Ny bekantskap- Danielle

Eli försöker övertyga Debbie om att han vill hennes bästa och Sarahs bästa. Han vill ge Sarah den familj de aldrig hade. När Debbie hör det så känner hon att det är kanske rätt och riktigt så hon säger ja men hon vill inte bära ringen han har. De går till puben och Eli vill givetvis fira och berätta för alla men Debbie vill ta det lugnt. Jasmine som undrar vad de pratar om får reda på hur det ligger till. Hon tycker att Debbie är galen som går med på det. Eli lyckas ändå att ge ringen som Debbie tillslut sätter på fingret.

Louise och Jamie dyker upp på puben och givetvis ser hon ringen på Debbies finger och inser att det är hennes. Eli försöker att ljuga och säger att han köpt den men allt uppdagas ganska snart. Eli och Jamie hamnar i bråk och Debbie lämnar puben i vredesmod. Louise tröstar Jamie och han får veta att hon vill gifta sig med honom och de bestämmer att bröllopet skall vara till julen.
Eli rusar efter Debbie men hon vill inte veta av honom. Han hade börjat med att ljuga för henne och nu har hon inget förtroende alls kvar för honom.

Eli blir så förtvivlad att han snor taxin och drar i väg. Han råkar köra på en tjej som går utefter vägkanten. Som tur är så skadas hon inte allvarligt. Det visar sig att hon känner Eli sedan tidigare och hon heter Danielle. Hon får följa med Eli till familjen Dingle och där blir hon kvar. När sedan Debbie kommer dit för att ge Zak ett extra skift så tror hon att Eli är så desperat att han redan träffat en ny tjej. Hon lyssnar inte på hans förklaringar.
Jasmine tröstar henne och erbjuder sig att göra vad hon kan för att hjälpa henne med Sarah.

Donald vill att Anna ska hjälpa Nicola att få jobb på Home Farm så han kan utnyttja hennes närvaro där.
Anna pratar med Nicola om saken och först verkar hon inte intresserad men när hon hör att Donald vill att hon visar vad hon går för för att få lite av hans pengar så går hon med på det. Anna bjuder Matthew på lunch för att få honom att anställa Nicola. Han tror att det är ett skämt men Nicola dyker upp på Home Farm och han säger åt henne att om hon kan fixa ett kontrakt värt 10 000£ så kommer hon att få ett jobb där.

Kampen mellan Katie och Nicola fortsätter. Nicola gör allt för att göra livet surt för Katie, ockuperar badrummet väldigt länge osv. Katie ger igen genom att när hon får veta att Nicola behöver ett uppdrag till Home Farm så säger hon åt henne att vända sig till Jamie och Louise som behöver hjälp med att ordna bröllopet.

Nicola nappar på förslaget och söker upp Louise och Jamie och lyckas övertala dem att låta henne ordna bröllopet för 10 000£. Det hon inte vet är att de egentligen frågat Paul om inte han kan vara deras bröllopsfixare.
När Paul får veta det så blir han förbannad och ber henne att avstå från uppdraget. Nicola är desperat och vill ha jobbet så hon låter det gå ut över Paul och då blir han så irriterad att han kastar ut henne från deras hem. Så nu är hon återigen hemlös. David verkar inte tycka synd om henne för hon sa upp sig från städfirman utan att ha diskuterat saken med honom.

Damerna på fabriken tar långlunch och gör allt för att försvåra för Lexie. En av tjejerna ringer Lexie i smyg och låtsas vara Mrs Brown som behöver nya gardiner till 10 Downingstreet. Lexie fattar inte att det är ett skämt förrän hon hör att damerna skrattar bakom ryggen på henne. Hon diskuterar saken med Pollard och de kommer fram till att avskeda en i personalen eftersom de verkar ha förmycket tid över.

Ashley är förtvivlad eftersom det inte kommer folk till kyrkan. Dessutom hade Laurel råkat somna och börjat snarka där. När Louise och Jamie kommer in för att boka kyrkan till deras bröllop måste Ashley ändå säga nej, just under julen har han fullt upp. Kommer det att bli något bröllop mellan dem?

Kommentarer
Postat av: Erik

Tänkte väl att det skulle gå åt skogen med frieriet. Men Eli kanske blir ihop med Danielle i stället? Vad har de för skumt gemensamt förflutet? Nicola blir då utslängd överallt, ingen vill ha henne hos sig - och att jobba ihop med sin pappa - det kan väl aldrig gå bra?

2011-01-11 @ 16:49:16
Postat av: Rutiga stolen

Kunde inte låta bli att skratta åt Nicola. Hon är ju för bedrövlig... Att inte David dumpar henne är över mitt förstånd.

2011-01-11 @ 18:35:46
URL: http://www.rutigastolen.se
Postat av: Lena

Över mitt med:-)

2011-01-11 @ 19:30:58
Postat av: Mariann

Nu är det så där fånigt och bedrövligt manus att jag inte ens orkar bry mig. Nicola är alldeles för överdriven (även för en såpa-karaktär); Louise alldeles för barnslig; Lexi fyller ingen funktion; Eli/Debbie-historien bara så dumt.

Och var - VAR?? - är Edna och Betty?! :)

2011-01-12 @ 07:30:43
Postat av: Erik

Edna påstods ju ha varit i kyrkan när Laurel somnade, vilket inte heller visades i bild. Det blir väl en massa tjafs hit och dit med Louises bröllop - om det nu blir något - fram till jul, och var Nicola ska bo, innan vi kommer över på 2009 när det lär ska bättra sig.

2011-01-12 @ 07:47:47
Postat av: Christine

Kan det inte hända något roligt i HTG, typ lite kärlek och skratt eller att någon sätter dig Nicola åtminstone? Det är superjobbigt att de henne köra över allt och alla hela tiden.

2011-01-12 @ 11:51:04
URL: http://angelutansamvete.blogg.se/
Postat av: Jackson

F n tycker jag att det mesta som händer känns onödigt sökt och krystat. Ja, Christine, litet kärlek och/eller skratt vore fint! Fast säga vad man vill om tjejen som spelar Nicola, men hon lyckas verkligen gestalta sin synnerligen obehagliga rollfigur på ett ypperligt sätt! Man får rysningar bara hon visar sitt snipiga nylle. Har någon sett denna skådespelerska i en mer sympatisk roll? Det vore kul att jämföra.

2011-01-12 @ 13:39:41
Postat av: Tina

...och Danielle, vad ska hon tillföra?

2011-01-12 @ 13:48:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0