Slagsmål, kåldiet, änglasång och farlig förbindelse


Kören övade utanför kyrkan för att förhindra kyrkorådet att komma in när han kom dit. Det blev ett uppträdande med en del hårda ord. Pokergänget anslöt sig till gänget utanför kyrkan när de var på väg hem. När kyrkorådet sa till Brenda så blev Terry förbannad och slog till gubben med en snyting rätt i nyllet. Det gjorde inte kyrkorådet gladare men Laurel och Ashley lyckades nog att lugna ner honom så han inte anmäler Terry.
Nicola pratade med McNally men han hann inte komma dit i tid för en artikel. Däremot var han på plats när domaren i kör-tävlingen dök upp.
Precis innan uppvisningen skulle börja stod Ashley i ett rum i kyrkan och bad till gud om att det skulle går bra idag, han ville höra änglasång annars skulle han "göra slut" med gud. Domaren som stod precis utanför rummet hörde allt och när Ashley kom ut så råkade han dra till draperiet så stången föll ner på domaren.  Detta gör att domaren blir alldeles yr i huvudet så det påverkar hans beslut. Domaren blir alldeles till sig, det var bland det bästa han hört och de tillhörde topp 3 i finalen, sen ville han åka till sjukhuset....
Senare så sitter gänget på puben och Ashley tror bestämt att det var tack vare gud som stången ramlade ner. Han började be om en lottovinst men råkar precis spilla lite öl så han tar det som ett tecken på att inte be om mer ;)

Debbie och Eli är övertygade om att Shane är inblandad men Jas vägrar att tro det. Hon åker hem till honom för att prata. Shane erkänner att han gjort något dumt, han lät Danielle gå men lämnade in kokainet på stationen även om det fick honom att framstå som "dålig". Sen ska han gå ut och handla mer vin i kvartersbutiken, samtidigt passar han på att ringa Tony MacFarlane och säga att allt går enligt planerna. Shane återkommer med en flaska vin och Jas blir kvar där över natten.

Brenda är orolig över Terrys hand så hon stannar kvar hos honom och fixar lite ätbart. När de sedan sitter bredvid varann i soffan så kommer de väldigt nära varann. De är på väg att kyssas men Brenda får panik och nästan springer därifrån.
Hon ska fråga Val om råd men då råkar Val nämna att Brenda har lite mer hull i jämförelse med Terrys tidigare damer. Hon får dessutom rådet att äta kålsoppa till frukost, lunch och middag i en vecka för att gå ner i vikt.
Det leder till att det inte luktar så gott i cafét.

Daz återvänder till Scarlett på Home Farm. Med sig har han en överraskning, Jake. Hon blir inte alls så glad. De har en filmkväll och äter pizza ihop och Daz beter sig inte riktigt okej. Sen övertalar han Jake till att flytta in hos honom eftersom han inte har någonstans att bo. Daz vill fortfarande inte erkänna för henne att han inte vill bo ihop så han låtsas att det är lugnt. Han tror nämnligen att Jimmy inte kommer att gå med på det.

Diane har hjälpt Jo på gården redan kl 6 på morgonen och hon är jättetrött. Mick kommer och hälsar på men Diane orkar inte riktigt med besök eller ens att arbeta. Val får ta hand om puben. Mick blir riktigt orolig och ber att Diane ska få semester för hon behöver vila upp sig innan det är för sent. (Jag hoppas bara att manusförfattarna inte har för avsikt att skriva ut Diane ur serien just nu)




Tack för alla fina underbara kommentarer och gratulationer.

Jag har sagt det förr men tål att sägas igen, NI ÄR BARA SÅ BÄST!



Trevlig helg allihop!


Kommentarer
Postat av: Erik

Det var väl det vi trodde att Shane spelade under täcket med McFarlanes. Men Jasmine har förstås fallit för honom och tror på allt han säger och lyssnar inte på Debbie. Det kommer att sluta illa ...

