"Vi ska åka till Helvete..."

Nicola och Jimmy står i köket och pratar. Han berättar att hans föräldrar var så fattiga att de inte hade råd med en spjälsäng så han fick sova i en byrålåda. Sen försöker han få Nicola till att följa med på en antenatalkurs (aldrig hörtalas om men vår vän google säger att det betyder före födseln, förr gick väl blivande föräldrar på psykoprofylaxkurs?) men hon vill inte gå på något hippiejippo där man håller varann i hand och mässar.
Efter ett tag ändrar hon sig och Jimmy blir glad.


Lexi sitter i soffan och håller babykläder i handen och hon gråter. Då kommer Nicola in och ser henne. Hon säger att hon känner sig taktlös bara genom att komma in i rummet. Nicola frågar om hon kan göra något för Lexi men det vill hon inte. När Nicola är på väg för att hämta Carl säger Lexi plötsligt att hon inte kan få barn. Sedan kommer allt fram och att hon inte sagt något om det till Carl. Nicola tröstar henne och säger att hon måste ju berätta. Så Lexi söker upp Carl på jobbet och säger som det är.  Han har lite svårt att visa sina känslor så Lexi känner att han inte vill ha henne längre. Tillslut så säger han i alla fall att han älskar henne och vill vara med henne.

Jamie försöker få Gennie att fortsätta Internetdatingen men hon vill inte. Han skriver ut en del förslag som sökt kontakt efter att han ändrat hennes profil men hon är inte intresserad.
Brenda är orolig för att dottern inte träffar någon trevlig man och inte lär göra det via datorn. Hon ringer en gammal vän vars son precis blivit singel och han kommer till cafét för att träffa Gennie. Han heter Simon och de har gått i samma skola när de var små. När Gennie får rast kommer hon till cafét men mötet med Simon blir inte som Brenda önskat. Gennie faller inte för honom och han säger att han inte tycker om henne och aldrig har gjort det (fast han strax innan ville höra om Gennies omvandling från skolflicka till svan.)

Eric pratar med statsplanerarna och de godkänner begravningsbyrån. Han blir så uppåt att han nynnar på en sorgemarsch när han kollar fabriksarbetarna.
Edna är på David för att han ska stoppa sin fars planer.
Lisa möter Eric och pratar med honom om begravningsbyrån när hon inser att han antagligen kommer att stänga fabriken då. Hon säger det till personalen på fabriken och de frågar givetvis Eric som förnekar det.
Val säger till David att han får inte stoppa sin far eftersom det betyder så mycket för honom, annars kommer det att bli pipa och innetofflor för hans del och det är inte Eric...
David försöker få Eric att förstå att det blir ett långsiktigt jobb att starta ett nytt företag och han med sin sjukdom borde ta det lugnt på ålderns höst. Eric tänker till och säger att David har rätt i att han borde avveckla företaget och kanske starta upp något i minder skala men är det verkligen det han ämnar göra...

Mark och Natasha är på väg för att träffa Faye och ge henne ett erbjudande för att låta dem vara. Faye blir förvånad när de dyker upp och efter lite småprat får hon veta varför. Hon accepterar inte det första erbjudandet (jag uppfattade inte hur mycket pengar det gällde) så Natasha frågar om hon är mer intresserad av att åka i fänglese tillsammans med Mark. Han kan hävda att de kommit överens om försvinnandet för att få ut försäkringspengar.
Faye försöker att få Mark att erkänna sina känslor för Ryan men han säger att han inga känslor har.
När de är på väg därifrån så möter de Ryan utanför på gatan. Ryan undrar vad de gjort där och han ber dem hålla sig borta från hans mamma.
Nu börjar väntan på att höra om Faye accepterar budet eller hur de ska göra. Maisie märker att något är på gång men hon får inte veta mer än att det är ett affärssamtal som de väntar på.
Ryan tycker att mamman ska gå med på att ta emot pengarna, för är de villiga att betala så mycket så är det bara att ta emot eftersom han inte vill se Mark något mer.
Natasha svarar när Faye ringer och hon ska åka dit. Mark vill följa med men får inte det.
Faye ser förvånad ut när Natasha kommer ensam men släpper in henne. Faye säger att hon vill ha 50 000£ mer och Natasha går med på det utan att blinka... Hon får kontonummer och går därifrån.
Är det det sista vi ser av Faye och Ryan?

Lite kul att Scarlett lyssnar på musik och blir okoncentrerad så hon skriver att de ska till Hell istället för Hull =D


 
Tusen tack för hjälpen med uppdateringen, ni är guld värda!

Kommentarer
Postat av: Stina

Visst passar Chas och Paddy bra ihop. Tycker också att höstens avsnitt är bättre än vårens. Eller är det att man har saknat dem under sommaren. Stina

2011-08-23 @ 16:15:52
Postat av: Erik

Är vi verkligen av med Faye och Ryan nu? De skulle ju mycket väl kunna vara nöjda nu, men Faye har ju inte fått pengarna i handen än - och vad säger Mark om uppgörelsen? Har han några känslor för sin son?

2011-08-23 @ 17:53:02
Postat av: Bo

Dricker man inte mycket vin i HTG?

Är serien sponsrad av vinfirma?

Det är ju sponsrat av en massa andra.

Kolla bara på bilarna.

2011-08-23 @ 20:57:04
Postat av: Mariann

hm... det måste va dålig deal för sponsorerna i så fall för jag har då varken lagt märke till bilmärken eller vinsorter. Men det är klart, jag är väl bedövad av reklam och märker inget...

2011-08-23 @ 22:05:13
Postat av: Lina

Det verkar som Mark har lite känslor för sin son... men detta lär ju knappast vara det sista vi ser...

2011-08-24 @ 02:24:36
Postat av: Lena

Var nere på Kanaltorget(Göteborg) och tittade på fina Mustanger häromdan, så långt sträcker sig ändå mitt bilintresse:-)

2011-08-24 @ 11:39:24
Postat av: Lena

Ser att första delen av inlägget inte kom med



Skulle inte kunna nämna ett bilmärke som varit med i HTG men



Var nere på Kanaltorget(Göteborg) och tittade på fina Mustanger häromdan, så långt sträcker sig ändå mitt bilintresse:-)



Men nu när jag sett dagens avsnitt får jag

också lägga till



Många vinflaskor var det idag och alla med etiketten utåt:-)



Vilket jag nog inte hade reflekterat över om jag inte läst Bo:s inlägg innan



2011-08-24 @ 13:20:08
Postat av: Mariann

Och jag som har ett väldigt bilintresse kan ju inte heller säga en enda bil i HTG :) mer än Jack's Landrover då. En sån mötte jag igår när jag gåggade hem och log lite för mig själv när jag tänkte på Jack.

Och nu känner jag att jag borde ta min gamla Cheva-pickis till Pustervikskajen nån onsdag... :)

2011-08-24 @ 13:59:13
Postat av: SoP

jag fattar inte riktigt det där tjafsandet om att Marc ska ha "känslor för sin son"- han har ju aldrig haft en aning om att hans fanns-? Och Lexie borde väl ändå in på nåt psyke, hon är ju hispigare än va hon nu hette- Perdie ?

2011-08-26 @ 01:47:26
URL: http://sisterofpain.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0