fnittriga och glada.
Shane menar att det syns på Ross vad han känner.

Victoria ska hitta en praktikplats för de skolan erbjuder vill hon inte ha. Egentligen tror hon att hon ska slippa praktiken helt om hon inte hittar någon. Diane blir arg på henne så hon får hjälp av Val att komma på ett sätt att få Victoria att skärpa sig. De säger åt Vic att hon fått plats på slakthuset och då får hon panik. "Jag är ju vegetarian!" säger hon och sedan får hon bråttom att börja söka sig en plats. Val och Diane skrattar gott åt hennes panik.
Victoria måste lösa sina problem med praktiken för att kunna åka på semester med Kayleigh och hennes pappa.

Bob har beställt löst sittande kalsonger till Marlon för att det inte ska sitta så tight i just det området, den omtanken tycker jag var lite gullig..


Nu är det helg igen... ha det så bra allihop!


Kommentarer
Postat av: viktoria

Skulle vara coolt om Anna och Matt gifte sig, lol dom passar ihop , båda är lömska.

Å man såg svartsjuka Ross sitta med Shane på puben å kolla på när marlon och donna kramades ovs.

2011-01-28 @ 18:38:19
Postat av: ylva

Jag tycker det blir för mycket med Shane och Ross, Shane tjatar hela tiden om Donna och Donna ser ut som en ledsen hund. Marlon borde både märka att hon inte är som vanligt! Ut med Donna nu, låt henne rymma med Ross och aldrig komma tillbaka!

2011-01-28 @ 20:08:42
Postat av: Carina

Vad trist med Anna& Matt, jag som trodde det var "äkta kärlek" men så spelar de fortfarande spel med varandra, men samtidigt känns det ju som om de faktiskt är svaga för varandra. Men Anna är ruggigt smart!

2011-01-28 @ 21:01:09
Postat av: ylva

Ja, dom verkar gilla varandra, men är så vana att vara falska och spela spel så dom klarar inte ett normalt förhållande! Dom törs nog inte lita på nån!

2011-01-28 @ 21:30:58
Postat av: Erik

Vem lurar vem egentligen? Både Anna och Matt är nog lika goda kålsupare. Matt ser alltid lite full i sjutton ut, men lättlurad är han definitivt inte. Kanske menar ingen allvar i början, men det kanske ändå oemotståndligt utvecklas till äkta kärlek?

Däremot undrar jag hur det ska gå med bröllopet mellan det omaka paret Louise och Jamie ...

2011-01-29 @ 10:10:54
Postat av: Brita

Förtroende måste man förtjäna, inte skrika sig till. Ha ett rikt liv, adm(iral. Heil då!

2011-01-30 @ 06:34:41
Postat av: Route66

Ja inte är TV4 speciellt populära nuförtiden...

http://www.expressen.se/sport/vintersport/1.2310631/svt-tappar-aven-langd-vm-till-tv4

http://www.familjeliv.se/Forum-25-156/m56997372.html



Inte bara oss som följer Emmerdale "skiter" dom i!



Tänkte på Morden i midsomer som SVT visar de avsnitten är "färska" dvs från 2010!



Holby city som tv4 så duktigt tar upp är från 2000....(Man häpnar,vilka muppar det måste sitta i ledningen)



Nä bojkotta fyran så att reklamköparna sviker dom, och vips så får dom endera ändra sig eller att SVT tar över och sköter det som sig bör!!

2011-01-30 @ 12:30:55
Postat av: Tina

Nu skiner solen och det är lockande med en skön promenad. Ha en bra helg.

2011-01-30 @ 13:36:11
Postat av: Honey

Jag tycker lite synd om Ross, han är ju så kär i Donna. Hoppas att hon ändrar sig och lämnar Marlon.Har aldrig tyckt att Marlon och Donna passar ihop.

2011-01-30 @ 16:41:04
Postat av: Carina

FRågan är väl vem som passar ihop med marlon - han är förvisso otroligt snäll men ett sånt mähä att man svimmar ibland. Han ber ju i princip om ursäkt för att han andas...

2011-01-30 @ 17:32:17
Postat av: Tina

Egentilgen så skulle Marlon behöva någon med mera "go" i. T.ex. Chas, hon vet vad hon vill och ofta också vad andra vill. ;)

2011-01-30 @ 19:19:53
Postat av: Mariann

Jag tycker inte ett dugg synd om Ross! Han är ju som en igel. Donna har sagt nej många gånger men han biter sig fast. Så fult!

Jag hatar folk som är otrogna och falska! Nej jag håller med Ylva: ut med de där fåntrattarna. Jag skulle bara bli glad om vi slapp se dum-Donna och äckel-Ross gå omkring som äggsjuka höns.

Och stackars Marlon. Bara för att han är lite orolig och tafatt så ska han förnekas lycka hela livet?! Så det är bara vi starka och självsäkra som ska få det bra? Nej men fy.

Nu vill jag se ett rekorderligt fruntimmer som gör Marlon lycklig. Inte Chas dock, för de är ju släkt.

Louise och Jamie tror jag inte alls på.

Och skidskytte i tv4?! Nej men f*n också!

2011-01-31 @ 07:22:04
Postat av: ylva

"Dum-Donna o äckel-Ross", det är på pricken, Mariann :-) Ja, fram med en rejäl kvinna åt Marlon! Han förtjänar det!

Louise och Jamie kommer aldrig att fungera, Louise har jag aldrig gillat, jag får inget grepp om henne, hon har ingen personlighet. Hon blir alltid kär i fel personer, eller hon blir kär i vem som helst, hon har väl betat av hela byn snart? Och en och annan utifrån?

2011-01-31 @ 08:25:08
Postat av: SoP

Hoppas Louise sticker tillbaka till vem det nu är i Australien-varje gång hon åker på semester önskar jag att hennes plan ska störta eller nåt. Och slempelleRoss - urk hur avtändande är inte en klängranka med blodhundsögon?

2011-01-31 @ 21:18:53
URL: http://sisterofpain.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0