"Hur mycket champagne får man för en sedelbunt?"

"Det beror på hur full du blir...."
Vals svar på Maisies fråga =)


Betty pratar med Lexi och hon kan glatt visa upp sin flotta förlovningsring. När Betty sedan frågar när bröllopet ska vara så säger Lexi att de bestämt datum till midsommardagen. Problemet är bara att Carl inte vet om det så när Betty skulle gratulera honom när de ses i butiken så fattar han först ingenting. Lexi måste förklara lite fint för honom att de ska gifta sig den dagen. Chas som precis var på väg ut från butiken blir också rätt förvånad.
Väl hemma säger Carl till Lexi att han borde få veta vad hon planerar och att de kanske skulle presentera henne för hans barn innan de bestämmer datum. Då säger Lexi att det är bara att ta dit barnen så de kan träffas.
Carl ordnar en dag när barnen ska komma dit och Lexi får lite panik. Hon ska försöka visa sin bästa styvmorssida så hon försöker sig på att baka...
så brandlarmet går igång.

Marlon frågar Aaron om Eli hört av sig men det hade han inte. Då undrar Marlon om Aaron vet var Danielle är ifall att Eli sökt sig till henne. Först vill inte Aaron hjälpa honom men gör det tillslut.
Aaron säger sig sedan inte ha hittat någon av dem  men har han letat?
Marlon hittar sedan Eli gömd i någon mörk lada. Jag fattade aldrig var han var...

Laurel och Ashley har bjudit hem biskopen för att prata lite. De måste ju tala om att Laurel risker ett åtal hon också, inte bara Jasmine. Biskopen blir rätt upprörd när han tänker på rubrikerna i tidningen : "kyrkoherdefru hjälper rymling"

Paddy försöker be Gennie om ursäkt men hon vill inte prata med honom. Han ger sig inte och plötsligt säger han att han är kär i Chas. Stackars Gennie...
Hon följer med honom hem för att prata och Paddy berättar om sina känslor för Chas men så kommer Chas in precis. Gennie blir rätt besviken när hon får veta att Chas visste om Paddys känslor men ändå uppmuntrade henne till att flirta med Paddy.

Maisie dyker upp på puben och ser Andy där. Hon ber om ursäkt för igår och vill bjuda på en drink. Natasha och Mark kommer in och ser det  och de blir inte glada. Så när Mark får tillfälle så pratar han med Andy om att Maisie är gift och att de ska nog inte träffas mer... och det är lika bra med tanke på att Andy är deras hyresgäst.
Andy förstår piken och går därifrån.

Paddy sitter på puben och väntar på mat. Marlon är fortfarande sur på honom så han slänger fram maten på bordet och det gör Paddy rätt irriterad. Då börjar de att munhuggas med varann och de påtalar varandras brister. De andra pubgästerna får en förstaklassig underhållning och de sitter bara och ler.
Paddy blir så arg att han slänger även denna mat på golvet och marscherar ut.

Wyldes försöker att prata Maisie tillrätta. De varnar henne för Andy, att han är en hustrumisshandlare, men det vill hon inte lyssna på eftersom det bara kan vara byskvaller.

Paddy pratar ut med Chas. Han förklarar sin kärlek för henne och säger att han är riktigt kär och han ska ta hand om henne precis som hon är värd. Chas blir allt lite tagen av hans tal och hon kysser honom innan hon rusar därifrån.
Dagen efter så sjukanmäler hon sig och det gör Paddy orolig. Han pratar med Gennie och ber henne att kolla lite hur det står till med Chas. Återigen stackars Gennie. Hur kan Paddy vara så hjärtlös...
Gennie möter Chas utanför butiken och blir då arg eftersom hon tycker att Chas är så självupptagen.
Då söker Chas upp Paddy för att prata. Han tror att hon vill sluta på praktiken men det vill hon inte. Paddy är lättad över det beslutet.

Andy vill expandera. Han planerar att köpa fler djur bara han får ut sin del av arvet efter Jack. Han vill att även Daz ska investera sin del men Daz är inte ens säker på att han kommer att få något.
Andy är så ivrig att han kontaktar en annan bonde som ska avveckla sin gård och  det gör att Andy får köpa korna för under marknadspris...men har han pengar till det?

