Hästar på rymmen

Nathan kommer med kaffe/te till Katie när hon håller på med en häst. Han vill ge det som en fredsgåva och att de stryker ett streck över det hela men Katie går inte med på det. Då blir han så förnärmad att han vill ge igen. Han går iväg och låser upp stallboxdörrarna så hästarna kommer loss.
Natasha kommer körandes på vägen till Home Farm och är nära på att köra över en av hästarna. Hon lyckas fånga allihop. Katie kommer och undrar vad som står på och det undrar Natasha också. Katie är säker på att hon låste dörrarna.
(Är det ens troligt att hon glömt/slarvat att låsa alla 3 boxdörrar?)
Nathan försöker återigen att prata med Katie men hon vill inte ge honom en chans. Han blir så irriterad att han ringer till en av hennes kunder och skvallrar om vad som hänt hästarna. När kunden sedan ringer upp Katie så inser hon vem som ligger bakom. Hon går direkt och söker upp Nathan på Home Farm och skäller ut honom. Precis då kommer Mark och Natasha in. De tror ju mer på Nathan som säger att Katie är paranoid när hon anklagar honom för allt som hänt. Katie blir så arg att hon funderar på att flytta sin verksamhet ifrån Home Farm.

Jimmy börjar tänka på namn till sin son. Han är övertygad om att det blir en pojke. (Bara därför så lär det väl bli en tjej). James Frederick King, JFK, tycker han är ett mycket passande namn.
Nicola skäller ut Laurel för att hon skvallrat om ultraljudet men sedan kommer Jimmy och pussar på Nicola och då tackar hon Laurel. Sedan tackar hon även Lexi för att hon talat henne till rätta.

Gennie hade haft så kul med Jamie kvällen innan att hon var beredd att göra om det redan samma kväll. Jamie är lite orolig och berättar för Bob att Gennie är kär i någon och att Jamie tror att det är han själv hon är intresserad av. Så för att få henne att tänka på någon annan så föreslår han att hon ska börja Internetdejta. Han hjälper henne skapa en profil men hon har lite svårt att tala om vad det är hon tycker om.

Marlon frågar Lizzie om hon tror på medium och hon säger att man bör ha ett öppet sinne för sådant. Hennes kompis hade träffat ett medium och fått reda på framtiden och när Lizzie skulle dit så hade mediet ställt in pga outförsedda händelser ;)
Marlon ger sig inte utan ringer mediet lite senare och det verkar som om hon börjar träffa rätt i det hon säger men plötsligt kommer Eli in och Marlon får avsluta samtalet. Dock ringer han upp Irene igen lite senare bara för att få veta om han kommer att träffa kärleken igen och han blir så mycket gladare när han hör att det kommer han att göra.

Paddy upptäcker ett fågelbord som står på hans tomt och strax efter så saknar Edna sitt fågelbord. Paddy pratar med Aaron som förnekar allt och säger att det måste vara en nöjd kund som satt dit det.
Edna är mycket upprörd och beklagar sig på puben. Diane och Val verkar inte ta Ednas känslor på allvar utan de skämtar om stölden. För vem vill ha ett fågelbord? En hemlös duva kanske?
 När Paddy hör att fågelbordet betyder mycket för Edna eftersom det är Len som gjort det åt henne tvingar han Aaron att ställa tillbaka det. Efter många om och men så får han Aaron till att göra det.
Edna blir glad när fågelbordet är tillbaka men fortfarande orolig över att det finns tjuvar i närområdet. Det leder till att hon och Alan säger åt David att ordna med grannsamverkan. David suckar över att få ännu en sak att ta hand om...

Victoria är orolig för Andy som inte "ser" henne när hon försöker prata med honom när han är i byn. Diane tror att han klarar sig själv eftersom han vet att han får hjälp om han säger till.
Paddy försöker prata med Andy om att kolla till korna innan han säljer dem men Andy är frånvarande som vanligt.

Maisie har öppnat post som var till Mark eftersom det bara stod M.Wylde på kuvertet. Hon frågar sin mamma om lägenheten pappa köpt men Natasha vet ju inget om den.

