Hoppy the Roo

Paddy är på puben med Ross men Ross är väldigt tankspridd och inte alls sällskaplig hur Paddy än försöker att muntra upp honom.
Donna försöker att berätta för Marlon när de sitter i bilen men hur hon än försöker så kan hon inte få fram det. Hon skyller sedan allt på att hon är både trött och hungrig. En lättad Marlon ska starta bilen och åka därifrån men givetvis så startar den inte. Han får ringa Debbie som ska komma och hjälpa honom. Under tiden så försöker han prata med Donna och han vill utnyttja tiden tillsammans genom att mysa tillsammans bak i bilen. Donna vill inte och skyller på trötthet men sedan kastar hon sig över honom ändå.
Debbie blir inte alls så glad när hon kommer för att hjälpa dem och ser vad de gör. 

Ross söker upp Donna men hon vill inte riktigt prata med honom utan säger åt honom att gå därifrån.
Dagen efter försöker han igen att sätta press på henne.

Kören övar och övar. Gennie som är så blyg råkar sjunga med när hon står med ryggen emot och glömmer bort att de andra är där men när hon sedan upptäcker att de lyssnar på henne så tystnar hon.
Nicola anser att de behöver övningar för att öka självförtroendet och även förtroendet för de andra. Hon försöker att ge Gennie lite dåligt samvete genom att påpeka att en familj kan bli av med hem och trygghet om de inte vinner.

Brenda kommer och hjälper Jamie som står på bordet med ormen i närheten.
Hon lägger vant ner Lionel i det lilla terrariet. Äntligen kan Jamie andas ut. Sedan konfronterar han Bob och Terry angående Louise men de nekar att de haft kontakt med henne. När Jamie påpekar att hon lämnat meddelande så måste de erkänna att de varit oroliga för honom. Då erkänner Jamie att han gjort något dumt så han blivit utkastad ur landet. Han hade knockat deras nationalsymbol, Hoppy the Roo.
Det visar sig vara en skådespelare som klär ut sig till känguru och tydligen är han mycket populär. Jamie hade blivit full på en fest och sedan blivit förbannad för Hoppy hade tafsat på Louise.

När Jamie senare kommer in på puben så står kören där och sjunger en låt om en känguru =D
Jamie tycker att det är ok, det är inte alla som blir hatade av en hel nation precis som Hitler eller Christiano Ronaldo...
Gennie får tillbaka Lionel av sin mamma och hon blir överlycklig tills hon råkar tappa terrariet i golvet och Lionel dör.

Shane vill åka på semester med Jas, antagligen för att få henne på andra tankar men hon kan inte åka förrän hon skrivit en artikel. Han ger henne först en dyrbar resväska så hon ska bli glad och kanske ändra sig. Sedan tar han med henne till ett härbärge för att hon ska få höra de hemlösas historier. Alltid något att skriva om för Jas.
Jas blir sur på Debbie som försöker varna henne för Shane. Debbie förklarar att hon bara är orolig.

När Donna gått till jobbet så går Marlon till cafét. Där stöter han på Paddy och Ross. De frågar hur det gått med bilen och Marlon säger att den gått sönder, startar inte men däremot så kan han konstatera efter gårdagen att fjädringen är mycket bra.
Ross blev inte glad över att höra detta och han frågar återigen Donna om när hon ska berätta något. Hon lovar att göra det när det blir tillfälle.
När Ross är utanför polisstationen så ser han en ung kille cykla på trottoaren och han säger åt honom. Den unga killen är mycket uppkäftig så Ross ska ta med honom in på stationen. Då tappar killen en påse med några piller i. I bakgrunden ser man Danielle, vad gör hon där? Känner hon killen eller är hon på väg att göra en anmälan?
Ross förhör grabben och Donna är med. Det visar sig att det är Aaron Livesy, Chas son.
Chas får komma och hämta sonen då hans far inte är intresserad av att hjälpa honom längre.
Efter förhören försöker Chas få kontakt med Aaron och bjuder därför honom på skjuts och lite mat. De har väl aldrig haft lätt för att prata med varann så stämningen är inte på topp. Det slutar med att Aaron blir förbannad och springer iväg från bilen.

