Kärlek och känslor bland många idag...

Lily dök upp på fabriken idag men hennes kollegor är fortfarande rätt aviga mot henne. Hon försöker att be om ursäkt och hon lovar ju att betala tillbaka.
Plötsligt så svimmar Lily och ramlar ihop på golvet. Val tror hon luras medan Doug hjälper henne. Hon kvicknar till efter ett litet tag och alla säger åt henne att hon måste träffa läkaren. Till och med Edna tvivlade på om hon svimmat eller om det var på låtsas.
Dr Abott undersöker Lily och vill ta en del prover men Lily vägrar och viftar bort doktorns kommentarer men hon lovar att söka upp sjukhuset om hon får nya yrselattacker.
När sen Lily är ute i byn så får hon givetvis en ny attack och nu är det Rodney som hjälper henne. Han insisterar på att hon ska åtminstone till vårdcentralen. Vad är det för fel på Lily, varför är hon emot sjukhusvård så mycket?

Victoria vill ha en kattunge men Diane säger nej eftersom det inte passar in på puben.
Plöstligt får Victoria chansen att vara ensam på kliniken eftersom Paddy är på hembesök hos någon och Chas vill ta en rast för att kunna ta en drink med Gennie.
Victoria släpper ut katten som hon gosade med igår. Då kommer ägaren in för att hämta katten men Vic har inte sett vart den tagit vägen. Hon får den otroligt korkade idén och säger att katten dött. Ägaren blir inte alls glad även om han inte ville ha katten från början. Vad ska Paddy säga när de inte får betalt?
Victoria tar med sig katten till Daz och ber om att den ska få bo där hos honom tills hon övertalat Diane.

Bob skvallrar för Terry om Brendas "känslor". Terry blir lite generad.
När det sedan är dags för festligheter i byn med fyrverkerier och en stor brasa så ska Bob sälja korv med bröd. Brenda är där och hjälper till. Då passar Bob på att be Terry att hjälpa Brenda. De samarbetar väldigt bra och när Sam kommer och säger att TJ vill ha mer korv säger Terry att det är dags för TJ att gå hem. Han låter Bob gå med TJ så han och Brenda kan sköta försäljningen. Precis när Terry frågar om Brenda vill följa med på en middag så kommer Gennie, Val och Lisa. Brendas svar blir en het kyss som de andra damerna ser. Terry blir bra förvånad och sedan förvirrad, var det verkligen ett svar på om hon ville följa med?

Jo får mer och mer hjälp av Mick och Lee. De verkar komma bra överens. Andy gillar inte att andra hjälper henne med gården när egentligen han kan göra det själv. Inte blir det bättre när han ser att Lee och Jo kommer så bra överens.
Lee lagar Jos tvättmaskin och passar på att fixa till en lunch på samma gång. Sam blir nog lite sotis när han märker att Lee gör så mycket för Jo. Han klagar på maten Lee gjort fast han tagit om tre gånger.

Carl går omkring och verkar glad. Han verkar ha hittat en lösning som ska rädda företaget.
Matthew och Anna kommer tillbaka från Polen och med sig har de Danusia som är chef för ett polskt åkeri.
Danusia flirtar rätt rejält med Matt och det gör Anna lite sur.
Donald är nyfiken på om Anna lyckat ta reda på offerten men hon är inte helt klar. Han blir lite grinig eftersom det tar tid men hon lugnar honom och ber honom att lita på henne. Har hon börjat tänka om?
Det blir sedan lunch med Danusia, Carl, Matt och Anna. Danusia fortsätter att flirta och det gör att Anna blir lite retlig. Hon ställer en del frågor om företaget och om Jimmy som är kvar i Polen. Matt blir upprörd och vill prata med Anna i enrum. Först är det väldigt irriterat mellan dem men sedan så erkänner Anna att hon är förälskad i Matthew....


Jag tycker att Mick skulle bli en bra karl till Diane... =D

Kommentarer
Postat av: Erik

Det står inget på TV4:s hemsida att HTG skulle ingå i premium och kosta att titta på, det gör däremot tex glamour och aidensfield.

Hur ska det gå med katten? Katter ska inte dricka mjölk och den borde ha en toalett om den lämnas ensam inne.

Hur länge ska Andy tåla att Jo pratar med andra män? Man fruktar det värsta!

Han som spelar Mick gjorde sin första filmroll 1968. Verkligen en erfaren skådespelare!

2011-02-04 @ 14:57:07
Postat av: Madeleine

Jag har alltid gillat Val, har fått måga goda skratt åt hennes tokigheter.

Men på senare tid tycker jag hon blivit elak och grinig, snörper på munnen och börjar se ut som en bitter käring.

Som idag, Lily svimmar och Val börjar gapa om att det är fejkat, skulle någon vettig person reagera så i verkligheten. Nej, Val är ingen favorit längre, däremot Diane är alltid bra, rolig också ibland, hon var iofs inte så kul ihop med Jack. Han var en riktig gapstare och jag fick alltid känslan av att Diane var på besök när de var gifta och man fick se dem i deras hem, imte mycket passion heller direkt mellan dem.

För övrigt tycker jag att de fula gardiner som hänger i köksfönstret på Butlers Farm ska bytas och det skitiga fönstret borde tvättas, har ju alltid sett ut så.

