Måndag 29 augusti

Så var det dags igen, jag vet redan nu att jag inte kommer att hinna uppdatera måndagens avsnitt så om ni orkar får ni gärna hjälpa mig igen...

Fredagens avsnitt kommenteras som vanligt i inlägget under detta.

Ha det så bra och njut av helgen!

Kommentarer
Postat av: Liina

Dina frågar andy ifall han hade tagit sina mediciner som är för morgonen , men andy som verkar vara lite borta svarar med att han ännu inte gjort det. Senare under dagen kommer Paddy in på puben med Andy , och berättar att han hade hittat honom "förvirrad". Diane är lite orolig över att andy kanske hade varit på väg till gården.



Michael Conway dyker upp i byn ingen och den första han möter när han hoppar ut ifrån bilen är douglas. Douglas börjar prata med Michael om hans bil och andra helt ointressant saker.MenMichael förklara för honom att han är här för ett att "jobb" men det är uppenbart att han är här för att träffa Debbie.



När Michael går för att hälsa på oss Debbie öppnar Cain dörren och säger att hon är upptagen för att hon hämtar sarah vid dagiset. Michael ser helt frågande ut och Cain berättar att det är Debbis Dotter. Cain hån flinar åt Michael för att han inte visste att sarah fanns och ber honom hålla sig till frysboxar.



Michael sitter i sin bil och väntar på Debbie utan för dagiset när hon kommer gående med sarah.Han håller henne sällskap på vägen hem och frågar Debbie snällt varför hon inte berättat något om sarah.Michael berättar att han tycker Sarah är söt som sin mamma. Men Debbie svara knappt och verkar mest förvånad över att se Michael här igen .Michaelvill bjuda henne på middag men hon säger att det går inte pgp av att hon har Sarah.

Michaelvill inte ge sig och säger att det är bara Debbie att höra av sig ifall hon ändra sig.



När Debbie är hemma och äter mat med Cain , så börjar Cain att tjata om att hon inte skall träffa Michael igen och påstår att han inte är rätt typ av kille för henne eftersom han vet vad Michael är ute efter.



Debbie ber Cain att inte lägga sig i hennes kärleksliv , eftersom han vet inte något om Michael.



Debbie och Diane har beslutat att Sarah skall få träffa andy en liten stund , men Cain är emot träffen eftersom han anser att andy inte är rätt för sarah. Men Debbie står upp för sig själv och låter sig inte övertalas.



Men träffen mellan sarah och Andy blev inte lyckad eftersom han började gråta framför hennes .Så sarah lämnades för sig själv i lägenheten på puben. Sarah blev även lite rädd för Andy.



Diane besöker Debbie med sarah och berättar vad som har hänt . Debbie blir inte jätte glad över att höra vad som hänt eftersom det är inte rättvist för Sarah att se sin pappa må dåligt. Men Diane försäkrar henne att det blev inte så farligt

2011-08-29 @ 17:24:43
Postat av: Erik

Val "råkar" säga till Viv att Brenda inte bara är en anställd utan delägare. viv misstänker att Bob och Brenda haft något ihop, men bl.a med hjälp av Terry får hon veta att hon och Terry är ihop. Viv går på picknick med Bob och barnen och på kvällen berättar Bob en saga om prinsessan Vivienne och prins Bob som Viv får avsluta när hon lägger tvillingarna. Från att ha sett mörkt ut i början verkar de ha kommit varandra närmare nu. Gennie åker bort och hälsar på en kompis som fått barn. Brenda säger åt Jamie att han är dum som inte begriper att Gennie tycker om honom. Men då har hon redan åkt.

Skönt att Bob och Viv kommit varandra närmare igen. Bara ingen berättar om Gennie så...

2011-08-29 @ 18:01:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0