Walkietalkie, årets present!

Jamie kommer med morgonposten till Paddy och han får ett kort. Chas kommer ut på trappan och gratulerar sexbomben och i handen har hon "kryapådig"-ballonger eftersom Shadrack fått fel. Hon säger sedan till Aaron att han ska sköta sig idag och han ska fixa en banderoll där det står "Grattis på 40-årsdagen Paddy!"
Paddy får en småblommig skjorta av Chas i present och han poserar i den.
Aaron skrattar åt honom och Paddy ser lite vilsen ut i den men Chas säger att han är jätte sexig.
Marlon pratar med Paddy under dagen och får veta att han planerar att fria under kvällen.
Paddy sitter sedan och försöker skriva en dikt som inkluderar ett frieri när Marlon kommer och hämtar honom. Paddy inser att han inte är så bra på att skriva så han kastar dikten i soporna. Aaron som hör allt är inte sen att plocka upp den när Paddy och Marlon gått. De kommer in på puben som är helt tom. Plötsligt dyker alla upp och ropar "surprise". Det blir ett litet kalas med det närmaste byborna och släktingar. Aarons banderoll har texten "Grattis på 50-årsdagen Pady!" och  Chas ursäktar sin son. Chas håller ett litet tal till Paddy så han blir alldeles rörd och får svårt för att hitta orden när han ska tacka henne. Aaron kan inte låta bli så han läser upp Paddys frieri-dikt inför alla. Då brister det för Paddy och han kastar sig över grabben och skäller ut honom. Aaron försöker ursäkta sig med att han bara ville retas lite men Paddy accepterar inte det. Han är så arg att han går ut ifrån festen. Chas kommer efter honom och de pratar ut. Båda frågar om det betydde slutet för deras förhållande. Hon frågar honom om han verkligen tänkt fria men Paddy förnekar det. Han säger att han hellre hade friat till Edna Birch.
De kommer överens om att de har det bra som de har det.

Jimmy pratar med Nicola och säger att nu inser han hur lyckligt lottade de är. Han har till och med beställt en ryggkudde med texten Yummie Mummie till henne för att hon ska må bättre. Nicola väljer att ta med den till kontoret för att inte Lexi ska störas av den.
När hon sedan är i nya butiken så rusar Laurel in och frågar varför de behandlar en äldre man på detta sätt. Hon syftar på att de gett Leyla jobbet som sedan talat om för Doug att han inte är önskvärd. Nicola får veta att det är hennes far som gett Leyla jobbet så hon säger till Laurel att det är inte han som bestämmer utan hon ger jobbet till Doug. Nicola råkar även nämna att hon ska till Lexi på sjukhuset och då får Laurel veta vad som hänt. Laurel till och med erbjuder sig att åka när Nicola säger att hon kanske inte borde hälsa på där med sin gravidmage.

Laurel hälsar på hos Lexi på sjukhuset och då passar Carl på att åka tillbaka till jobbet.  Lexi försöker vara tapper och inte visa för mycket känslor eftersom hon endast förlorat några " celler" och inte alls likt det Laurel råkade ut för...

Lexi ska få åka hem och Carl kommer och hämtar henne. Han tycker att det är för tidigt men hon hävdar att hon vill hem och att sjukhuset behöver hennes plats till andra. Väl hemma så hinner Lexi knappt sätta sig i soffan förrän Carl säger att han måste till jobbet igen. Lexi blir ledsen men visar honom inte det. Det blir Nicola som får sitta och trösta henne.

Eric har en ny idé på vad de ska göra med fabriken. Han presenterar det för Val och hon blir tveksam. Han vill öppna en begravningsbyra i lokalerna. Val får lite svårt att tänka sig det men Eric säger att det ger dem massa pengar i allafall. Hon tycker det är lite skrämmande med kroppar som har vita kletiga ansikten med ögon som stirrar tomt. Eric får gensast associationen till Val på morgonen =D
Betty som hör deras prat protesterar på en gång. Hon är så upprörd att hon söker upp Edna för att prata av sig. De båda damerna vill att David gör något åt saken men han tror inte att han kan stoppa dem.
Betty blir hellre dumpad vid vägrenen när hon dör...