Donna lovar Ross att berätta allt för Marlon men när hon sedan träffar sin man kan hon ändå inte säga som det är. Hon börjar med att säga att något har hänt men när hon närmar sig sanningen så tar det emot. Det slutar med att hon gråter och säger att de arresterade Aaron.
Marlon blir orolig och vill höra med Chas om hur hon mår så han ska till Dingles. Han är ändå lättad för han trodde Donna var på väg att säga något helt annat...

Ross ser att Marlon går iväg så han går hem till Donna. Hon säger åt honom att de inte ska ses förrän hon gjort slut med Marlon. Trots det så kysser de varann i soffan...

Var är Belle, jag saknar henne!?!

Kommentarer
Postat av: Tina

Vilka röriga avsnitt. Jag fattade inte historien om att Jamie slog till mannen som var utklädd i känguru. Vad var det som var så hemst med det så att han var tvungen att lämna landet. Och så är det det där med ormen, rena rama buskisfasoner. Det var inte ett enda dugg roligt, nu spolade även jag framåt på dvd:n. Sedan har vi Ross, ett stor spark där bak skulle jag vilja ge honom så att han försvinner. En mer obehaglig och ego person än honom vet jag inte det finns.

2011-02-24 @ 15:53:14
Postat av: Erik

Jag trodde faktiskt att Donna skulle berätta för Marlon i dag, hon var ju på väg tre gånger om, men det verkar som förgjort.

Ja det där med ormen är mest buskis bara och kören är mest utfyllnad och Donnas och Marlons bekymmer ska man förstås dra ut på. Däremot är nog Jasmines och Shanes förehavanden huvudintrig nu och kan ta en farlig vändning med tanke på vilka gangstertyper han spelar under täcket med.

2011-02-24 @ 16:05:48
Postat av: Frk Höger

Erik, vet vi om det stämmer att Shane är mutad av bl.a Mcfarlaines? Eller är det något vi kommentatorer gissar på?

2011-02-24 @ 17:36:50
Postat av: Honey

Kanske det bästa skulle vara om Marlon tog Donna och Ross på bar gärning eftersom hon fegar ur hela tiden. Det är varken rätt mot Marlon eller Ross. Storyn med ormen och kören är så tråkig. Däremot kan det bli spännande med Jasmine o Shane. Kul också att Aaron är tillbaka.

2011-02-24 @ 18:04:00
Postat av: Erik

Frk höger: ang Shane, minns jag inte om det sagts något rent ut, men det har antytts flera gånger att det här med Danielle inte gick rätt till och att Shane eller någon annan polis var inblandad. Skum har han ju alltid varit, och om inte Jasmine aktar sig kan det gå riktigt illa.

2011-02-24 @ 18:22:51
Postat av: Tina

Såg man inte en snutt där Shane pratade i telefon med McFarlaine, och där med bekräftade att han är inblandad i något.

2011-02-24 @ 18:48:28
Postat av: Madeleine

Nej men fy så dåligt det är nu, verkar som skådisarna hittar på sina egna repliker och bara larvar sig. Buskis som någon skrev.

Men kan det här vara i samma veva som det byttes regissör, har för mig att det var något strul där med det. Idag började jag ägna mig åt annat under pågående program.

2011-02-24 @ 19:00:14
Postat av: Erik

Jag tror de bytte producent vid årsskiftet 2008-2009, ungefär när allt började bli bättre, det är väl några veckor kvar dit nu, vi är väl i slutet av november -08. Samma producent som dog för några månader sedan, antagligen hans förtjänst att allt bättrade sig. Vi får hålla tummarna och hoppas att ryktet talar sant så att fler eller alla blir nöjda och slipper snabbspola så mycket

2011-02-24 @ 19:14:33
Postat av: Tina V

Vad tjatig Ross är, man kan väl inte bara bryta upp ett äktenskap hur som helst.

Bara för att Donna och han varit på resa, så vill han som ett litet barn inte vänta.

Jag stör mig på Donna, så hon får gärna försvinna med Ross.

Marlon kan kanske bli ihop med Gennie.

2011-02-24 @ 19:38:48
Postat av: ylva

Jo, Shane pratade med nån i telefon och sa då att Jasmine gått på allt han sagt. Han lurar henne bara för att hon ska släppa storyn om MacFarlaines och skriva om annat.

2011-02-24 @ 20:31:26
Postat av: Lena

Jag tycker Gennie och Jamie skulle passa bra ihop.