Ryan kommer till byn och frågar i butiken om vägen till Mark Wylde. Han blir hänvisad till den nya butiken som Wyldes ska öppna. Ryan träffar Mark utanför och de går in i nya butiken för att prata. Han ber Mark att låta hans mamma vara, att de slutar träffas. Mark säger att det är det han försökt men att Faye inte låter honom vara i fred. Då säger Ryan att "du måste försvinna...för hon behöver inte en gift man"
Precis då kommer Natasha och bultar på den låsta dörren. Mark presenterar Ryan som någon som precis sökt jobb och den låsta dörren måste Ryan ha råkat låsa när de gick in. Natasha frågar om lägenheten och Mark säger att han köpte den som en investering men inte kommit ihåg att säga något eftersom detta med Cain kommit emellan.

Cain får av Maisie höra att Mark har en lägenhet och när Mark är på pubens toa följer han efter för att ta reda på mer. Mark vill givetvis inte berätta mer än att det är en investering.

Ryan kommer hem och berättar för Faye att han sökt upp Mark och bett honom att hålla sig undan. Då säger hon att han aldrig får göra så igen...det är hennes liv och hon är vuxen nog att reda ut sina problem själv.

När Cain kommer för att hämta Maisie så säger Natasha åt Mark att prata med Cain. Han vill inte det eftersom han är rädd för att Cain kommer att ta ut det pa Maisie om han säger något.

Natasha vill veta mer om lägenheten och när Mark inte kan svara på frågorna vill hon åka dit och se på den.
Mark visar tillslut henne en tom lägenhet inne i stan. Han kan inte riktigt lokalisera sig där inne men förklarar det med att det var över ett år sedan han var där senast. Plötsligt knackar det på dörren och det är en granne som blev orolig när det hördes ljud från lägenheten. Grannen känner igen Mark för att han nyligen varit där...
När Mark och Natasha ska gå så ser han att Faye är på väg ut i trapphuset så han drar in Natasha i lägenheten igen och kysser henne passionerat. Natasha är övertygad om att hon kan fixa till lägenheten så den blir ännu bättre för att hyras ut.

Väl hemma går Mark ut för att lugna ner sig och bara andas ut över att han klarat av dagen. Givetvis dyker Cain upp och börjar prata om lägenheten Mark hyr till sin älskarinna. Mark förnekar allt men Cain ger sig inte. Mark säger åt honom att han inte får mer pengar men det triggar Cain till att vilja ha storkovan istället. Då brister det för Mark och han säger till Cain att han kommer att göra ett helvete för honom om han säger ett ord till Natasha.


Trevlig helg allihop! =D

Kommentarer
Postat av: ylva

Men hur kan det vara fredag nu igen? :-) Veckan har svischat förbi. Jag har haft mycket att göra så det är skönt att komma hem och sätta sig här och läsa vad som hänt i Htg! Ha en bra helg du med!

2011-08-12 @ 15:36:14
Postat av: ylva

Alla ni andra med förstås :-)

2011-08-12 @ 15:36:48
Postat av: Pandora

Usch för slempottan Nathan! Om jag vore Katie så sparka till med foten precis där det känns som mest på honom, men det är klart... Han har väl inget mellan benen som kan ta skada. Det är väl därför han måste bete sig sådär pubertalt!



Inte för att Mark är en speciellt trevlig typ, men Cain är fanimig värre. Gillar att förstöra, slemmig, äcklig och skitful!! Precis som en mördarsnigel, och jag HATAR mördarsniglar!! Morrrrrrr!!!!!!

2011-08-12 @ 15:48:16
Postat av: ylva

Pandora, jag kan bara hålla med, dom och Cain är vidriga! (fnissar lite åt jämförelsen, den är BRA!)

2011-08-12 @ 17:30:20
Postat av: Erik

Nathan har visat sig från sin otäcka sida och Mark blir bara alltmer trängd med både Natasha och Ryan som börjar komma lite för nära. Ska han lyckas slingra sig ur situationen igen? Sedan har vi ju Faye och i synnerhet Cain som kan ställa till bekymmer också, vilket han säkert gör förr eller senare. Hur kunde Mark egentligen ha nyckel till den andra lägenheten? Det förklarades aldrig.

2011-08-12 @ 17:55:59
Postat av: Erik

Nicola var ju riktigt snäll i dag. Är det den nya Nicola vi ser nu, eller är det en tillfällig nyck bara?

2011-08-12 @ 18:37:08
Postat av: Liina

Det var ganska tråkig idag ;). Men aron och fågelbordet var så roligt ;).