Doug har träffat Leyla på gatan och säger att det är han som fått jobbet och hon blir rasande. Just då kommer Rodney och hon frågar honom hur det ligger till. Han ska precis börja förklara att hon har jobbet men då kommer Nicola och säger att det är Doug som får butiksjobbet. Leyla blir arg och rusar därifrån men Nicola följer efter henne. Hon frågar Leyla om hon vill ha jobbet som assistent i stället och det vill hon.

Gennie har fått svar på sin Internetdejtsida och hon får hjälp av Jamie för att skriva ett svar. Han lyssnar inte riktigt på vad hon vill svara utan skickar det han tycker passar henne.

Paddy smiter hemifrån tidigt på morgonen efter festen men Chas upptäcker det. Hon inser att han inte vill träffa Aaron. Tyvärr hinner han inte undan för Aaron kommer ut. Chas vill att sonen ska be om ursäkt men han vägrar, dessutom tycker han att det är Paddy som ska be om ursäkt för sitt utbrott.
Edna ser Aaron på cafét och läxar upp honom. Han fortsätter att vara kaxig och säger att han inte kommer att respektera folk så länge ingen respekterar honom. Edna säger då bara att som man sår får man skörda...

Marlon ger Paddy födelsedagspresenten han aldrig hann få under gårdagen.
Det visar sig vara ett walkietalkie-set med morsekodsknappsfunktion. Paddy ser något förvånad ut och alla andra skrattar åt den gammelmodiga presenten. Det tar inte lång tid innan Paddy ser rätt nöjd ut ändå. De måste ha nya kodnamn säger han och så blir det...
Paddy och Chas kommer hem och ser Aaron vid köksbordet. Precis då så får Teddybjörnen Paddington ett anrop på walkietalkien ifrån Honungsmonstret =)
Aaron säger att det inte hade blivit så stor grej om inte Paddy blivit så arg men han bad ändå om ursäkt.Han ger Paddy ett paket och det innehåller en nyckelring som låter vid höga ljud. Chas frågar om han har kvitto på den men det har han inte eftersom han tillbringat massa tid och spenderat massa pengar på spelhallen för att vinna den.


Natsha tittar lite frågande på Mark när han får ett sms. Han säger att det är från hans golfkompis men hon ser inte ut som hon tror honom. Hon vill att de inte har så personlig kontakt när de är ensamma utan de får låtsas att allt är bra inför barnen.
Maisie och Nathan är oroliga för sina föräldrar så de får Nicola till att avboka Natashas alla möten en dag. Nicola vill egentligen inte göra det utan att fråga sin chef men ungdomarna övertalar henne eftersom det ska bli en överraskning
Natasha ser att alla möten är avbokade och frågar Nicola om varför. Hon hinner inte svara för just då kommer Maisie och Nathan in tillsammans med Mark.
De förklarar att de bokat ett hotellrum till föräldrarna för att de ska komma iväg och få 24 timmars avskildhet med avkoppling. Natasha ser inte alls glad ut.
När de är ensamma förklarar hon för Mark att han får fixa eget rum för hon delar inte säng med honom.
Strax efter ringer Faye till Mark, hon är orolig för Ryan så hon vill träffas.
Ryan har sagt att han funderar på att ta värvning och det vill inte Faye.

Trevlig helg allihop, ha det så bra som ni bara kan!



Kommentarer
Postat av: Erik

Lite tråkigare avsnitt i dag, jämfört med i går. Mest synd om Paddy som aldrig får till det - och nu lär de väl aldrig gifta sig. Och Lexi och Carl, ingen verkar lycklig där. De enda som blev glada i dag var väl Doug och Leyla.

2011-08-19 @ 18:32:57
Postat av: Colin

Hello everyone!



I actually started writing quite a lengthy post on here yesterday - talking about Andy and Lexi and so on, but uunfortunately I lost my connection and the post of course went with it. I may try and rewrite it at some point but for now I'm going to move straight on to what was going to be my final point.



The Emmerdale Wiki has offically publicly launched! It still needs a lot of work as I didn't get as far as I had hoped before Episode 6000 was broadcast but I said I'd make sure you were amongst the first to be told after the launch, so I am doing! You will find the wiki here: http://emmerdalewiki.wikia.com/wiki/The_Emmerdale_Wiki



As far as the front page goes I will try and ensure it is always spoiler free for international audiences. Having said that I would advise you to avoid reading the "Most seen characters of Gavin Blyths' era". There is nothing in there that would seem like a spoiler right now, but if you were to remember the names in the list it could spoil your enjoyment of certain future storylines to know that certain characters remained in the show. For the same reason, use caution when following the link to the News archive. The link just above that is fine as I've just a moment ago reordered the page so that it starts in 2008 and not 2010!



