Donna kunde inte motstå frestelsen

Chas fick utmaningen att gå upp på scenen för att ståuppa lite och hon antog den. Det gick lite trögt i början men sedan gick det bra, så bra att konferenciern kände att hon höll på att ta över och det ville han inte. Då avslöjade han att hon är en strippa men även det lyckades Chas att få till att hur kunde han veta det?
Senare på kvällen så kommer konferenciern och börjar trakassera Chas och det gör att Marlon tänder till.  Så det slutar med att Marlon och Chas åker ut från hotellet framför ögonen på Donna och Ross. Marlon övertalar Donna att vara kvar och ha kul medan han ser till att Chas kommer hem.
Hade han haft en aning om vad som skulle hända hade han nog aldrig lämnat Donnas sida...
Donna får sällskap till hotellrummet av Ross men han följer inte med in utan går därifrån. Han hinner inte gå så långt innan han ångrar sig och knackar på. Donna tvekar först men öppnar för honom. Det börjar rätt lugnt och de pratar som goda vänner. Sen erbjuder sig Ross att massera Donnas onda rygg. Donna försöker få tag på Marlon men han svarar inte i telefon. Efter en stund knackar det åter igen på dörren och Ross frågar "vem där?".
Det de inte ser är att det är Shane som låtsas vara roomservice och de känner inte igen hans röst. Shane går därifrån och är rätt nöjd med vad han upptäckt.
Tyvärr (egen åsikt) kan inte Donna motstå Ross och de hamnar i säng.
När Donna vaknar dagen efter mår hon inte allt för bra. Hon lyckas hålla masken inför Marlon även om Ross pressar henne på hennes känslor.
Som tur är så har Marlon och Donna planerat in en semester och de packar för att åka i väg till solen. När Donna är i butiken för att köpa solskyddsmedel kommer Shane in och han antyder att han faktiskt vet att något har hänt. Donna får panik och ringer upp Ross som senare försöker att få reda på om Shane vet något eller inte. Han tolkar det som om Shane inte vet så Donna blir lugn...

Brenda vill att Gennie flyttar in i lägenheten med henne. Gennie verkar inte allt för förtjust men efter att ha pratat med Shadrach om saken så ger hon det en chans. Brenda blir först glad men sedan lite orolig eftersom Gennie inte packat med sig alla sina saker utan vill bo där på prov först.

Paddy försöker att få Chas att piggna till för att kunna jobba. Han är rätt irriterad eftersom den senaste veckan har hon inte varit en så god medarbetare. Han är lite lättad när han inser att det inte är något mellan henne och Ross. Chas upptäcker att Paddy är lite orolig så hon börjar jaga honom på skoj för att ge honom en puss. Han blev rätt fnissig och vem vet hur det hade slutat om inte en kund hade kommit in på kliniken.
Nu fortsätter Chas sitt flirtande med Paddy, hon använder hela sin kvinnliga list för att göra honom generad.

Andy får åka själv till en bal som anordnas av bönderna (?) för Jo skyller på att hon inte mår så bra. Då ber Andy Victoria att hålla Jo sällskap så hon inte blir ensam. Jo som hade tänkt dricka lite vin och njuta av ensamheten blir först besviken... Victoria blir förskräckt när hon märker att Jo ska dricka vin eftersom det inte passar ihop med graviditeten. Då säger Jo att hon inte är gravid längre sen några dagar men ingen annan vet om det än.  De delar på några flaskor och sitter och pratar när Andy kommer hem långt tidigare än beräknat.
Han blir rosenrasande när han märker att Jo druckit två flaskor vin så han skickar hem Victoria på en gång.
Sen hotar han Jo med att hon ska akta sig för att missköta sig så mycket att hans barn i magen kan fara illa...

Kommentarer
Postat av: Erik

Nu visar Andy sig från sin sämsta sida igen. Den här gången får Jo inte ångra sig igen utan verkligen sticka ifrån honom. Tänk att han sa åt henne att städa upp det som hon ställt till, när det var HAN som krossat glaset. På tiden att de kommer ifrån varandra, för han bättrar sig aldrig.

Donna då - Marlon praktiskt taget kastade henne i famnen på Ross. Visserligen tog det ett tag innan de hamnade i säng, men man förstod ju att det skulle gå så. Och nu har hon samvetskval ... Är det här början till slutet mellan Donna och Marlon? Vem vet vad Shane kan ställa till med? Honom litar jag inte på för fem öre.

