"Jag trodde hon älskade mig för min fula nuna"

Gennie ser att Brenda skriver en annons, hon ska annonsera ut radhuset hon har till försäljning. Det tycker inte Gennie är så bra men Brenda behöver pengar till att köpa in sig på cafét och butiken.
När Brenda sedan står och pratar med Bob i cafét så kommer Shadrach in men de lägger inte märke till det. Då tar Shadrach en stor "ströare" av något slag och strör något i handen men sedan händer ingenting.
Varför gjorde han det och vad var det i?
När Bob äntligen märker att Shadrach är där försöker han bli bjuden på en kopp te eftersom det är Debbies rättegångsdag och allt känns så jobbigt men Bob går inte med på det.

Doug känner att han behöver någon att prata med efter allt som händer med hans familj. Brenda är en bra lyssnare och hon förstår honom. Han vill ta en öl med henne på puben och hon tackar ja men ser mest besvärad ut. De träffas sedan på puben och han berättar att han tycker att hon har så bra hand med barnen i utforskarklubben och att de borde utöka den tiden. Då säger Brenda att hon precis tänkt berätta att hon inte hinner med klubben mer än en kväll per vecka eftersom hon kommer att ha andra saker att ta hand om så som affären och cafét. Doug som är rätt bitter och börjar bli onykter anklagar Brenda för att vara ute efter Bob och affären. Bob hör det och blir så arg att han nästan tänker slå till Doug men blir hindrad. Brenda och Terry går hem och då ställer Terry frågan om vad Doug menat med hennes känslor för Bob. Då erkänner hon att hon varit intresserad av Bob förut men nu älskar hon Terry. Det gjorde Terry mycket glad och deras förhållande blev nog lite starkare.

Jamie kommer tillbaka från sin semester  och får höra om Brendas och Bobs planer. Han påminner Bob om att Viv inte blev så glad när Louise ville köpa in sig i butiken. Det och att skvallret på byn om Brendas känslor gör att Bob tackar nej till att få Brenda som affärspartner.
Brenda blir så besviken att hon går till puben, där ser hon Doug. Han är fortfarande något bitter men ber om ursäkt när han hör att Brendas affär inte blir av. Hon är så sur på honom att hon köper en stor öl och sedan häller den över Doug.

Sam får börja jobba ihop med Lee. De har lite olika uppfattning om hur man fångar djur och det slutar med att Sam går hem. När Nathan sedan frågar hur samarbetet går så säger både Sam och Lee att det går bra.

Debbies och Jas rättegång var idag och det slutade med att Debbie får 6 månaders fängelse för att hon undanhållit bevis och att Jas får 4 års fänglese för dråp. Båda kan bli fria efter halva tiden om de uppfört sig gott.

Nathan frågar ut Katie om Eric Pollard. Han är intresserad av att kunna tömma sjön där kroppen hittades och han vill att det ska gå fort därför behöver han prata med Eric. Han får rådet av henne att Eric inte borde vara svårmutad och mycket riktigt Eric lockas av erbjudandet.

Paddy vill imponera på Chas så han ordnar med att de ska ut och åka fyrhjuling till helgen. Chas vill inte det utan hon tycker att Paddy inte behöver visa att han är man genom att hitta på massa äventyr utan att de kan sitta hemma och ta det lugnt i stället. Kan det ha varit Carls kommentar om att Paddy mer är en lugn hemmakille och Chas säger att det är precis vad hon behöver.

Natasha vill att Nicola ska marknadsföra Home Farms evenemang på en loppmarknad och det är inte alls populärt.
Carl säger åt Jimmy att Nicola bara vill åt hans pengar men Jimmy säger att han är ju pank. Då säger Carl att det kanske inte Nicola och byborna vet om.
Jimmy håller på att planera Schweizresan och Nicola pratar mycket om hur fint det är där. Det vet hon även om hon aldrig varit där. Tillslut får Jimmy nog och bjuder med henne och hon blir överlycklig.