I'm ging to write to wikia because I realise the fact that each article page shows you recently added photos would become a problem for people avoiding spoilers. Hopefully they are willing and able to remove that feature. Which reminds me, when I first announced the wiki on here I said it would be moving from wikia. Well the biggest issue I had with their new look got resolved in the time that followed, and, much as I prefered the old look, really they are the best wiki farm out there so in the end I decided I would stay there. I hope it becomes a really useful site and that maybe I will see some of you there helping out sometime!



That's all for now. "Trevlig helg!"

Postat av: Marie G

Är det bara jag som tycker att kombinationen Chas och Paddy är lite...konstig?? Ett mer omaka par får man väl leta efter, tycker jag. Men det verkar ju seriöst, synd för jag hade ju hoppats på något mer mellan henne och Carl, där har vi a match made in heaven!

2011-08-19 @ 19:17:33
Postat av: Liina

Nikko var ju väldigt snäll idag och Aron visade tillslut en snäll sida när han var snäll...



Det kanske var bäst att Lexi fick missfall , eftersom Carl älskar ju inte lexi ^^

2011-08-19 @ 19:28:05
Postat av: Jackson

Nej, Marie G, jag tycker också att Chas och Paddy är mycket omaka. Kanske känner sig Chas trygg med en snäll kille efter alla knöliga snyggingar hon har haft relationer med.



Lexi har det sannerligen inte lätt. Det blir nog svårt att få någon fason på äktenskapet med Carl, som aldrig borde ha blivit av.

2011-08-19 @ 21:43:43
Postat av: Agneta J

Jag tycker att Chas och Paddy är ett fint par,det är väl inte bara utseendet som räknas? Paddy är inte snygg men trevlig,snäll och rolig,Carl är snygg men så mycket annat har han väl inte att komma med?

2011-08-19 @ 21:52:59
Postat av: Lina

Chas älskar ju inte Paddy och ärligt så vet jag inte varför hon är tillsammans med honom . men antar det beror på att Carl är upptagen..Chas skulle må bra av att vara single och ta sin mamma roll på allvar..



Carl älskar inte Lexi han känner sig tvungen pgp av att hon vet att han har mördat sin pappa...



Jag önskar alla bara kunde följa sitt hjärta...

2011-08-19 @ 22:40:54
Postat av: Marie G

=D Bäst jag håller tyst för annars blir det spoilervarning...

2011-08-20 @ 11:09:59
Postat av: SoP

jag fattar inte riktigt,har jag missat nåt? Sprack nåt i skallen på Lexie också? Fast visst,de skulle aldrig ha gift sig. Är det nån mer än jag som tycker Jamie börjar likna T.J´s tvilling eller nåt ? rundare o rundare- har han ngn sjukdom,han ser nästan " cortisonsvullen" ut?

2011-08-21 @ 02:31:05
URL: http://sisterofpain.blogg.se/
Postat av: Elin

Carl och Chas ska vara tillsammans. Och alla runt omkring ska bara hålla sig utanför deras förhållande. Kommer ihåg hur de var i början, vill ha det tillbaka. Carl måste bara skärpa till sig också, han borde kyssa marken Chas går på :).

2011-08-21 @ 10:27:25
Postat av: Liina

Jo men jag tror att Carl har förändras endel pgp ångesten av att han dödade sin pappa + den andra person han knuffade ner från en ställning

2011-08-21 @ 15:01:51
Postat av: Conny

Carl knuffade inte ner Paul Marsden från byggnadsställningen. Han kastade något som Paul skulle ta emot, men han tappade fotfästet och föll.

2011-08-21 @ 16:04:27
Postat av: Marie G

Precis Elin, jag håller med till 100%

2011-08-22 @ 20:00:29
Postat av: Stina

Jag tycker att Chas och Paddyär ett jättebra par, hoppas att det håller. Stina

2011-08-23 @ 16:10:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0