Louise kan stanna där hon är:-)



allt annat nu är bara så segt och löjligt

2011-02-24 @ 22:00:12
Postat av: Colin

Have no fear, Emmerdale is about to get better! Today you watched the final episode from November 2008. You may recall that when you reached the end of September I gave some teasers - one of which was for a BIG story in December. You will realise what that story is VERY soon.



Assuming you don't have any more extra days off in the near future, you will air Christms Day on March 14th. Before then you have four more double episodes split over two days. I thought I'd let you know when each of them begins incase there are any extra long "halfs" that need longer recording times.



Tuesday 2nd begins tomorrow

Thursday 11th begins March 3rd

Tuesday 16th begins March 7th

Tuesday 23rd begins March 10th



Christmas Day and the next eight double episodes will all air on the same day!



Can I ask is this the first time you've seen the new Aaron? According to the cast lists I have, he should have been in it on November 10ths episode which I think you showed on February 10th but now I think that must have been wrong!



A quick note on the McFarlane's. Some people were wondering who they were and if we already knew any of them. You met Brenda McFarlane a while ago - most recently when Jo and Debbie set Charlie up for the robbery to stop him from hassling Jo. Brenda left telling Chas you owe me. I don't remember if it will prove relevant with this current storyline though.



Finally, Marie might like to know that Belle will be back either in the next double or else Mondays second episode.

2011-02-25 @ 02:58:11
Postat av: Honey

I don't know if you understand Swedish Colin,maybe someone can translate to you : Aaron är med i det avsnittet där Jasmine är på intervju på cluben Hellraiser, när hon står och pratar med den andra tjejen kommer Aaron förbi.Aaron säger något till dem. Sen går han till chefen och man ser att han tar emot pengar eller något liknande kanske knark.

2011-02-25 @ 10:02:27
Postat av: Carina

Tur man har bloggen... jag missade helt att Danielle syntes i bakgrunden och jag hade inte heller noterat att Aaron var på Hellraisers... Den killen har ju seriösa attitydproblem - han och Victoria skulle säkert gilla varandra , lika hemska båda två.

Och vad håller Donna på med??? Jag tror hon fått kalla fötter och man får ju hoppas att hon tar sitt förnuft tillfånga snabbt innan hon sabbar allt. Med Marlon kan hon vara säker på att få ett långt lyckligt liv med nån som alltid kommer stå vid hennes sida, men Ross är ju typen som sticker vid första lilla motvind.

2011-02-25 @ 11:15:00
Postat av: Anki H

E de bara jag som tror att Donna redan är gravid?!

2011-02-25 @ 11:24:22
Postat av: Carina

Anki: åååh, det har jag inte ens tänkt på... hmm, det sätter ju allt i ett stressigt läge, VEMS är det isåfall. Ja vi får se...

2011-02-25 @ 12:22:22
Postat av: Colin

Honey - Tank! That's about the best I can manage - thank goodness for online translators!! So did viewers know it was Aaron? Or was it only people who read the credits that would have realised?



I've never particularly liked Aaron. He does have quite a lot of fans though, especially after a story that started developing in late 2009. Most of his scenes are on Youtube. I recently watched the scene where Ross arrests him and it claimed to be his first episode, which is what confused me. For those who missed Dannielle and can't be bothered with tv4play, you can watch his scenes from that episode here: http://www.youtube.com/watch?v=MVcoz_qn7Ns Don't scroll down to read the video titles on the right hand panel though if you don't want clues to his future storylines!

2011-02-25 @ 12:27:33
Postat av: Honey

Colin - Tittarna vet inte att det är Aaron. Jag kände igen honom för att jag brukar läsa spoilers and news på Digital Spy. Jag vet att han har många fans i England. Ibland tittar jag på Youtube. Vi har mycket spännande att se fram mot.

2011-02-25 @ 13:03:41
Postat av: Colin

Honey - tank, again :)

2011-02-25 @ 13:29:06
Postat av: Colin

Or "tack", even! :D

2011-02-25 @ 13:37:49
Postat av: SoP

Genom de här två avsnitten satt jag mest o mumlade" Åh fy fn din fega f**a " som ett mantra. Så nyansrik är jag.

2011-02-26 @ 04:35:30
URL: http://sisterofpain.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0