Chastity var ganska festlig idag när hon som ståuppare berättade om sig själv och gav den tjocke komikern en riktig känga. Här passade hennes vulgaritet och speciella röst perfekt in. Ska det bli något mellan henne och Paddy? Han skulle verkligen behöva en kvinna igen ...

2011-01-17 @ 16:55:48
Postat av: Jackson

Så inträffade då det oundvikliga mellan Donna och Ross. Vad kan inte Shane ställa till med nu? HUR skall Marlon klara om, eller snarare när - för det får han säkert - han får veta??? Bra att Donna och Marlon åker på semester, så att hon får perspektiv till det som har hänt. Fast sitt dåliga samvete kan hon förstås inte åka ifrån. Jag tror faktiskt att Ross är kär i henne "på riktigt".



Andy är verkligen hemskare än hemsk. Jo bara MÅSTE sticka nu, innan något jätteläskigt inträffar. Han kommer säkerligen att bli helt galen när han förstår att Jo aldrig har varit gravid.



Chas och Paddy. Var det inte någon på den här bloggen som, för länge sedan, antydde att något skulle hända mellan dem? Annars skulle jag kunna tänka mig Gennie och Paddy. Var det inte litet på gång där tidigare?



Anna och Matt då? Vad kommer att hända där?

2011-01-17 @ 17:16:59
Postat av: Pernilla

Stackars Paddy - jag tycker så synd om honom,han får alltid de kvinnor som någon annan i byn har varit med. Det lustiga är att de alltid kommer från Dingles familjen. Först den mörkhåriga,skräniga tjejen,sen Butch änka och nu en kusin till den första frun...och han kuckilurade ju med Gennie där i början. Snart blir det väl bröllop mellan Paddy och Debbie...om inte Lisa hinner först : )

2011-01-17 @ 19:40:40
Postat av: Mariann

>>Madeleine: nu va jag så förbannad på dum-Donna och äckel-Ross att jag glömde att titta om Chas har fyllt ut med Botox och annat :) Men det har väl alla kändisar så det vore ju konstigt om inte hon också...

Ja, nu är det väl dags för Jo att dra innan det blir riktigt illa.

Men inte ska vi väl önska mähät Gennie på Paddy?! Hon verkar ju lite förståndshandikappad. Jag tycker hon kan slå sig ilag med Sam.

Fast jag tycker ju inte heller att Paddy passar ihop med Chas.

Och stackars Marlon som aldrig får va lycklig.. suck...

2011-01-17 @ 20:38:45
Postat av: Mariann

Tänk att jag alltid glömmer nåt:

jo, Farmers ball är en gammal tradition där bönderna träffas och festas. Det har varit med förut.

2011-01-17 @ 20:40:16
Postat av: Lena

Vad glad jag är att Chas inte lät sig förnedras idag. Det spelar ingen roll hur dom spökar ut henne för att hon skall se "billig" ut, det är stil på henne ändå:-)



Gillar också Dianes sätt att handskas med Shadrach. Hon lyckas alltid avfärda honom på en lite gulligt och vänligt sätt.



Det tar jag till mig idag.



Glömmer snabbt Donna och Ross

och är bara glad att inte Marlon åkte dit och fick se det.



Är det någon som kan berätta för mig vad Chas sa till Marlon egentligen (min engelska är inte vad den borde:-)

Översättningen var att han inte skulle vara så själviskt, men det måste väl ändå varit fel. Någon annan som reagerade på det?

Hon sa det i samband med att hon tyckte att han skulle ge sig av till Donna igen i stället för att pyssla om henne så....



Glömmer ännu snabbare Andy och Joe, men det har jag ju skrivit förut

Tror det slutar i katastrof och vill bara ha det överstökat

2011-01-17 @ 21:26:20
Postat av: Lena

Vad glad jag är att Chas inte lät sig förnedras idag. Det spelar ingen roll hur dom spökar ut henne för att hon skall se "billig" ut, det är stil på henne ändå:-)



Gillar också Dianes sätt att handskas med Shadrach. Hon lyckas alltid avfärda honom på en lite gulligt och vänligt sätt.



Det tar jag till mig idag.



