"Inte längre min dotter"

Donald erbjuder Nicola 20 000£ som ersättning men hon nöjer sig inte med det.
Anna försöker få tag på Matthew eftersom hon vill vara först med att prata med honom innan Donald gör det.
När Matt är på väg hem från flyget så stannar bilen vid vägkanten och in kliver Donald. Han vill att Matthew lämnar Anna, han till och med erbjuder Matt att om han gör slut så ska Donald inte krossa Kings. Matthev blir förbannad och går därifrån.
Donald pratar med Anna och ber henne att avsluta affären med Matthew, annars är hon inte hans dotter längre.

Anna träffar Matthew och berättar att hon saknat honom. Sedan erkänner hon allt om att de tänkte krossa Kings men att hon blivit kär i Matthew och inte kunde göra det. Givetvis blir han besviken på henne men hon bönar och ber och säger att alla sådana tankar är borta. Hon friar till honom och säger att hon vill bli hans fru, sen spelar det ingen roll om de bor i en pappkartong eller om de har några pengar. (jag tycker jag känner igen resonemanget från Matthews tidigare förhållande). Då smälter han och accepterar hennes frieri och ser väldigt lycklig ut...

Betty är tillbaka från Blackpool men Pearl har blivit kvar eftersom hon träffat någon barndomsvän.

Victoria vill ha pengar till ett nyårsdisco så hon skolkar från skolan för att få lunchpengar. Först går hon till Eric men han hänvisar henne till Val. Då säger hon att Val sagt åt henne att be Eric. Sedan upprepar hon proceduren hos Val och får även pengar därifrån. När sedan Victoria och Kayleigh går hem till Pollards råkar de störa David och Nicola som har lite mysigt i soffan.
NIcola blir sedan lite orolig för att Victoria ska vara förtjust i David och hon vill inte att de ska bo i samma hus.

Andy vill träffa Sarah men Jo låter honom inte göra det eftersom Diane är bortrest. Då frågar Andy Katie om hon kan tänkas vara med när han träffar sin dotter och hon går med på att fråga Jo. Det blir inte riktigt som Andy tänkt, Jo blir lite sur över att Katie ska vara med men skyller på att Sarah ska till tandläkaren.

Jimmy pratar med Daz angående Scarletts flyttplaner. Då inser han att Daz inte heller är så förtjust i tanken och tillsammans med Jake kommer de på hur de ska få Scarlett att ändra sig. Genast börjar grabbarna att grisa ner i huset och det gör att när Scarlett kommer finns det knappt en ren fläck någonstans och hon vill absolut inte flytta in. När hon sedan pratar med Katie om saken så får hon rådet att anlita en städerska så hon får Laurel till att städa huset. (Scarlett måste väl ha märkt tidigare om Daz är en sådan skitgris eller inte?)

Brenda försöker att prata med Terry men han har inte tid. Hon söker upp honom hemma hos honom och när hon äntligen kommer lite närmare så dyker Laurel upp och stör allt.
Med Bobs hjälp och sedan Bettys och Vals övertalningsförmåga så inser Brenda att Terry antagligen är lika nervös som hon. Detta gör att Brenda får rådet att släppa loss och få det överstökat så fort som möjligt så de kan gå vidare i sitt förhållande.


Donald kallar in styrelsen för ett extra sammanträde för att avsätta nuvarande VD:n, Anna. Hon verkar inte bry sig så mycket för när Matthew kommer tar hon sina väskor och följer med honom. Väl utanför huset friar Matthew och ger henne en ring och hon blir överlycklig. Donald står i fönstret och ser allt, han verkar inte glad.

Rodney blir bjuden på förlovningsmiddagen och han besöker då Donald för att övertala honom att ändå komma dit för Annas skull. Donald är som vanligt sur och påpekar att han faktiskt sitter i möte och har inte tid för annat just nu.

Förlovningsmiddagen firas med bröderna King, Lexi, Scarlett, Rodney, Katie och Anna. De passar även på att skåla för att kontraktet med företaget i Polen gått igenom.
Plötsligt kommer Donald in....





Kom ihåg att i morgon är det inget HTG och på torsdag och fredag börjar det lite senare, kl 12.05!
Tack Erik för informationen.

Kommentarer
Postat av: Erik

Inte mycket som det är mödan värt att kommentera i dag. Konstaterar bara att Victoria skaffat kattsand, så manusförfattarna har tydligen tänkt på att det ska handla om en innekatt.

2011-02-15 @ 15:54:11
Postat av: Agneta

... Och jag kan bara konstatera att det klassiska Romeo-Julia-temat alltid fungerar. Vi får väl se hur det här slutar...

2011-02-15 @ 16:43:13
Postat av: Katarina/Cinnamon

Jag brukar inte önska livet ur någon men idag önskade jag att Donald skulle trilla av pinn. Jag tror han går på förlovningsmiddagen för att låtsas bli vän med Anna igen bara för att kunna hålla koll på The Kings affärer.

2011-02-15 @ 17:16:03
URL: http://www.ateljecinnamon.se
Postat av: Mariann

Jag fick en känsla av att surgubben Donald skulle dit för att släppa nån slags bomb; nyheten att han har ruinerat King-bröderna eller nåt sånt.

2011-02-15 @ 17:25:29
Postat av: Lena

Jag förstår mig inte riktigt på det där med Donald och Anna



Affärer o pengar är ju viktigt men att en far skulle handla på det sättet, nä. Inte gör han det för att rädda Anna från Matthew inte



Eller är det jag som är för naiv kanske



(okej nog vet jag att det finns onda människor men Donald verkar ju så normal för övrigt)

2011-02-15 @ 21:13:05
Postat av: Lena

Nu skall jag se på den hemlige miljonären.



Kan vara bra som motvikt till Donald:-)



2011-02-15 @ 21:22:20
Postat av: Carina

Du milde vilket himla ståhej det varit kring Brenda och Terry - himla komiskt när hon kom in när han stod och peppade sig själv haha! Roligt att Matt och Anna äntligen verkar funnit varandra trots Donalds intriger. Vad ska nu hända när surgubben kommer in vid middagen... Har han kommit på att det är synd att förlora även sitt andra barn eller är det mer fulspel?

2011-02-16 @ 20:02:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0