Äntligen öppnar prästen sina ögon

Ashley inser att Diane har rätt och han säger till Sandy att han ska prata med Sally och be henne flytta från byn. Han ber Doug och Diane att passa Gabby under tiden. När Sally sedan kommer till Ashley är hon finklädd och har tagit med sig en flaska vin. Ashley försöker motstå vinet men hon ger honom ett glas ändå. Sedan börjar hon prata gamla minnen igen medan Ashley försöker få mod att säga till henne. Han berömmer henne och tar hennes händer men Sally missförstår hans tanke och böjer sig fram för att pussa honom. Ashley svär till och undrar vad hon sysslar med. Han förklarar att han inte har känslor för henne men hon tror honom inte.
Precis då kommer Jimmy för att prata dopplaner så Sally smiter iväg.
Ashley träffar sedan Sally hemma hos Edna. Edna varnar honom för att såra Sally igen eftersom hon var så ledsen förra gången de träffades. Sally har inga planer på att flytta eftersom hon fått vänner i byn.

Gennie kollar i resebroschyrer för hon vill ha semester. Pearl ser det och erbjuder sitt sällskap på resan men Gennie frågar Katie som inte alls vill åka iväg. Katie säger att hon måste ta hand om hästarna.

Lisa mår dåligt över att alla har synpunkter på hennes modelljobb. Hon talar om för Zak att hon ska sluta eftersom hon fått en kommentar av Adele som undrat "vem vill måla av en sån som du?". Zak blir förbannad och säger att Lisa inte alls ska sluta. Han går till puben och går fram till bordet där Eli, Adele, Shadrach och Priya (som kommit tillbaka till fabriken) och försvarar Lisas arbete. Han säger att han är stolt över sin vackra fru.

Holly är sur på Adam under frukosten och hon påpekar att Aaron inte kan vara gay, hon borde ju veta efter gårdagen. Adam pratar sedan med sin far om saken men John tvivlar på Adam och han vill inte lägga sig i sina barns kärleksliv.
Holly möter Aaron och hon säger till honom att hon vill att han är ärlig mot henne.
John pratar sedan med Paddy som är där på veterinärbesök. Paddy säger att Aaron verkar riktigt intresserad av Holly.

Viv kommer till puben med tvillingarna för hon vill träffa Bob. Han undrar varför barnen är med och hon säger att deras barnvakt Betty är sjuk. Det blir Jamie som får passa barnen så länge. Gennie kommer hem till dem och gör honom sällskap. De verkar ha det rätt trevligt.

Mark pratar med Faye i telefon precis när Natasha kommer in. Han låtsas att det var en kompis och att de ska spela golf. Senare på dagen så ser Natasha när Nathan kommer hem från golfbanan och med sig har han sin fars golfväska och klubbor.
Mark träffar Faye och han har pratat med en mäklare om att titta på ett hus i morgon men han tycker inte Faye behöver följa med när det sker.
När Mark kommer hem så plockar han in tvätt i tvättmaskinen precis när hans fru kommer hem och hon frågar honom hur det gått eftersom Nathan haft hans klubbor. Mark svarar att han hyrt klubbor eftersom han hade trott att han haft klubborna i bilen. Mark går iväg och ska duscha och då passar Natasha på att kolla/lukta på hans skjorta han lagt i tvätten.

Kommentarer
Postat av: Katarina-Cinnamon

Äntligen fick Ashley upp ögonen. Bara inte Sally hittar på och sprider ut att Ashley våldtagit henne eller något, nu när hon fick totalnobben....

2011-12-13 @ 17:15:53
Postat av: Erik

Ja, äntligen kom sig Ashley för - men det satt långt inne. Och än är nog inte sista ordet sagt. Sally ger sig säkert inte så lätt. konstigt att Edna håller henne om ryggen.

Och äntligen börjar Natasha ana att allt inte står rätt till. Det borde hon ha gjort tidigare. ska hon börja spionera på sin man nu?

Och ingen tror på Adam ...

När ska det hända något mellan Gennie och Jamie? Hon vill nog, men kommer han att göra något?

2011-12-13 @ 17:49:43
Postat av: anna

Den sista scenen då Mark lägger in tvätt i tvättmaskinen och natascha frågar honom om golfrundan, tittar på hans golfskor och luktar på det han stoppade in i tvättmaskinen har väl sänts tidigare i ett annat avsnitt?



bedrövliga arbetskamrater och släktingar lisa har - riktigt elaka.

2011-12-13 @ 18:11:01
Postat av: Göran

WHAT THE HELL ARE YOU DOING! ... :)

2011-12-13 @ 18:54:01
Postat av: Liina

Adam är så barnlig , varför göra en sådan stor sak av detta. Okej att han blir chockad över Kyssen , han har försökt att prata med Aaron som inte "är intresserad" och vill glömma detta , han har berättat detta för Holly som också inte bryr sig.



Det är dags för Adam att lägga ner denna verksamheten om han nu själv inte är intresserad.



Och Sally tror kan bli farlig , typ begå mordförsök på Ashlly... Mark och Fayes flyttningsplaner är bara så löjliga eftersom de aldrig tar steget att berätta sanningen ............

2011-12-14 @ 10:34:14
Postat av: Stina

Tror inte heller att det blir något av Marks och Faynes planer på att flytta ihop. Möjligen blir Mark utsparkad från huset när hans fru kommer på vad han håller på med. Varför kan det inte gå bra för Katie någon gång, tycker att hon har blivit så trevlig och mognare sista året.

2011-12-14 @ 12:38:53
Postat av: SoP

Varför har de nästan alltid tvättmaskinen i Köket? de känns så himla avigt- Är det inte ett himla tjatande å alla håll o kanter "I don´t want him/her to get hurt" - hallå,livet gör ont. Bra rutet Zak!

2011-12-17 @ 00:48:31
URL: http://sisterofpain.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0