2011-08-12 @ 19:25:48
Postat av: Samuel

Hej allihopa, jag håller på och hjälper vårt engelske Emmerdale-orakel Colin med bilder ur Hem till gården-avsnitt. Nu missade jag att spela in förra fredagens avsnitt och avsnittet är också borta från TV4 play. Om någon spelade in avsnittet och har det kvar och har lust att hjälpa till får ni gärna kontakta mig på [email protected]. Hej så länge/Samuel

2011-08-12 @ 20:19:03
Postat av: Colin

Hello!



Specifically, I desire two screenshots from the SECOND episode. One when the writer credit is on the screen, and a second when the director credit is on the screen. Because it was broadcast as a 1 hour episode here in the UK, we only had these credits at the start of the first episode. If anyone still has their copy and is able to take these two screenshots you can e-mail them direct to [email protected]. Or, you could keep hold of them - next week is the public launch of the wiki I told you about. You could wait then upload them direct onto there!



Unfortunately Samuel who has very kindly been helping me forgot he hadn't sent the pictures to me, and it seems TV4 now remove the episodes from TV4Play earlier in the day than they used to, so my reminder came too late!



You were the first people I told about the wiki, so it seems only right that you are amongst the first people I announce it to officially, which should be on Wednesday - the day Episode 6000 is broadcast.



Sorry to have stayed quiet for so long. I've had rather a busy summer! One thing I will clear up while I am here. There still seems to be some doubt whether or not Lizzie is really blind. Well, the simple answer is that the actress who plays her is blind too, so yes, Lizzie IS blind.



That's all for now, I have a launch date to prepare for!

2011-08-12 @ 22:47:04
Postat av: SoP

Det Vore ju en God idé om nån pallrar sig upp till Andy o ser till att inte Djuren far illa!? Och Nathan- han är ju psykopat. Vore skönt om de äntligen får Mark att bekänna färg,kanske blir vi av med den famijen ?

2011-08-13 @ 02:50:45
URL: http://sisterofpain.blogg.se/
Postat av: ylva

Jaaa, bort med fam. Wylde, tristare gäng får man leta efter!

2011-08-13 @ 09:15:05
Postat av: Madeleine

Nu kan jag inte förstå jag tyckte Cain var fin tidigare, men nu är han för spinkig och passar inte i sin mera cleancut stil.

Han är icke någon jag skulle vilja tungkyssas med.

Den nye, Ryan är ju fräsch, Katie tog ju för sig privat där har jag läst!

Ja bort med Wyldes och den blinda tanta, vad tillför hon serien, mer än irritation, finner inte henne ett dugg lustig.

2011-08-13 @ 13:48:55
Postat av: Kristina

Ja, Nathan är ju hemsk! Och vilken dålig skådis Mark är!! Jag undrar också var han fick nyckeln till lägenheten ifrån och hur djuren mår uppe hos Andy?

2011-08-13 @ 19:19:44
Postat av: Tessan

Fy vilket äckel Nathan är. Man skulle vilja dra på han en käftsmäll!!



Kan ngn förklara lägenhetshistorien för mig? Jag måste ha missat det Har han köpt lägenhet men inte den som visades?



2011-08-14 @ 11:32:37
Postat av: Erik

Ja, han köpte väl den här lägenheten till Faye för ett tag sedan och nu kom det en faktura på det som Natasha råkade få se. Hur han kom över nyckeln till den tomma lägenheten framgår inte, det har producenterna missat, men grannen sa ju att hon sett Mark där tidigare, vilket han viftade bort lite väl lättvindigt. Natasha borde ha blivit mer misstänksam. Snart ger hon väl Mark en käftsmäll - eller ännu värre om/när hon kommer på sanningen.

2011-08-14 @ 12:49:39
Postat av: Tessan

Tack Erik, då är jag med. Ja, han har ju snärjt in sig nu den gode Mark, både med faye, ryan och cain. Herregud det kan bara ta en ände med förskräckelse.

2011-08-14 @ 18:26:52
Postat av: ylva

Tessan, tänk om det kunde göra det och så flyttar hela den trista familjen!

2011-08-15 @ 11:20:59
Postat av: Anonym

Mark ringde ett samtal, tror att han ordnade en nyckel till en tom lägenhet av en mäklare. Nathan har verkligen blivit väldigt otrevlig, kan de inte göra honom lite trvligre igen. Katie och Nathan verkade trivas och ha roligt och skratta ihop, jag tyckte att de passade jättebra ihop då.

Ta bort den blinda kvinnan från serien hon är verkligen tråkig.

Stina



2011-08-15 @ 13:22:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0