Natasha lurar iväg Maisie till Hotten för att shoppa för att kunna ta emot Tristan när han kommer till Home Farm. Han visste inte om att Maisie tänkte lämna honom. Eftersom Hotten är en liten stad så blir Maisie klar rätt snabbt så hon kommer hem och upptäcker att Tristan är där. Hon blir inte glad över att Natasha lagt sig i så hon packar sina väskor och tänker lämna huset så länge Tristan är kvar.
Nathan försöker övertala henne till att återvända och efter lite småsnack så ger hon med sig.
Maisie följer med Tristan hem igen. (Tänk jag trodde precis att vi inte skulle få se henne mer)
På väg ut ur byn, i bilen, får hon se de små sakerna som hon stör sig på hos sin man så hon ber honom att stanna bilen och hon hoppar ur.

Maisie stormar in på puben och ber Val att ta fram en massa champagne. Hon festar loss och bjuder även Marlon på drickat...och Val... och även Diane som kommer in.
Marlon står där och dansar bara för att visa "hur värdelösa män är" när Gennie kommer in. Även hon blir bjuden på champagne men verkar inte riktigt lika partysugen.
Jag tycker det är kul att Maisie stannar, hon är snygg och kommer säkert att ställa till det i byn...


Trevlig vårhelg allihop!



Kommentarer
Postat av: Lena

Jag blev också glad när Maise vände tillbaka, hon verkar ha det där lilla extra som t.ex. Lexi saknar, tror jag i alla fall, sånt brukar märkas med en gång

2011-04-15 @ 17:17:15
Postat av: Erik

Ja, nog är Maisie lite av ett svart får allt. Hon är inte rädd för att beblanda sig med "vanliga" bybor. Det skulle inte förvåna mig om hon kommer att ställa till det för mer än en "olämplig" mansperson i byn, så vild som hon är. En frisk fläkt jämfört med Lexi som Lena så riktigt säger.

Äntligen fick Paddy förklara Chas sin kärlek. Men kan det bli något mellan dem i längden?

Och Andy som vill expandera. Har han inte tagit sig vatten över huvudet nu?

2011-04-15 @ 18:06:28
Postat av: Frk Höger

HUr lång tid tar det innan Rodney försöker stöta på Maisie?

2011-04-15 @ 18:32:23
Postat av: viktoria

jag tror att det kommer att bli nåt mellan paddy å chas:)

Maisie e la okej hon e bättre än Lexi.

Men jag gillar inte Nathan han verkar skum, samt Mark å natasha...nåt som inte stämmer....

2011-04-15 @ 18:48:21
Postat av: Lena

Håller helt med dig i både i att jag tror att Paddy och Chas blir ihop, åtminstone för ett tag, Hoppas på det i alla fall.



och att Natashas och Mark sätt mot varandra inte är riktigt normalt som man och hustru (vad som nu är normalt:-))



men frk höger Vadå! Inte skulle väl min Rodney göra det inte, gamle mannen:-)



och Andy kan ju inte ens vara trevlig nu när alla ställer upp på honom, nä han har jag gett upp hoppet om. Vet inte vad han skall kunna göra för att man skall börja gilla honom igen (om jag nu ens har gjort det , kan inte minnas det i så fall)



Säger som Marie trevlig helg på er alla



2011-04-15 @ 21:31:37
Postat av: Tina

Eli, är han inte i klubbstugan eller vad det heter , det som ligger strax utanför byn.

2011-04-15 @ 21:55:06
Postat av: Pandora

Den där Maisie var inte mycket till skådis, men brorsan hennes var riktigt söt. Inte lika söt som sin far dock! J-----lar vilken snygging han är!!

Trevlig helg på er=))

2011-04-16 @ 08:36:40
Postat av: Madeleine

Jösses Pandora, din smak är då konstig, blä!

Tycker hela famijen Wylde är ointressanta, nej nu bli det uppehåll från min sida vad gäller HTG!

Paddy passar inte som kärlekskrank vad gäller Chas,

och hon ser bra sliten ut, undra hur gammal hon är!

Det känns lite trist men jag har tröttnat totalt!

2011-04-16 @ 15:06:34
Postat av: Erik

Skådespelar som spelar Ashleys far Sandy kunde ses i långfilmen "Lavendelflickorna" på TV4+ i dag.

2011-04-16 @ 15:51:02
Postat av: Colin

I understand peoples frustrations - particularly towards Paddy, but do remember you are almost into the new era - there are only 17 episodes left until the new people in charge take over - Series Producer Gavin Blyth, and former producer Steve Frost (2001 - 2004) as the new Executive Producer.