Dorothy... förlåt, Scarlett får veta att Jimmy och Nicola är ett par. Hon söker upp Nicola för att varna henne för att leka med Jimmys känslor men Nicola säger åt henne att hon är för ung för att förstå.

Nicola tar på sig finaste affärsutstyrseln och möter Rodney ute på gatan. Hon skryter om att hon ska till Schweiz. Jimmy går förbi i bakgrunden och ser hennes klädsel och han bara ler.

Nicola och Jimmy firar med champagne på puben. David ser dem och frågar vad som firas och då säger Jimmy att alla ska veta att de två är ett par. När Jimmy sedan är på toa så frågar David vad Nicola sysslar med och hon erkänner att hon är endast intresserad av Jimmys pengar.
När det är dags att åka så går Jimmy och Nicola ut från puben, de ska vänta på Carl som är på väg. Carl kommer åkandes med lastbilen och Nicola blir förfärad. Hon vill minsann inte åka till flyget med en lastbil. Det behövs inte säger Jimmy eftersom de inte ska till flyget utan de ska åka i lastbilen.
Då visar sig Nicolas besvikelse över att det inte är en flott affärsresa och Jimmy skäller ut henne för att hon bara varit ute efter hans pengar. Flera bybor står utanför puben och hör allt.



Kommentarer
Postat av: Erik

Fick en tår i ögonvrån i dag när Debbie och Jasmine fick sin dom ... Det fick jag definitivt inte för Nicola, som åkte på en ordentlig blåsning och blev utskämd inför halva byn. Rätt åt henne. Hur ska det nu gå med förhållandet med Jimmy? Är det slut nu?

Man kan nog inte kalla bilen som bröderna King åkte med för lastbil, lastbilar har flak. Jag skulle ha kallat den för skåpbil eller liknande.

2011-04-27 @ 16:34:44
Postat av: Katarina-Cinnamon

He he, elaka jag skrattade rått när det gick upp för Nicola att Jimmy inte har några pengar och hon stod kvar där med resväskan medan de åkte, hahahaa

2011-04-27 @ 16:54:00
Postat av: Carina

Ååååh, vilken underbar hämnd jag fick på Nicola!! Hon är verkligen bedrövlig som hon svängde runt när hon trodde Jimmy hade hemliga pengar. Tror Rodney sa så bara för att trissa henne lite, han vet ju hur hon är.

Annat kul i dagens avsnitt var i cafeet när Brenda +? vem var det nu... sa "ursäkta men vi har faktiskt en Privat konversation här" och Shadrach svararde: Ja, men ha den inte offentligt då!! Haha, klockrent!!

Håller med, väldigt rörande scener med Debbie & Jasmine. Hur ska det gå för dom? Blir en jobbig tid.

2011-04-27 @ 22:26:10
Postat av: Annette

Skönt att se Nicola så blåst :-)



När Schadrach var i kaféet så tror jag han försökte tömma en insamlingsbössa. Men det kom inte ut något.



Stackars Paddy. Han blir så hunsad.



/Annette

2011-04-27 @ 23:41:58
URL: http://jagochmitthem.blogg.se/
Postat av: Adm

>>>Annette

Åh så det var en insamlingsbössa, jag som trodde det var en stor sockerströare eller liknande. Då förklara det ju Shadracks beteende.

2011-04-28 @ 07:00:09
URL: http://emmerdale.blogg.se/
Postat av: Carina

Han Nathan känns ju lite obehaglig, han känns väldigt oärlig och ego. Kanske skulle vara nåt för Nicola som tycker hon är så oemotståndelig haha.. Och vad är det med Doug?! Skärpning. Han vet ju att Brenda är ihop med Terry och så verkar han ändå få för sig massa annat. Tycker han blivit en grinig illasinnad gubbe nu, knappast nåt Brenda skulle vara intresserad av.

2011-04-28 @ 13:08:05
Postat av: Inez

Schysst design du har på din sida. Har du gjort den själv? Skitsnyggt i alla fall!

2011-05-10 @ 19:45:55
URL: http://harmankardonreceiver.org

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0