Blir det en lugn jul denna gång?

Mark och Natasha kommer till byn och ser Rodney prata med Faye utanför butiken. Natasha går in och ska prata med Rodney så Mark hinner nämna för Faye att han är ledig i eftermiddag.

Maisie vaknar på soffan hos Katie och hon är rätt bakfull. Hon har lite ågren över att ha klängt på Jai under kvällen. Katie säger att hon hade bara roligt, inget att oroa sig för och efter jul ska de försöka hitta den rätte för Maisie.

Lizzie slår in julklappar i soffan. Efter ett tag ber hon Noah om hjälp och då går Marlon som också suttit där in till köket och pratar med Charity. Hon är ledsen för att hon inte har så mycket pengar så hon kan köpa massa julklappar till Noah men Marlon tröstar henne med att han blir nog glad över att få vara med Debbie och Sarah. Han säger till henne att hon ska tänka positivt och vara glad så kommer hon nog att bli vän med sin dotter igen.

Andy kommer hem till Debbie och frågar om han får ta med Sarah till stan och kolla på tomten eftersom han ändå är ledig. Debbie har inget emot det för hon måste i alla fall ordna med bokföringen.

Sally kommer över med en köttpaj till Ashley. Han är åter igen sitt lugna jag och ska vara den som hjälper människor. Sandy blir glad över pajen.

Mark ger återbud till Natasha som vill ha lunchsällskap. Hon säger att hon vet vad han håller på med och han stelnar till (ehh, kan han bli stelare) och han undrar vad hon menar och hon svarar att han bara vill supa med grabbarna. Mark andas ut lättad över vad hon trodde. Maisie kommer gåendes och ser inte alls fräsch ut efter gårdagen. Ryan kommer också och hälsar på henne. Mark och Maisie åker hem till Home Farm.

Charity sitter på puben och pratar med Chas. Hon är glad över att Marlon överalat henne till att vara positiv och från och med nu ska hon vara det.
Under tiden kommer Cain tillbaka till byn. Han söker upp Debbie på verkstan så hon ger Ryan ledigt.
Debbie är förvånad över att han är tillbaka men han säger att han aldrig skulle överge henne och att han sagt att han skulle komma hem igen. Debbie är sur på honom som varit borta i fyra veckor och hon berättar att Charity är kvar i byn. Han blir så förbannad att han är på väg att skicka iväg Charity men först ska han ta pengarna.
Debbie säger då att Charity gett bort pengarna, att det är hon som har allt nu.

Ryan kommer till puben och möter Maisie där. Han hinner bara hälsa på henne innan han rusar därifrån. Han söker upp Katie på kontoret och säger att hon ska följa med honom till puben men hon måste jobba klart först.

Mark besöker Faye och han säger att det börjar bli svårt med alla lögner.

Andy kommer tillbaka med Sarah och ser att Cain är tillbaka. Han frågar Debbie om allt är ok och hon säger att det är det. Cain är sur för att Charity är bjuden till julen men Debbie säger att hon fanns i alla fall där när hon behövde det. Hon blir så arg på sin far att hon säger åt honom att komma tillbaka när han kan bete sig som folk och låtsas bry sig om andra.

Ashley pratar med Laurel i telefon och när han är klar säger han till Sandy att läget är fortfarande likadant som förut men nu ska han vara stark och inte bryta ihop. Han får sedan vinka av Gabby när Doug ska köra henne till Laurel. Ashley ska åka dit nästa dag.
När han senare är på väg från puben så möter han Sally som vill be om ursäkt. Hon bjuder honom på en drink och han tackar ja.

Carl kommer hem och det första han ser är att Cain är tillbaka. Jimmy som möter Carl vid kontoret är lite orolig för att något ska hända men allt verkar lugnt. När han kommer hem vill han prata med Chas men hon är inte intresserad.

Mark är hemma och försöker ordna upp julstämning. Han vill spela spel med familjen men ingen verkar ha tid eller lust. Han får då ett sms och Natasha undrar från vem. Han säger att det var från hans vän som ville träffas någon gång igen. Sedan åker han till Faye och beklagar sig över att han inte kommer i julstämning. Hon säger att han ska koncentrera sig på julen och inte höra av sig till henne eftersom han ska ge sina barn den bästa julen någonsin. Han får en present av Faye och det är ringen han hade förr, hon har sin kvar också. Hon förstår att han inte kan använda den än...
När han kommer hem till Home Farm så har han köpt ett stort lass med julklappar. Natasha blir förvånad eftersom hon trodde de köpt allt redan men han säger att han inte kunde låta bli.

Lisa jobbar ännu ett pass som nakenmodell så hon kan köpa datorn till Belle. Hon kommer hem till familjen och Zak blir väldigt förvånad när hon nämner att den ligger i bilen och att de får slå in den sen. Zak undrar hur hon fått råd och hon svarar att hon fått en julbonus från jobbet.

Paddy har hjälpt Dingles med en sjuk gris och han blir kvar sedan på en öl. Han frågar Zak och han tror att Aaron någonsin varit lika söt som barn som Belle är. Zak berömmer Paddy för sitt sätt mot Aaron och sedan bjuder han över Paddy och Aaron till julen men Paddy hinner inte svara på det för samtalet glider över till Paddys problem med att hitta en kvinna. Paddy vill inte ha råd av Zak och blir räddad av att Noah fått deg i håret.
Adele är också hos Dingles för att göra hål i öronen på Belle.