Varför måste Diane slita ut sig på gården, hon har ju puben att sköta. Det måste finnas fler som kan hjälpa till där. Ingen nämner Jack med ett ord, normalt borde han ha varit tillbaka från Spanien även om hans gamla mamma Annie var aldrig så sjuk. Han skulle verkligen ha behövts just nu. Det verkar även lite konstigt att Andy som skulle kunna jobba på gården bara går och drar och inte gör just någonting.

2011-02-11 @ 15:01:09
Postat av: Katarina/Cinnamon

Ja det vore ju smartare om Andy hade gården och Jo och Sarah bodde hos Diane, så skulle jag ha löst det hela, men jag får ju inte bestämma.

Undra om Diane får blodförgiftning nu? Hon hade ju fått en sticka i fingret uppe på farmen, så den stickan kryllar väl av illvilliga bakterier.

2011-02-11 @ 15:26:56
Postat av: viktoria

Ja shane shane e galen men det visste vi ju redan .

Men jasmine vilken blind.... fattar hon inte...

men det kommer att vara försent...

Diane e väl slutkörd.

Men ashley va rolig idag.bra att dom kom till final med kören iallafall.

Nu blir detta spännande!

Synd att det e helg igen bara...men det går fort tills måndag:)

Det känns som om jasmine verkligen ber om att komma i trubbel. det blir väl debbie å Eli som räddar henne.

2011-02-11 @ 15:34:03
Postat av: Marie nr 2

Hi hi hi så rolig scenen med Ashley som ber var! Skönt med lite ljusglimtar ;-) Att Shane hade något ihop med MacFarlanes "visste" vi väl alla, men ändå skönt när man får det bekräftat, så man kan koppla av lite i helgen :-D Tror också att Diane kommer att bli supersjuk nu av spinken i fingret. Hon kommer väl inte att dö på kuppen???



Trevlig helg!

2011-02-11 @ 15:39:05
Postat av: Tina

Körens klädsel fick mig att dra på smilbanden;) Hehe.



Jag tror också att Diane håller på att bli sjuk av stickan i fingert.

2011-02-11 @ 17:20:15
Postat av: Mariann

Nej, men så dumt att de inte ens nämner Jack. Men de tycker väl att det är onödigt när alla vet vad som egentligen hänt. Men jätteknäppt. Nåt kunde de ju säga, att han är sjuk och kan inte flyga eller att Annie är sjuk eller vad som helst. Men inte ett ord. Inte kan de väl skriva ut Diane just nu?? Nej, men nåt krångel ska det väl bli med stickan i fingret. Jag tycker hon va klen som blev så slut över att gå upp kl 6 och jobba en dag... Och återigen säger jag att det är urdumt att Jo ska klamra sig fast vid gården och ta hand om en massa djur hon inte har ett dugg erfarenhet av. Det är ju ändå Andy som äger djuren och är bonde.

2011-02-11 @ 17:25:24
Postat av: Mariann

ahaaa.. va det kålsoppa som luktade? :) Jag missade lite eftersom jag spelade upp avsnitten på snabbfart och utan ljud. Jag va ju tvungen att lyssna på radio Värmland och rallyradion. De har det så kul därhemma i skogen :)

2011-02-11 @ 17:31:59
Postat av: anita

GRATTIS till bästa bloggen!! Den har räddat mej många gånger när jag haft HTG abstinensbesvär och missat en massa avsnitt. Tusen Tack för ett bra jobb!!!!

2011-02-11 @ 19:24:16
Postat av: ylva

Det är DU som är bäst!:-) Sluta aldrig blogga!

2011-02-11 @ 19:32:46
Postat av: Carina

Jo, det var kul när Ashley bad :-) det får väl räknas in bland mindre mirakel att de gick till final, hihi. Stackars Terry måste verkligen undra vad brenda sysslar med, själv tycker jag det borde vara mer attraktivt med nåt extrakilo än att stinka gammal kål...

Man undrar ju vad Gary & Shane har för plan för Jasmine, han verkar ju linda henne runt sitt finger. Åter igen får jag bara kramp så naiv och puckad hon är, suck!!

Det där med Dianes sticka i fingret har jag helt missat... tur där är andra uppmärksamma, hoppas det inte är nåt allvarligt.

2011-02-13 @ 19:50:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0