"Svarta får måste hålla ihop..."

Brenda försökte åter igen få med sig Bob på festen men han ville inte förstå. Då kom Doug och bjöd med sig så hon skulle få sällskap.

Val stjäl Dianes inbjudan och Victoria ser det så hon lyckas få Val att ta med henne på festen.

Gennie besöker Chas på veterinärkliniken och få då rådet att få Paddy till att bjuda henne istället för tvärtom.  Det lyckades med lite lätt småprat om att hon ville se Home Farm inifrån, inte som Chas "föreslog" med att hjälpa Marlon. Paddy hör det och bjuder med Gennie.

Nicola får försöka ordna med festen så allt fungerar. Hon får gå runt med hörlurar och walkie-talkie för att hålla koll på sin personal.

Will vill att Belle ska få komma så Natasha ringer till Dingles och bjuder över henne men eftersom hon är så liten måste hon ha någon med sig och det blir Sam och Shadrack.

Theo, Debbies advokat, hälsar på hos Dingles och då får Zak veta att det var Elis senaste vittnesmål som gjort att Debbie blir anklagad för mord istället. Zak blir då så arg och söker upp Eli men Marlon säger att han har stuckit.

Laurel får brev från rätten, hon kommer att åtalas för att hon inte talat om vad Jasmine gjort. Nu är hon orolig för att hon ställt till det för Ashley också.

På festkvällen berättar Natasha att tidningen Horses&Houses kommer på besök för att göra ett hemmahos reportage men Mark är inte alls glad, han vill inte vara med på bild i någon tidning. Undrar vad han har emot det, han var ju även rätt avig till fotografen på festen...

Val dyker upp på festen och blir förvånad över att Eric är där. Han hade sagt att han skulle jobba.
Även Paddy blir förvånad när han ser att Chas är där och hjälper Marlon. Det gör honom rätt sur så han börjar smaka på maten och spottar ut den och säger att maten är dålig.  Han blir mer och mer onykter och håller sig undan. Gennie känner sig rätt ensam.

Så dyker Maisie och Nathan upp i en rosa cabriolet. Det blir livat och glatt, föräldrarna verkar bli glada. Nathan kollar in Katie på vägen in och det uppmärksammar Nicola. Hon säger till Katie att hon har inte en chans med en sådan kille som han. Katie kontrar bara med att hon är där som gäst, vad är Nicola där som?

Terry och TJ har kommit hem och möts av Bob. Terry får då höra att Brenda varit orolig för Jeans och hans förhållande och nu är hon på Home Farm med Doug. Då får Terry bråttom att byta om så han kan hämta henne.

Nicola som tar sitt jobb på största allvar stoppar Terry från festen, han har ju ingen inbjudan. Maisie ser det och lurar iväg Nicola med att Will och Belle är ute och busar. Sedan ger Maisie Terry en bricka med några fyllda vinglas så han kan låtsas vara kypare.
Terry hittar Brenda på dansgolvet med Doug. (Val och Victoria dansade också så fint ihop). Först blir Brenda arg men hon följer efter Terry som vill prata. Han säger att hon är hans flicka, hans partner och då smälter Brenda. Terry ger henne en present som han köpt, ett armband man kan sätta berlocker på.

Maisie är kvar ute och står och dansar lite för sig själv. Då kommer Andy för han ska hämta Victoria. Maisie bjuder in honom men han säger att han inte är så välkommen där. Då säger hon att vi svarta får måste hålla ihop. Han följer med henne in, först på kontoret. Där börjar Maisie flirta med honom och de kysser varann. När de sedan är på väg genom huset så ser Nathan dem och får då reda på vem Andy är och vad han gjort. Han stoppar givetvis paret som är på väg upp till sovrummet. Det visar sig att Maisie redan är gift, med Tristan som är Nathans bästa kompis. Det äktenskapet verkar inte så lyckligt eftersom Maisie säger att hon lämnat sin man.

Eftersom festen nu avbryts och alla beger sig hemmåt får Marlon samla ihop all mat som inte gått åt. Han får hjälp av Chas och hon påbörjar ett litet chokladkrig men de blir avbrutna av Paddy som kommer in. Paddy som är full vill också vara med så han börjar slänga maten, silverfat efter silverfat tömmer han rakt ner på golvet.