Cain söker upp Debbie och han lovar att bete sig väl och att hon får kasta ut honom om han inte sköter sig.
Han möter sedan Charity, Marlon och Eli på gatan. Charity stannar kvar för att prata med Cain och hon säger att hon blev faktiskt kär i honom. Cain svarar att han aldrig kommer att lita på henne igen. Då säger hon att hon faktsikt hjälpt Debbie när Carl attackera henne på grund av pengarna.
Cain blir chockad. Han sitter ett tag på puben innan han kommer på vad han ska göra. Han rusar ut från puben och Charity följer efter honom. Han säger att han ska ge igen på Carl men hon ber honom att låta bli. Charity rusar hem till Debbie för att tala om vad Cain planerar. Debbie springer ut till Cain som precis kommer fram till Kings hus.
Nicola, Carl och Chas rusar ut för att se efter vad som händer när de hör en upprörd Cain och Debbie utanför. Debbie skäller ut sin far för att han bara tänker på sig själv och inte bryr sig om henne, precis som nu när han ska hämnas för att visa sig tuff. Hon säger att visst är han tuff men en usel far, sedan går hon därifrån. Cain tittar på henne sedan följer han efter henne.
De kommer hem till Debbie och genast börjar Charity att tjafsa med Cain. Debbie får nog av deras bråk och hon säger till dem att om någon av dem förstör hennes jul så kommer hon aldrig att förlåta dem.


Trevlig helg kära vänner!


Kommentarer
Postat av: Mariann

haha, "kan han bli stelare?"

Ungefär vad jag tänkte när Mark och Faye stal sig några sekunder där bakom bilen och han skulle se oberörd ut medan de gjorde upp att de skulle ses så höll jag på att skratta på mig. Han va ju ännu stelare än en träbock! Jisses.

2011-12-02 @ 15:03:24
Postat av: Erik

Borde inte Natasha bli misstänksam när Mark är så ovanligt mycket för att vara med barnen och har köpt extra mycket julklappar, att han anstränger sig för mycket?

2011-12-02 @ 17:39:46
Postat av: Lena

Kanske Faye inte vill ha Mark utan bara är ute efter hämnd? Vad skall hon hitta på i så fall tro?



Eller är det jag som blivit paranoid ohc ser intriger överallt nu?



2011-12-02 @ 22:15:33
Postat av: Sara

Jag tycker att Carls tjurande är så himla uttjatat nu, han tillför liksom inget i serien längre. Och jag stör mig SÅ på hand irriterande flin!



Och om Mark och Faye, så känns det lite som att han kommer ångra sig igen tycker jag... Hitta på någon ursäkt om Will eller något. Och varför Faye ger honom chans efter chans är ju också mysko!



Ha en bra helg allihopa! :)

2011-12-03 @ 00:53:13
Postat av: Liina

Jag bara undrar hur Faye och Mark har tänkt att berätta för Ryan att Mark är hans pappa , de kan ju liksom inte bara - Här är din pappa som du trott varit död i över 20 år

2011-12-03 @ 10:48:25
Postat av: ylva

Hej på er igen! Har varit borta härifrån rätt länge men nu måste jag "lufta" mina funderingar! :-) Tycker allt har spårat ur nu! Det är alldeles för mycket konstigheter.



T ex, vad var det för "vård" Sallys man gick med på? Han är ju inte våldsam, kommer inte det fram om han går i terapi?



Ashley har jag tappat all respekt för! Även om han inte tror att Sally är den Laurel säger att hon är, borde han väl stöttat Laurel och bett Sally flytta? Laurel har väl aldrig visat tendenser till galenskap förut? Och HUR kan han umgås med Sally och HELA tiden be om ursäkt för allt och inget?

Även en blind borde se hur falsk och läskig hon är?



Alla i byn vet att Sally är orsaken till att Laurel lämnat Ashley, så hur i h-e kan Edna låta henne bo hos sig? Dom borde stå på Laurels sida, hur tokig dom än tycker att hon är! Vore jag Laurel skulle jag ALDRIG förlåta vare sig Ashley eller "byn"!



Gjordes det ingen utredning om hur branden startade? Kom dom bara fram till att det var kaminen? Dom borde sett hur nära den stod draperiet och att den stod felvänd!



Familjen Wylde och Faye borde dom skriva ut ur serien, finns det några tristare personer? Hoppas Faye bara hämnas och att Mark står där ensam sen. Synd om lille Will bara.



Charity och Cain är också tråkiga, detta eviga skrikandet! Och Carl som bara hånflinar och är elak. Fattar inte hur Chas kan vara med honom när hon vet hur han är emot hennes familj?



Så där, har jag glömt någon att klaga på? :-)



Trevlig helg på er!



2011-12-03 @ 11:45:00
Postat av: Linda

Hoppas vi får svar på allt spännande snart. Ska bli intressant att se hur allt kommer sluta. Sen ska det bli riktigt kul att se vad de hittar på härnäst :)

2011-12-04 @ 19:18:12
Postat av: Tina

Undrar när Mark ska släppa bomben och vilka följer det får.

2011-12-05 @ 12:59:21
Postat av: SoP

har bara sett ett av dessa avsnitt än- men vad jag är Trött på att höra Deppie skrika hela j--la tiden...Hon är som en hackig LP.

2011-12-06 @ 03:13:58
URL: http://sisterofpain.blogg.se/
Postat av: SoP

Jisses,hon gastade sig igenom ett avsnitt till-

2011-12-06 @ 03:42:39
URL: http://sisterofpain.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0