Gårdagens avsnitt i dag eller hur det nu blir

Som många upptäckt så fanns gårdagens avsnitt som inte sändes på tv:n ändå på tv4.play. Dessa avsnitt kommer att sändas idag (hoppas vi) så ifall ni inte sett "dagens" avsnitt och inte vill veta vad som händer sluta läs här nu och återkom senare under dagen i stället.

Donald gjorde allt för att förstöra förlovningsmiddagen. Han sa att Anna inte alls var kär i Matthew utan bara spelade för att kunna krossa Kings. Då blev Matthew irriterad och erkände att han haft ett samtal med Donald tidigare och att han blivit erbjuden att lämna Anna för att få Kings att vara i fred. Jimmy, Carl och Lexi är något oroade över vad Donald säger men Matthew visar klart och tydligt att han inte tror honom. Han säger åt Donald att gå därifrån.
Hela middagen är förstörd och Anna känner inte för att vara så sällskaplig.
Hon får dock brödernas godkännande, både Jimmy och Carl välkomnar henne till familjen. Matthew säger åt sällskapet att fortsätta fira fast han och Anna inte är med hela tiden. Anna går upp och vilar medan Matt går ut en sväng.

Nicola klagar över att Victoria bor hos Pollard och hon tjatar på David att prata med Val om saken. Val och Eric tycker att det är bättre att Victoria bor kvar hos dem så länge Diane är bortrest men Nicola kan gärna ta extra rummet bakom puben, då får hon ju vara ifred med David.
Nicola blir väldigt sur för hon vill minsann inte bo i samma hus som en hustrumisshandlare och hon vill inte ha Andy snokandes när hon duschar.

Daz får lite dåligt samvete över att Scarlett blivit lurad. När han sedan försöker prata med henne så verkar hon lite ointresserad av honom. Hon vill inte bli åsidosatt och alltid hamna efter hans nya bästa vän, Jake.
Senare kommer Victoria på besök till Daz och de börjar dricka öl. De verkar ha rätt kul och när Victoria spiller öl på mattan ska Daz torka upp det. De kommer varann rätt nära och plötsligt är de på väg mot varann med läpparna men Daz inser vad som håller på att hända och reser sig upp direkt. Han blir rätt förvånad över situationen.

Brenda försöker att förföra Terry och det verkar lyckas när han plötligt säger nej. Då blir hon förnärmad och rusar därifrån. Terry kommer efter och ger henne en bukett blommor för att be om ursäkt. Hon accepterar ursäkten men pladdrar på om att det kanske är lika bra att det inte blev något mellan dem, hon ska nog leva ensam.
Terry försöker att säga något men får inte en syl i vädret. Då ber han henne om en avskedspuss och det får han. Brenda pussar honom lätt på munnen och tror att det räcker. Terry nästan kastar sig över henne och de börjar kyssas vilt.
Nu kan de äntligen prata ut med varann och erkänna att de varit lite rädda för kärleken. De bestämmer sig för att försöka men ta det lugnt och låta se vad som händer. Bob får i allafall vara barnvakt över natten medan de lånar ett rum på B&B:t.

Jo ser till att Andy får träffa Sarah hos familjen Dingle. Lisa är kvar hemma för att hålla koll på honom. De har en mycket trevlig eftermiddag och Sarah är glad över att få leka med sin far. När Jo kommer för att hämta Sarah vill hon inte följa med hem utan kramar om Andys ben. Tillslut får Andy gå och Jo blir lite ledsen eftersom hon blir den elaka som hindrar barnet att ha kontakt med sin far.

