Ultraljud och utpressning

Eli ringer Irene det synska mediet för att få lite tips på hästar men Marlon kommer hem och avbryter samtalet. Eftersom Eli bara fått ett "tips" så ringer han henne igen i smyg.
Marlon är på jobbet och tänker ringa till mediet han också men precis då rusar  Eli in och är förbannad. "Hon hade inte tipsat rätt om en enda häst" säger han och då inser Marlon att Eli ringt flera gånger fast han inte skulle det.

Jamie är lite ledsen eftersom han fått tillbaka ringen med posten från Louise. Gennie försöker muntra upp honom så hon bjuder honom på en drink när han hjälpt henne med en kvittorulle i butiken. De kommer väldigt bra överens. Gennie frågar Jamie om han tror att det var åldersskillnaden som gjorde att det tog slut med Louise men han tror att det är distansen som gjorde det. Han ser på Gennie att det är något hon tänker på och inser att hon är kär i någon i byn. Han gissar på Alan, David och så men hon vill inte berätta något. Då säger hon att hon inte vill säga något för att inte förstöra deras vänskap. Då ser man att Jamie fick något att tänka på. Undrar om han tror att det är han själv som Gennie menar?
Terry frågar Bob hur det går för Jamie och Gennie men Bob svarar inte direkt på det och det gör att Terry misstänker att Bob är svartsjuk. Bob förnekar givetvis detta.

Katie försöker prata med Lee och ber om ursäkt för att Nathan är jaa Nathan helt enkelt. Lee säger då att Nathan inte bryr sig om henne utan bara utnyttjar henne och att han alltid kommer att göra som han vill.
Nathan ber sedan Lee att sköta arbetet bättre och det slutar med att Lee nämner att han pratat med Katie om just Nathan. Det gör att Nathan blir rasande och sparkar Lee från jobbet.
När Katie får höra det försöker hon få tag på Nathan och tillslut får hon det. Hon är arg och han blir arg och till slut så är hon så irriterad över att Lee pratat om saker och ting så hon kastar ut honom ur huset. Han måste flytta på en gång. Sedan meddelar hon att hon inte är intresserad av varken Nathan eller Lee eftersom de bevisligen inte är vuxna män ännu.

Nicola får erbjudande om att ha Laurels gamla mammakläder men det vill hon inte. Hon åker till stan för att shoppa nytt. Lexi och Laurel försöker sedan att få Jimmy och Nicola att träffas för att prata  de är ju trots allt inte 11 år så de borde kunna föra en civiliserad konversation och det lyckas.
Nicola är arg på Jimmy som bara bryr sig om barnet men han säger att han bryr sig om båda två. Då får han bevisa det genom att betala kläderna hon shoppat idag. Hon tar sedan emot en check som Jimmy skriver ut och helt plötsligt inser hon att han ska få ta del av barnet liv. Jimmy blir orolig för att hon ska försöka få ut pengar till massa ovidkommande saker men det förnekar hon.
När Nicola sedan är hemma igen hos Laurel så kommer Jimmy på besök. Han har med sig ett standard avtal som han vill att hon ska skriva under. Nicola blir så arg att hon kastar ut honom och säger att han aldrig kommer att få komma nära hennes barn igen.

Jimmy råkar sedan få veta att Nicola åkt iväg på ultraljud så han skyndar sig till sjukhuset. Hon blir inte glad när han stormar in och de sitter och tjafsar en hel del. När sköterskan sedan ropar upp Mrs DeSouza tycker Jimmy att hon borde ändra namnet eftersom barnet inte har anknytning till det namnet. Nu är tjafset igång igen och sköterskan ber dem att lämna rummet och återkomma när de lugnat ner sig.
När de får göra ultraljudet så sitter Jimmy och är helt fascinerad och han tar Nicola i handen. Efteråt är Nicola sig själv igen och blir förbannad för att han tagit sig den friheten. Jimmy säger då att Nicola inte kan bli lycklig utan att bråka och han är så van vid det men... så kysser han henne. Hon protesterar och han kysser henne igen. Hon blir bara lite sur men märker att han har rätt så hon kysser honom tillbaka.

Mark och Natasha är på puben när Cain kommer in och kysser Maisie det första han gör. Cain följer sedan efter Mark in på toaletten. Utpressningen fungerade och Cain får ett kuvert med pengar av  Mark. Cain är inte nöjd utan han vill givetvis ha mer.
Mark erbjuder sedan dubbelt så mycket och Cain går tillslut med på det. Natasha ser att de pratar med varann och Mark säger att det är pengar för att han inte ska bli åtalad för misshandel när han slog Cain. Hon blir då arg eftersom hon ser det som om Cain får pengar för att dejta Maisie.