Utanför sedan så är Paddy sur på Marlon men Marlon säger ifrån. Det blir rätt hårda ord dem emellan. Marlon vill inte längre vara Paddys vän...

Lite kul var det att Natasha kallade Val för Pat hela tiden även om Val försökte tala om att hon inte heter så.



Kommentarer
Postat av: Camilla

Paddy var otroligt löjlig idag, vad irriterad jag blev på honom.

Shadrack lyckades för en gångs skull uppträda som en pappa, och Maisie verkar spännande :-)

2011-04-14 @ 14:18:24
Postat av: liina

Nathan är en läckerbit ....

2011-04-14 @ 14:25:49
Postat av: Tina V

Paddy var bara för mycket idag, Chas vill ju inte ens ha honom, så varför håller han på så här.

Jag håller med Marlon, Paddy vill alltid ha dom som inte vill ha honom.

De nya barnen verkar inte vara så trevliga, idag var alla inblandade i festen som spårade ur.

2011-04-14 @ 14:44:19
Postat av: Erik

Ja, Paddy var bara löjlig i dag, buskis och överdrivet. De här Wylde-barnen däremot verkar spännande, undrar vad de kommer att ställa till mig. I synnerhet Maisie verkar ju vara lite farlig ...

2011-04-14 @ 15:10:12
Postat av: Conny

Vem bestämmer vad som är för mycket? Ibland spårar folk ur när de dricker, speciellt om de känner sig sårade (oavsett om de har "rätt" eller inte). Tycker Dominic Brunt är en ypperlig skådis och både han och Mark Charnock (Marlon) är en fröjd att skåda med sitt samspel. Däremot fanns det en hel del annan buskis idag, exempelvis hos Dingles när Sam svarade något löjligt i telefonen och hela familjen skrattade.

2011-04-14 @ 17:46:59
Postat av: Katarina-Cinnamon

Undra vad det är för skumt med Natashas man då han inte vill vara med på foton och ska ha kontroll på vilka foton som skall publiceras.

2011-04-14 @ 18:29:51
Postat av: Tina

Jag håller med dig Conny om Paddy och Marlon. De är så härliga ihop, däremot hoppas ajg att det blir midre Dinglebuskis.



Mark verkar ha något skelett gömnt någonstans eftersom att han inte vill bli fotograferad.

2011-04-14 @ 18:37:39
Postat av: liina

det är väl inte fel påen person bara för att man inte vill att pressen skall ta kort på sina barn

2011-04-14 @ 18:47:37
Postat av: liina

finns många kändisar som har förbjudit pressen att fotografera deras barn

2011-04-14 @ 18:48:56
Postat av: viktoria

kanske har en annan kvinna?kanske därför han inte vill vara med på bilderna?

2011-04-14 @ 19:25:48
Postat av: Katarina-Cinnamon

Det jag reagerade mot var att Natashas man inte vill vara med på fotona. Att han inte vill ha med barnen på dem är fullt förståeligt, men skumt att han själv inte vill vara med på bild...

2011-04-14 @ 22:42:55
Postat av: Marie

MÅSTE säga att detta är en KANONSIDA om man missar något avsnitt. Jag kollar alltid reprisen på morgonen för jag jobbar.

Ha en bra dag!

2011-04-15 @ 06:55:48
URL: http://fotbollsfrugan.blogspot.com/
Postat av: Mariann

Ja, men såna jättekändisar kan de då väl ändå inte va? Då skulle väl hela byn känt igen de i så fall. Nej, nog är det nåt lurt med den här familjen.

2011-04-15 @ 06:55:59
Postat av: Mariann

Vad i hela friden är det som pågår?? Nu kan man ju inte påstå att Paddy va full idag, men ändå samma irrationella beteende. Gud så dumt! Ett steg närmare Hej då Hem till gården!

2011-04-15 @ 16:12:37
Postat av: Jesper

Ja kom över till Emmerdale istället (o:

2011-04-15 @ 16:26:49
Postat av: Mariann

different name.. same shit!

2011-04-15 @ 18:14:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0