2011-02-04 @ 15:22:59
Postat av: ylva

Tycker också dom borde ordnat bättre för katten. Nog kan dom väl kolla upp hur man sköter en katt innan dom spelar in?

Butlers farm skulle behöva ett ansiktslyft, verkligen!

2011-02-04 @ 16:38:33
Postat av: Katarina/Cinnamon

Ja jag reagerade mot detta med katten, blir ju djurplågeri det där :-(



Undra om Lily har en hjärntumör?

2011-02-04 @ 17:34:19
URL: http://www.ateljecinnamon.se
Postat av: Mariann

Men hallåååå... det är väl det enda som de korkade manusförfattarna har fått till rätt: Victoria är ju en dum unge och fattar inte vad en katt behöver, så hon ordnar inte det nödvändiga för katten utan ger den mjölk.

Och nu får manusförfattarna sluta att göra alla människorna i HTG så förbenat bittra och elaka. Nej, så skulle inte en normal människa reagera om nån ramlar ihop framför en: "du fejkar"

Det är ju skrattretande!

2011-02-04 @ 18:04:55
Postat av: Lena

Jag fick en känsla av att det kanske blir "nåt"

mellan Diane och Mick redan första gången de sågs



(o andra sidan så undrar jag över Jo och den unga killen också)



Det är lite svältfött med kärleken (i HTG:-)) nu



Det med Brenda orkar jag knappt med



till sist skönt att se att Chas har börjat tona ner sig lite och bli sig lik igen

2011-02-04 @ 19:43:26
Postat av: Nette

Håller på att titta ikapp på tv 4play så jag ville inte läsa för mycket, men dig kommer jag o besöker igen :)

2011-02-04 @ 20:48:18
URL: http://nettecarlsson.blogspot.com
Postat av: Tina

Det Val gjorde mot sina kompisar var inte juste, men hur många av "kompisarna" har själv rent mjöl i påsen , d.vs. borde tänka efter innan de började gorma och skrika. Val och Pearl har väl båda fixat och trixat lite med andras pengar och Lisa, hon ser ju mellan fingrarna på vad allt olagligt som hennes familj gör och hon skulle nog kunna råna en bank om det behövdes för att "rädda" någon familjemedlem.



Jag reagerade själv också på att de inte ordnade med en kattlåda. Spännande och se om det blir några konsekvenser. he he.

2011-02-05 @ 13:18:57
Postat av: ylva

Lär nog bli konsekvenser, hihi, kiss o bajs lite överallt! Extra äckligt om den fått mjölk och blivit dålig i magen!

2011-02-05 @ 13:28:40
Postat av: Carina

Du milde, ska Brenda nu bli ihop med Terry för att mörka att det egentligen är Bob hon gillar, Gennie verkar ju inte helt övertygad trots allt. Andy verkar ju väldigt uppeldad över att Micj och kanske framför allt LEE är där och hjälper till - blir det kanske en roman mellan honom & Jo? Sam blev ju också väldigt sotis. Och hur ska nu Anna hanetar sitt stora val - kärleken till Matt eller välja bort sin pappa... mycket kärleksdramatik. Håller med om att Val verkar ha ätit surhetspiller den senaste tiden. Tror också det är nåt i stil med hjärntumör för Lily. Varför är hon så avig mot att söka hjälp - vet hon redan att hon är allvarligt sjuk kanske?

2011-02-06 @ 17:22:12
Postat av: SoP

Jo,jag skulle uppträda som Val mot en person som Lily,anse att hon fejkar , tycker hon var härlig när hon sa att hon är sur o elak o ska göra livet eländigt för henne. Jag brukar inte gilla Val nåt vidare men i detta fallet så- Tror även att Lily "knarkar" ännu o vill inte att nån läkare ska upptäcka det. Och jag tycker Brenda o Terry skulle passa bra ihop.

2011-02-07 @ 03:20:21
URL: http://sisterofpain.blogg.se/
Postat av: Mariann

Nej men stackars Terry! Har inte han haft sin beskärda del av ego-trippade och knäppa fruntimmer? Louise och Dawn t.ex. Bespara honom från tok-skallen Brenda. Hon verkar ju galen.

Jag tror att Lily redan vet att hon är sjuk och inte vill bli inlagd på sjukhus. Att läkarna skulle upptäcka att hon knarkar tror jag inte spelar nån roll alls. Om hon nu är allvarligt sjuk så lär hon ju få "knark" legalt av läkarna.

2011-02-07 @ 06:51:32
Postat av: Honey

Jag tror inte att Lily fejkar sin sjukdom,det behöver inte vara en tumör. Hon har väl någon utbuktning i något kärl som håller på att brista. Kommer inte ihåg vad det heter. Det är vanligt iaf.

2011-02-07 @ 09:47:13
Postat av: Tina

Läste just igenom mitt tidigare inlägg och upptäcket att jag hade skrivit fel namn. Jag menade ju så klart att ....Det LILY gjorde mot sina .....



Efter dagen avsnitt tycker jag faktiskt lite synd om Lily.



... och Victoria, varför skaffar inte Diane en katt till henne, som kan bo uppe på gården.



...och katten vilket snällt exemplar som fann sig i att först ligga inpackad i en väska och sedan inständ i ett skåp utan att föra oväsen.

2011-02-07 @ 13:10:29
Postat av: ylva

Honey, inte så dåligt gissat! :-)

2011-02-07 @ 14:31:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0