En tur med sopbilen

Paddy försöker att flirta in sig med de nya fabrikstjejerna men hans raggningsförsök är något gammalmodiga. Det slutar med att han får en hink med is innanför byxorna för att kyla ner sig.
Rodney hade inte heller någon tur och tjejerna beslutade sig för att åka till stan med Chas.

Polisen kom till festen och givetvis visade det sig att den ena var Shane. Eftersom han är ute efter att jävlas med Jake så hade han hittat på att folk klagat på festen att det var dags att avsluta den på en gång. Jake protesterade och sa att han faktiskt hade rätt att hålla på ett tag till men då kunde Shane inte låta bli att få Jake att tro att Jasmine gjort slut med Jake föregående kväll och hon hade berättat det för Shane i sängen... Jake blev naturligtvis förbannad och var på väg att ge sig på Shane. Det leder till att han blir arresterad.
Jas och Laurel hämtar honom på polisstationen när han blir fri mot borgen. När han ska förklara för Jas att Shane ljugit för att han ska bli förbannad får Jas nog och gör slut för hon tycker att Jake är något omogen.
Han ställs inför rätta dagen efter. Laurel skjutsar honom till domstolen och han klarar sig med att bara få böter.

Lily sitter och fikar med Pearl och Edna när hon talar om att hon vill ta ledigt för att hälsa på Peter. Pearl frågar då hur hon kan ha råd med det men Lily säger att Peter betalar allt. Edna och Pearl verkar inte helt övertygade av Lilys svar.

Diane åker till Andy på gården för att prata med honom. Hon hittar honom sittandes vid köksbordet med en burk piller och en halvfull flaska med tequila framför sig. De börjar prata och Andy är först ledsen, sedan bitter och skyller allt på Diane och sedan ångerfull. Hon lyckas övertala honom att inte ta livet av sig utan fortsätta kämpa, åtminstone för Sarahs skull.
Victoria hör när Val och Diane diskuterar vad som hänt på gården och hon blir väldigt besviken på Andy som försökt att begå självmord. Hon tycker det var oerhört själviskt tänkt av honom.

Jake har hört av sin far och Mel som blev oroliga över vad som hänt när Ashley pratat med dem. Han bestämmer sig för att åka till dem i Portugal och han frågar om inte Daz vill följa med honom. Det vill Daz och han frågar Diane om det är ok att åka iväg för att slippa allt detta elände och hon förstår honom.

Paddy försöker att få lån på banken men får avslag hela tiden. Så när Anna och Katie dyker upp på kliniken för att fråga om han vill bli deras veterinär till stuteriet frågar han om Anna kan tänka sig att bli hans kompanjon. Hon tar förslaget på allvar men måste diskutera det med Donald först.

Terry är lite trött på Bobs försök att ta sig in i fängelset så han ber honom att sluta. Bob säger att det tänker han göra men egentligen ska han fullfölja sina planer.
Brenda som hittar KD Refuses schema och andra skisser i en mapp i kylskåpet blir orolig för Bob. Hon söker upp Louise för att få tag på Jamie. Lou tror inte alls att det är allvar med hans planer men när Jamie sen kommer hem förstår hon att det är på riktigt.
Hon följer därför efter Bob när han ska iväg för hon vill övertala honom att inte försöka att ta sig in i fängelset.
Bob gömmer sig utefter vägen och Lou hittar honom. När sopbilen stannar till för att ta upp sopsäckar passar Bob på att hoppa upp i sopbilen. Louise springer efter och hamnar i bilen hon med. Något förvånade blir de när sopbilen inte åker till fängelset utan till soptippen i stället. De får gå hem därifrån...

När de kommit hem kommer Brenda över och säger att de ringt från fängelset och frågat efter Terry. Först fattar inte Bob varför men sedan inser han att det gäller arbetet som dramalärare. Det visar sig att han som fått jobbet först inte vill ha det så nu kan Bob(Terry) börja med en gång...Kommentarer
Postat av: Erik

Det här med Bob och Louise i sopbilen blev lite väl mycket buskis. Varför vill Bob så gärna in i fängelset? Viv kanske inte vill träffa honom och påminnas om allt utanför som hon går miste om.

Bra att Andy äntligen erkände för Diane till slut att han slagit Jo. Ett litet steg på vägen, men riktigt som förr kan det aldrig bli. Hur det ska gå när han blir utskriven från sjukhuset återstår att se. Var ska alla bo t.ex. för att inte stöta på varandra? Jo borde sticka från byn när hon ordnat upp allt.

2011-01-24 @ 16:45:07
Postat av: ayifa

Hej!

Jag hittade den här bloggen i dag och den gjorde mig så glad. Nu vet jag äntligen vad som hänt i Emmerdale. Tidigare kunde jag se serien på TV Play, men eftersom jag bor i Finland så blev det slut med den glädjen när det ändrades till Premium. Jag betalar nog snällt varje månad, men får bara se vissa program, men inte Hem till gården. Tack för en fin resumé och välskriven blogg.

2011-01-24 @ 23:54:26
Postat av: SoP

Jag fattar inte det hela med Shane- Hur kunde han Jobba när han var full? O vad var det för en flatlapp han hade till partner? Och Hur i hela världen ska Bob kunna Jobba i ett fängelse utan att ha en giltig legitimation? Tycker Diane var råtuff mot Andy, mer sånt tack! Och stannar Jo i byn,ja, då kan hon få mer stryk-

2011-01-25 @ 01:44:13
URL: http://sisterofpain.blogg.se/
Postat av: Stina

Den ena personen efter den andra försvinner ur serien. Ni som har sett avsnitt från 2010. Finns det några av de gamla personerna kvar i serien eller är det nästa bara nya

2011-01-25 @ 15:58:09
Postat av: Adm

>>>ayifa

Tack! Välkommen hit till oss HTG-fantaster..>>>Stina

Vill du veta mer om framtiden så finns det en flik uppe under bilderna som den diskuteras. Där kanske du kan få svar på din fråga...

2011-01-25 @ 16:14:22
URL: http://emmerdale.blogg.se/
Postat av: Rutiga stolen

>>> Stina

Går inte riktigt att svara på den frågan utan att avslöja något om framtiden.

2011-01-25 @ 22:52:03
URL: http://www.rutigastolen.se
Postat av: Erik

ayifa: Hem till gården går ju på finsk TV. Har du inte den kanalen eller är det textat på finska som du inte förstår? Du kanske bor på Åland? Hur funkar det där tro?

2011-01-26 @ 08:40:28
Postat av: Colin

ayifa:Suomen TV = MTV3. (http://www.mtv3.fi/emmerdale/)nettipelaaja @ http://www.katsomo.fi/?treeId=325

2011-01-26 @ 14:38:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0