Matthew söker upp Donald för att prata med honom om hans uppträdande på Home Farm tidigare på kvällen.
Han är rätt hård i sina ord mot gubben och Donald blir blekare och blekare. Matthew vill bara ha en ursäkt och att få Donald att inse att inget kommer att stoppa deras förhållande. Donald ber om sin medicin men Matt vill inte ge honom den, han vill ha ursäkten först. Då faller Donald ihop på golvet och dör. Det var ju inte det Matthew hade velat, vad ska han göra nu?
Han går hem och låtsas som inget hänt. Anna ligger och sover (osminkad och rätt vacker). Man ser att Matt har annat att tänka på men han låter allt gå sin gilla gång. Dagen efter ber Anna att Katie ska vara hennes brudtärna och Katie tackar ja.
Laurel och Betty är på väg till Donalds hus för att städa. Betty upptäcker kroppen och Laurel får ringa efter ambulans och sedan till Anna.
Katie följer med Anna till huset men de går inte in. Anna är jätteledsen och hon har dåligt samvete för att hon bråkat med sin far det sista hon gjorde. Katie berättar att hon råkat ut för samma sak med sin far, men att man inte kan låta detta sista ta över alla andra bra minnen man har.
Donalds kropp skickas till bårhuset och polisen lovar att hålla kontakt med Anna.
Matthew kommer och hämtar hem Anna så hon kan gå och lägga sig. Han tar sig en whisky och pratar med Carl. Då råkar han erkänna att han besökt Donald kvällen innan men han hade inte rört honom....fast han hade inte gjort något för att hjälpa honom heller...

Kommentarer
Postat av: ylva

Men vad händer på tv4? Nu är det invigningen av Öresundsbron och nyss var det IB-affären, vad hände med skidåkningen?

2011-02-18 @ 11:42:43
Postat av: J

Slog på 4:an bara för att förvånas....

Slog över till ITV1 This morning!



Va f*n är det bara en massa reklam och programupprepningar, inte undra på att folket sviker kanalen....

2011-02-18 @ 12:03:56
Postat av: Veronica

Jaha. Samma som man såg igår på Tv4 Play.

2011-02-18 @ 12:07:21
URL: http://busanz.blogg.se/
Postat av: J

Slog över igen :O oj oj oj det ÄR gårdagens avsnitt...

Scarlett ä ju söt i allafall:)

2011-02-18 @ 12:09:02
Postat av: Mariann

Jaha, när man för en gångs skull är hemma vid den här tiden så visas de avsnitt jag såg igår. Men bra för de som inte kan se tv4play.

Och jag får nu möjlighet att kolla in tokigheterna hos Days of our lives/Våra bästa år på tv8 :)

2011-02-18 @ 12:16:49
Postat av: Honey

Jag vill inte verka oförskämd...men det finns säkert någon som följer Hem till Gården och inte har dator..så det är väl självklart att tv4 ska visa det avsnitt som utgick igår. Vi som inte kunde hålla oss utan tittade på tv4 Play igår får väl skylla oss själva....längtar till Måndag.

2011-02-18 @ 12:59:22
Postat av: Tina V

Jag bara bävar för hur många avsnitt som kommer att utgå, när TV4 ska visa all sport dom köpt in.

Jag trodde att TV4 sport skulle visa sport.

2011-02-18 @ 13:20:04
Postat av: Erik

Ja, vi får hoppas att TV4 inte kommer att visa sport på dagtid på länge nu - i så fall får de lägga det i TV4 Sport, men de får väl in mer reklampengar på att visa det i vanliga Fyran. Det var många som blev arga, rasande och/eller besvikna i går som hade skyndat sig hem och förberett sig på en mysstund framför teven.

Så var vi av med surkarten Donald då. Vem ärver honom - Anna eller Nicola? Och kommer Matt att berätta sanningen om hur pappan dog för Anna?

2011-02-18 @ 13:40:03
Postat av: Agneta

Jag mailade till TV4 och skällde igår. Synd att jag nte tänkte på de där med sportkanalane. För... Vad sjutton ska de med en sportkanal till om de visar sport på den vanliga?

Jag saknar int ehelelr Donald. Undrar bara vilken slag dj-kelskap han ska hitta på från graven. Han kommer säkerligen att spöka en tid framöver.....

2011-02-18 @ 13:49:15
Postat av: Mariann

Det är väl ingen här som tycker att det är fel att det några av oss såg på tv4play igår visades igen på tv4 idag. Självklart vill vi att alla - även de utan dator - ska få se alla avsnitt. Så där är vi överens.

Tyvärr lär de ju inte lägga intressant sport på sportkanalen. Där visar de bara fotboll och annan skit ingen vill se. Är det alpint eller skidskytte går det i tv4 som alla hushåll har, för att nå så många som möjligt med sitt reklamtjat. Inte för att jag förstår att reklam lockar kunder. I mitt fall så är det faktiskt så att visas det på reklam som stör mig så blir jag mindre intresserad av produkten och väljer hellre nån jag inte sett tjatig reklam om.