May I say again that there is an episode from 2010 of which 95% (approx!) is just Paddy and one other character - surely that is evidence alone that he must become a decent character again.



You just need a little more patience and things will start to sort themselves out.



I'm on Microsoft Translator today by the way - I love the fact it has created a new member of the Wylde family out of Madeleines' comment - "Jesse Tyler Ferguson Wylde"!! Haha! That's one of the oddest "translations" yet!!

2011-04-16 @ 16:41:28
Postat av: Jesper

Helt rätt Colin...

Och Maise (Alice Coulthart) är allt annat än en dålig skådis,jag lovar! Vänta bara....

Men det är väl som vanligt att det första intrycket ALDRIG stämmer.

2011-04-16 @ 18:35:55
Postat av: SoP

Nu har jag sett ikapp fyra avsnitt- Jag vill inte ha en "ny era"-tycker Wyldes är ganska äckliga allihop, o varför har de gjort en sån stor skit rent ut sagt av Paddy´s roll? Sen begriper jag mig inte alls på kovändningarna av både Andy o Vidriga Vickan? Pappan dog o nu är de ordförande i Präktiga Klubben båda två? Inte vet jag,men det skulle väl vara en massa spännade nydaningar nu,men jag har gäspat mig igenom de här avsnitten.

2011-04-17 @ 04:50:35
URL: http://sisterofpain.blogg.se/
Postat av: Erik

Reagerade också på det här att Victoria - eller Vidriga Vickan som många av er kallar henne - skulle ha blivit så duktig och börjat laga mat - hon som varit en sådan värsting och aldrig velat jobba och ha praktik utan stulit och levt rövare bara. Otroligt. Det kan aldrig hålla särskilt länge.

2011-04-17 @ 08:01:54
Postat av: Linnéa

Erik: Överlevnadsinstinkt?

2011-04-17 @ 18:00:32
Postat av: Tina

Varför skulle inte Victoria kunna ändra sig?

2011-04-17 @ 19:23:39
Postat av: Sara

Det jag tycker är mest spännande med HTG nu är hur det ska gå för Debbie! Och undrar om Jasmine kommer tillbaka... Hade varit kul om Paddy å Chas blir ett par tycker jag :)

2011-04-17 @ 20:22:49
Postat av: SoP

Såklart kan en person ändra sig- men Vickan har ju genomgått en metamorfos a´la X-men ungefär.

2011-04-18 @ 02:23:47
URL: http://sisterofpain.blogg.se/
Postat av: Lena

Förstår inte varför jag alltid måstevara "kärringen mot strömmen" Ni andra här verkar fortfarande så trötta på HTG (du Sop t.o.m. gäspar dig igenom:-)) Mariann (vi som brukar tycka så lika annars:.)) är nära att lägga ner det o.s.v.

Jag tycker det är kanon just nu, innehåller allt. kunde dock klarat mig utan Paddys urlöjliga beteende förra veckan.



Idag vill jag nog säga att det stundtals t.o.m var riktigt bra skådespeleri och det är vi ju inte bortskämda med.



Så för min del får det gärna fortsätta så här



trots att vi inte såg röken av varken "min " Betty eller "min" Rodney idag:-)

2011-04-18 @ 13:19:50
Postat av: Jesper

Ja håll mä Lena som vanligt ja :)



(Norrlänska kanske?)

2011-04-18 @ 14:20:26
Postat av: Mariann

Det där med Paddy va ju nästan spiken i kistan för min del. Så fruktansvärt dumt.

Jag gillar absolut inte "deckar-temat" tycker ju att de kan låta bli sånt överhuvudtaget. Bort med mord och inkompetenta poliser.

Men idag var det lysande skådespel av bl.a Marlon och Eli. Och äntligen nån som ifrågasätter blinkedockan Jasmine! Kom tillbaka och ta ditt ansvar.

Ja, och var är Rodders, Betty och Edna?!

2011-04-18 @ 16:07:51
Postat av: Lena

Nä Jesper urgöteborgare så klart:-)

2011-04-18 @ 18:20:21
Postat av: Jesper

Lena: haha,det har jag räknat ut tidigare :o)

Ja tror att alla är ifrån västkusten.



Men en annan är ju bra långt upp (Helgum)85mil så man försökte med lite dialekt!



2011-04-18 @ 20:00:30
Postat av: Jesper

Ja men dom spelar in runt 10-12 timmar om dagen 5-6 dagar i veckan,så dom vilar sig nog ett tag!

2011-04-18 @ 20:14:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0