Ryan kommer hem och ser att Faye är ledsen. Hon förklarar det att allt är jobbigt eftersom hon inte släppt in någon så nära i livet efter hans far. Han säger då att  de borde kanske träffa Mark igen för att försöka ställa allt till rätta men hon vägrar. Då inser han att Mark antagligen är gift.
Ryan letar reda på tidningsintervjun med Wyldes som fanns i Horses&Houses och han ser Mark i bakgrunden av familjebilden.

Visst ja... Paddy försöker skaffa sig mer pondus och vill bli tagen på mer allvar så han klär sig i kostym. Ingen verkar tycka att det är riktigt Paddys stil.





Kommentarer
Postat av: Pandora

Oh vad kul att Nicola och Jimmy börjar komma överens igen, och gud vad skönt att få se Nathan nedtryckt i skorna. Jag tycker dock litet synd om Lee även fast han är en skvallerbytta, men jag förstår att Kate surnade till på honom. Hoppas att han inte "flyttar till Spanien" nu bara. Han hör till mitt ögongodis=)

2011-08-11 @ 17:15:43
Postat av: Erik

Äntligen har Jimmy och Nicola blivit sams igen efter lite hattande fram och tillbaka. Hoppas det håller den här gången. Cains utpressning av Mark kan aldrig sluta bra, Natasha är redan misstänksam och nu börjar Ryan komma Mark på spåren också. Måste sluta med en skräll förr eller senare. Tycker också att Jamie och Gennie skulle passa bra ihop, båda är lite vimsiga av sig.

2011-08-11 @ 17:41:05
Postat av: Jackson

Ryan ger verkligen ett sympatiskt intryck.Frågan är vad han kommer att tycka om Mark och sin mamma när/om sanningen uppdagas.



Jimmy var cool idag när han, efter sedvanligt tjafsande,mer eller mindre anföll Nicola med en kyssexplosion. Låt oss hoppas att friden lägrar sig och att hon blir omvänd till det bättre när babyn gör entré.



Gennie och Jamie känns som det perfekta paret - barnsliga och impulsiva, men ack, så godhjärtade!



Tycker nog att det vore på plats med en romans för Diane nu. Kanske kan hon hotta upp Doug litet. Hihi!



Vad skall vi tro om Maisie och Cain???? Ganska spännande.

2011-08-11 @ 18:48:33
Postat av: ylva

Nicola är en vidrig människa, orkar inte med hennes dåliga humör och utbrott längre. Vad ska hon göra med en stackars bebis? Hoppas, som Jackson, att hon mognar när bebisen kommer. Man kan inte skylla på hormoner heller, hon är ju alltid elak och ilsken!

2011-08-11 @ 18:54:02
Postat av: Agneta J

Jag tycker att hela familjen Wylde ska skrivas ut ur HTG (eller Will kan få vara kvar.)De är så otroligt osympatiska.

2011-08-11 @ 20:51:27
Postat av: Adm

Jag tycker att de först ville få Ryan till en dryg slarver som blivit av med jobb, lägenhet och hade en massa p-böter för han parkerat sin sportbil lite hur som helst och nu helt plötsligt är han en omtänksam ung man som endast tänker på mammans bästa. Fast det kanske går att kombinera...

2011-08-12 @ 08:02:18
URL: http://emmerdale.blogg.se/
Postat av: Sara

Men vad är det egentligen som händer med Andy?! Han verkar ju ha blivit tokig... Tror han planerar något, ska bli spännande att se VAD bara...

2011-08-12 @ 15:16:14
Postat av: Bo

Andy är deprimerad. Helt klart. Han måste ha hjälp.



Cain är den elakaste rollfigur jag sett på länge och han har utseende för det. Tänk er "Paddy" i samma roll...



Paddy och Chas ser man inte i några intima scener.

Man kan undra varför? Ingen skulle tro på det?

2011-08-12 @ 16:19:26
Postat av: Agneta J

Jag skulle tro på det.Jag tycker de är ett gulligt par och vad beträffar Cain så visst är han otäck men jag hoppas i alla fall att han sätter dit den otrevlige och falske Mark.Jag hejar alltid på the Dingle family:)

2011-08-12 @ 22:16:37
Postat av: SoP

JAG tror Paddy skulle passa utmärkt som by-buse,raka skallen o ett par smala solbrillor som han trycker upp i pannan som värsta bikern-och Cain som ytterligt synpatisk veterinär o damernas riddare . Jeans o ridstövlar :mums:

2011-08-13 @ 02:00:02
URL: http://sisterofpain.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0