2011-02-18 @ 14:20:28
Postat av: Carina

Äntligen är gubben död! Synd om Anna, men han hade nog förstört annars.

2011-02-18 @ 22:24:45
Postat av: SoP

Oj,vilka diskussioner här! :-) Jag har inte sett på tv på ett bra tag o har sett åtta avsnitt på 4play,sex st nu nyss så jag har inte en aning om all "sportdramatik" - apropå reklam så spelar jag alltid in det program som går i kanalen med mest reklam,så kan jag bara spola förbi den sen,praktiskt. Skönt att vara av med Donald,o vad är det för Fel på Vidriga Vickan egentligen ?Varför vill hon plötsligt ha sin "adoptivbror" som hon hatat hela tiden- De skulle ha låst i henne på det där slakteriet hon slapp undan ifrån. Och har Lily dött eller vart har hon tagit vägen?

2011-02-19 @ 00:52:11
URL: http://sisterofpain.blogg.se/
Postat av: ylva

Victoria är en hemsk rollfigur, inte särsilt trovärdig. Ingen tonåring går på uppkäftigt, manipulerande högvarv HELA tiden, hon är bara för mycket!

2011-02-19 @ 08:16:03
Postat av: Erik

Lily har en hjärnsjukdom som behöver opereras, ingen utom Rodney vet om det, eftersom han var med henne till sjukhuset. Hon vill inte opereras eller berätta för Edna. Det har varit tyst om henne ett tag, men hon dyker väl upp i handlingen snart igen.

2011-02-19 @ 08:48:59
Postat av: Tina

SoP... det är en myckert tunn linje mellan hat och kärlek, och tur att Daz vaknade upp och insåg vad han var på väg att göra. Nog var det han som bjöd Victoria på sprit och som så när hade kunnat dra fördel av det.

2011-02-20 @ 10:54:21
Postat av: Tina

En sak som jag har lagt märke på är hur de färgkoordinerar både kläderna på skådespelarna och interiörerna. Anna blus, som passar så bra till hennes rödlätta hår, och när honseda kommer in i vardagsrummet på Home farm så går rummet i samma färgskala. Mums för ögat. Även Scarlet hade en klänning ton i ton nu senast.

2011-02-20 @ 13:23:21
Postat av: ylva

Tina, det har du rätt i! Har inte tänkt på det förut.

2011-02-20 @ 17:45:27
Postat av: Lena

Jo jag har också sett att kläder och kuddar eller sofföverdrag o.s.v ofta passar ihop.



Blir lite väl häftigt ibland.



Säga vad man vill om inredningen i serien, men väldigt brokigt är det och tapeterna är (i mitt tycke) oftast förfärliga.



2011-02-20 @ 21:17:17
Postat av: ylva

Nog är det brokigt och jag undrar om dom inte gör det så för att det ska vara tidlöst? Dom kan ju inte tapetsera och måla om hela tiden. Nu är det bara smaklöst :-)

2011-02-21 @ 07:44:07
Postat av: Marcus

Är det någon här som kommer ihåg hur Frank Tate dog? Han fick också en hjärtattack och blev fråntagen sin hjärtmedicin. Undrar om manusförfattarna medvetet har gjort Donalds dödsfall så likt Franks?

2011-02-21 @ 11:29:58
Postat av: ylva

Det var före min tid, eller mittemellan de tider jag tittat, var ju med från första avsnittet. Sen kom jag in igen när Charity var ihop med Tate den yngre, vad hette han nu igen, han i rullstol (Chris?)

2011-02-21 @ 14:12:15
Postat av: Mariann

Jo, jag minns naturligtvis hur det va när Frank Tate dog. Och det va precis likadant. Hans fru Kim stod och tittade på när Frank dog på golvet. Hon höll väl också hans medicin utom räckhåll för honom?

2011-02-21 @ 14:31:03
Postat av: Marcus

Ja så var det. Alla karlrar som engagerade sig i Kim fick ångra sig, och jag glömmer aldrig när Kim lämnade byn i hellikopter med Chris liggande skrikandes på gräsmattan.. det var tider det!

2011-02-21 @ 16:37:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0