En far som försvarar sin dotter

David tycker det börjar bli lite mycket med allt arbete med kommunfullmäktige. Han försöker smita ifrån Edna som hela tiden jagar honom med arbete. Betty är också på honom och är det inte om gropar i vägen så är det om hundskit som finns överallt. Hon klagar på att det inte finns tillräckligt med hundfångare.
David pratar med Val och hon råder honom att fråga Eric om råd. Han är tveksam till det men tillslut pratar han med sin far. Eric lär honom då att man alltid kan hitta på en paragraf i en stadga eftersom ingen kan stadgarna. Dessutom kan man alltid tala om för folk som vill något speciellt att man kämpat för den saken men blivit nedröstad.
Eric märker helt plötsligt att folk försöker muntra upp honom och undrar varför tills han pratar med Val och inser att hon ligger bakom det.

Andy undrar varför Mick inte tar in höet men Mick har ju slutat på gården. Det kommer Andy inte ihåg. Mick säger till Diane att han fått jobb hos en vän i Robblesfield och undrar om hon kan påminna Andy om att han slutat.

Cain återkommer till Kings kontor och säger att det är sista dagen erbjudandet står kvar och då får Jimmy panik och tackar ja till Carls förtret. Jimmy anser att det är lika bra att få lite pengar än inga alls eftersom det var risk för det.

Nathan gör allt för att störa mellan Lee och Katie. Han skickar iväg Lee med ursäkten att han har viktigt ärende. Det visar sig att Nathan inte hade något speciellt att säga Katie. Senare när han ser Lee och Katie tillsammans så bjuder han med henne på en fest. När hon inte är intresserad så försöker han övertala henne med att det kommer att komma många rika inflytelserika personer dit och att det kan vara viktigt för henne att få dessa kontakter. Hon nobbar honom med att be honom att ta med visitkort tillbaka till henne när han ändå är där.

Maisie träffar Cain i byn och ber honom om hjälp eftersom hon fått punktering. Han lovar att komma till gården. Nathan ser det och blir rätt irriterad över att hon fortfarande håller kontakt med Cain.
Cain kommer för att fixa punkteringen strax efter att hon tryckt in en skruvmejsel i däcket. Han ser givetvis att det är någon som gjort det med flit. När han sedan är klar följer han med henne in i köket där de börjar kyssas. Precis då kommer Nathan hem och Cain får bråttom därifrån.

Debbie får veta om uppgörelsen mellan hennes far och Kings så hon konfronterar Cain men hinner inte prata eftersom Nathan kommer och ska betala för Maisies däckreparation. När han gått så kommer ett mc-bud med ett brev till Cain. Brevet innehåller ett låskort till ett hotellrum.
Debbie får inte reda på mycket mer än att hon fortfarande är chef och att hon inte ska prata pengar med sin far.
Cain åker till hotellet och låser upp rummet. I badkaret ligger Maisie och väntar på honom...

Mark och Natasha är tillbaka. Mark kollar sin mobil och ser att han massa missade samtal från Faye. Han åker iväg för att kunna ringa upp och han ber henne att låta allt vara men hon vill träffa honom.
Det finns en ung man i Fayes lägenhet och han har tydligen blivit av med sin egna lägenhet och han har en hel del p-böter som måste betalas. Han har hört henne prata med Mark och undrar om det är hennes nya pojkvän. Snart kanske han är det svarar hon. Det visar sig att den unga mannen är Fayes son.

Debbie ger Carl en faktura på en fläktrem som hon bytt men han är inte intresserad av att betala den utan kastar lappen. Sedan säger han att deras samarbete är avslutat från och med nu. När Jimmy får veta det undrar han var de ska laga lastbilen om den går sönder men Carl är beredd att åka till andra sidan landet om så behövs.

Nicola stöter på Jimmy och Rodney utanför butiken. Jimmy frågar hur barnet mår och då får hon ett utbrott för att ingen frågar hur hon mår. Sedan säger hon att hon blir så stressad av allt men då tänder Jimmy till och skriker att han blir minsann också stressad av situationen. Nicola påpekar då att barnet kan höra hans skrikande och det är inte alls bra...

Mark och Natasha går till puben och där ser de Maisie som flirtar med Cain. De blir inte alls glada över det.
När Cain går förbi och säger något om att de ska låta hans dotter vara så blir Mark förbannad. Han följer efter Cain ut och säger att detsamma gäller faktiskt Maisie. Ilskan blir så stor att han smäller till Cain.
Cain säger bara att nu får han skylla sig själv för allt kommer att bli mycket mycket värre...





Kommentarer
Postat av: Liina

Nicola var så elak i dag! :(

2011-08-09 @ 16:50:27
Postat av: ylva

Ja, vad håller Nicola på med? Ska hon vara lika grinig och elak hela serien igenom? Stackars barn i så fall. Jag trodde hon skulle skärpa till sig nu.

2011-08-09 @ 18:21:48
Postat av: ylva

Jag har undrat hela tiden vad det är Faye vill egentligen, varför ger hon sig inte? Men nu förstår jag, sonen är förstås Marks son. Det fanns väl en liten fundering på om hon hade fått barn som Mark inte visste om, men det fanns ingen antydan om att hon hade barn.

2011-08-09 @ 18:26:10
Postat av: Erik

Cain har tydligen kommit med igen för att ställa till bråk och se till att det händer något och det har han ju lyckats med hittills på flera fronter. Även om han är otrevlig är han ändå en frisk fläkt. Sedan undrar man hur långvarigt det blir med Maisie? Vad sysslar Andy med -äter kalla korvar direkt ur burk? Han kan väl inte laga mat, får man förmoda. Det kan aldrig sluta bra. Jag tycker Nicola borde förlåta Jimmy så att de blir ett par på riktigt, de kan inte hålla på på det här viset. Han vill ju och är riktigt trevlig jämfört med den otrevlige Carl som har förändrats till det sämre.

2011-08-09 @ 20:13:36
Postat av: Mariann

Nej, men Andy måste väl kunna laga mat. Han har ju haft hand om Sarah i 4 år. Det där beteendet, glömskan och alla ketchup-flaskor måste väl utmynna i att han fått nån psykos eller allvarlig depression eller nåt...

Jag trodde att det skulle ligga nån helt annan i badkaret som överraskning åt Cain, men det va den urbota trista Maisie. Jag vet inte varför jag tycker hon är så obehaglig att se.

Och jag vet inte vem som är värst psykopat - Carl eller Cain. Jobbigt och tjatigt och överdrivna maffiametoder tycker i alla fall jag att det är...

2011-08-09 @ 22:33:03
Postat av: SoP

Så,Jimmy skrämmer sin unge före födsel- hm, ska det utgöra ngn större fara när den redan närs av Nicolas etter- ?

2011-08-10 @ 01:22:54
URL: http://sisterofpain.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0