Glömmer snabbt Donna och Ross

och är bara glad att inte Marlon åkte dit och fick se det.



Är det någon som kan berätta för mig vad Chas sa till Marlon egentligen (min engelska är inte vad den borde:-)

Översättningen var att han inte skulle vara så själviskt, men det måste väl ändå varit fel. Någon annan som reagerade på det?

Hon sa det i samband med att hon tyckte att han skulle ge sig av till Donna igen i stället för att pyssla om henne så....



Glömmer ännu snabbare Andy och Joe, men det har jag ju skrivit förut

Tror det slutar i katastrof och vill bara ha det överstökat

2011-01-17 @ 21:27:33
Postat av: Lena

Andy och Jo skall det naturligtvis vara



(Är Joe i Spanien eller död tro?)

2011-01-17 @ 21:31:24
Postat av: Mariann

Joe flyttade till mamma Annie i Spanien och dog i en bilolycka 1995

2011-01-17 @ 23:07:52
Postat av: Mariann

nu är internet väldigt konstigt... en del inlägg kommer med dubbelt och andra inte alls :)

Jag försöker igen:

Joe flyttade till mamma Annie i Spanien och dog i en bilolycka 1995.

2011-01-17 @ 23:10:24
Postat av: jenny

Hej! Har följt bloggen ett tag och den är veekligen kanon. Tack för att du uppdaterar oss :-). Till dagens avsnitt, så irriterad jag blir på Donna. Marlon gör allt för henne och stöttar henne till 110% och vad gör hon? Nä usch! Sen Jo varför varför är hon kvar? Andy är ju riktigt hemsk :s

2011-01-17 @ 23:35:11
URL: http://sportspalatset.blogg.se/
Postat av: SoP

VAd skönt att jag inte såg det- hade väl kastat nåt i tvrutan,jag bara avskyr slempellen Ross- han ger mig rysningar av obehag. urs. och den där korkade Donna-- åh.

2011-01-18 @ 01:24:30
URL: http://sisterofpain.blogg.se/
Postat av: Mariann

Jag tror faktiskt att Chas säger: you are selfish. Jag förstår inte vad hon menar. Är det nån annan som fattar? Eller är hon bara full och svamlar?

2011-01-18 @ 07:33:02
Postat av: ylva

Det här hittade jag på en HTG-sida, blev helt paff! Husen är inga riktiga hus, dom är gjorda enbart för serien. Jag tyckte det var lite mysko att dom kunde använda folks hus på det där sättet, hela tiden. Hoppas det här får plats och inte blir konstigt på något sätt! Since 1998 a purpose-built set on the Harewood estate in Leeds has been used (building on the Harewood estate started in 1996). The first scenes shot in the purpose-built set on the Harewood Estate were broadcast on 17 February 1998 from the front of the Woolpack (although some scenes were shot there from 1997). The Harewood set is a replica of Esholt with a few minor alterations.



The houses in the new village at Harewood are timber framed structures covered in stone cladding. The village is built on green belt land so all the buildings are classed as "temporary structures" and must be demolished within ten years unless new planning permission is given. There is no plan to demolish the set and new planning has now been drawn up. The new village included a church and a churchyard full of gravestones some of them for the characters who have died in the serial.

2011-01-18 @ 11:41:00
Postat av: Lena

Tack Mariann



Hon svamlade väl bara då för Marlon är ju en av de minst själviska i serien



Trodde "tryckfelsnisse" varit framme igen och var lite nyfiken på vad hon egentligen sagt



Funderar på att skippa morgondagens (klarade knappt dagens)avsnitt och nöja mig med era kommentarer

2011-01-18 @ 14:16:17
Postat av: Lasse Pettersson

Jag har nog sett 90% av serien sedan den började. Men nu börjar det urarta så jag funderar på att sluta se den. Från att ha varit en serie där livet på landet och i en liten avsidesby speglats. Nu är det mord, otrohet, bedrägeri, hustrumisshandel o.s.v. Det finns inte många ärliga personer kvar i serien. Det är Marlon, prästen och Edna som är ärliga. Vad händer då? Jo den där hemska kvinnan Donna ligger och spretar med benen med en kollega. Den eller de som skriver manus måste leva ett taskigt liv. Nej Skärpning det finns andra serier.

2011-02-25 @ 19:26:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0