"Gifta sig med en affärsman och få 2.4 barn.."

Maisie hade sovit över på puben och på morgonen så ockuperade hon badrummet och gjorde slut på allt varmvatten. Varken Diane eller Victoria var glad över det.
Diane skulle iväg till advokaten för att få veta vad arvet efter Jack skulle bli.
Hon kom tillbaka sedan och berättade för Andy, Daz och Victoria vad som hänt.
Det visade sig att Jack lämnat en liten summa pengar och en fond som ska betala skolgången för Victoria. Andy och Daz fick avkastningen på gården som skulle ses som en inkomst varje månad. Någon som kan förklara lite hur det där menades? Diane fick en summa pengar, inget nämndes om hur mycket vad jag märkte. Detta gjorde Andy rätt sur eftersom han behövde pengar till boskapen som skulle komma dagen efter. Diane ville att pengarna hon fått skulle hjälpa familjen men hur hon än gjorde skulle någon kanske känna att den andre fick mer.
Sedan bestämmer sig Diane för att ge Andy pengar till korna men då ska gårdens vinst och ansvar delas på de tre barnen. När hon kommer dit dagen efter så får hon väcka Andy som ligger och sover långt in på förmiddagen eftersom han och Daz festat lite kvällen innan. Man fick även se Andys tatuering "Katie forever" på armen, den hade jag faktiskt glömt...

Shadrack pratar med Zak som är på väg att hälsa på Debbie. Shadrack vill att Sarah ska få följa med eftersom ett barn behöver sin mor. Det jag inte fattar är ju att Sarah ser väl inte Debbie som sin mamma, vet hon ens om att hon är mamman?
Zak besöker Debbie i fängelset för att försöka övertyga henne om att Sarah borde få hälsa på och för att göra det lite svårare för Debbie att säga nej så tog han med en teckning från dottern. Debbie gav sig inte, hon vill inte att Sarah ska komma dit. Zak fick också veta att Danielle sitter inne på samma avdelning.

Chas pratar med Katie om en ny hemlig kärlek. Tillslut berättar hon om vem det är, Paddy. Hon känner att hon behöver någon som är lugn och trygg. Katie råder henne till att skaffa en spaniel i stället, om det inte fungerar.

Lexi fortsätter att försöka vara en god styvmor. Hon bakar pepparkakor med Thomas och Anya och hon ger dem en aningen förmycket godis. Anya mår illa av alla sötsaker så när hon ska åka hem så kräks hon i bilen.
Carl måste lämna in den för städning på verkstan och där träffar han givetvis Aaron. Det uppstår en ordväxling mellan dem eftersom Aaron inte alls gillar hur Carl behandlat Chas. Carl blir provocerad och tar tag i Aaron men precis då kommer Paddy och särar på dem. Chas ser allt och blir glad över att Paddy ställt upp och försvarat Aaron.
Senare har Chas bestämt sig för att flirta med Paddy och ge honom en chans. Hon tackar för hjälpen och för att Paddy ska få reda på hur hon känner så visar hon det eftersom det säger mer än ord. Paddy blir helt generad över kyssen.
Det slutar med att Chas sover över där över helgen och Paddy är mycket mycket lycklig.
På morgonen så måste hon hem för att byta om och prata med Aaron. Precis när hon är på väg ut så kommer Paddy ut i bara underkläderna och stoppar henne. De står ute och pratar, han är lite osäker på hennes känslor.
Lexi som ser när de står där och pratar skyndar sig hem för att berätta det för Carl. Han ser inte alls glad ut.
När de sedan ser Chas och Aaron i byn så gratulerar Lexi henne. Aaron måste ändå pika Carl om att han fått det han förtjänat stans dummaste bimbo och det gör Lexi förbannad.

Nathan har ridit en av Katies hästar utan lov och hon blir irriterad över det. Hon säger åt honom att han måste fråga henne först eftersom det är hennes företag även om stallet är på deras mark. Han får ersätta det men försöker att bjuda henne på middag istället men hon tackar nej och tar hellre pengarna.

Maisie söker jobb på puben och får det. Eftersom hon inte är så duktig än så får hon öva i att hälla upp en öl. Shadack utnyttjar det genom att erbjuda sig att dricka upp de som blivit fel.
Han och Zak utnyttjar även Paddy, för att välkomna honom in i familjen igen så måste han bjuda dem på öl och whisky.

Gennie blir jätteledsen när hon hör att Paddy och Chas är ett par. Hon känner sig sårad eftersom Chas försökt lura henne till att flirta med Paddy fast hon visste om hans känslor.

Marlon får ett besökstillstånd till Debbie och han åker dit för att besöka henne. Hon ville träffa honom eftersom hon ville få honom att säga till de andra att sluta tjata om Sarah. Han försöker få henne att förstå att Eli ångrar det han gjort och nu försöker han reda ut allt igen. Han berättar att Eli till och med försöker ta på sig skulden.
Marlon försöker få Debbie till att förstå att de måste få tag på Jasmine så hon kan ta sin del av straffet, hon är den som kan rentvå Debbie. Han förklarar för henne att Jasmine inte älskar henne eftersom hon låter Debbie sitta inne och att Jas kommer att glömma Debbie ganska snart och sedan gifta sig med en affärsman och skaffa 2.4 barn... Då börjar Debbie att prata lite och han  lyckas få reda på att Jasmine antagligen är i Skottland hos Sandy.

Väl hemma är Eli jätteförbannad över att Marlon besökt Debbie utan att säga något. Marlon förklarar då att det var för allas bästa. Nu ska de försöka få tag på Jasmine genom att prata med Laurel och Ashley om var Sandy är.


Kommentarer
Postat av: Erik

Äntligen blev Paddy och Chas ett par - undrar hur länge det håller, om hon kanske hellre vill ha Carl egentligen?

Överklasstjejen Maisie bakom bardisken - lite annorlunda än vanligt. Men var är bonden Mick som också skulle jobba där?

Och nu dröjer det väl inte länge innan man spårat upp Jasmine, efter att Marlon fått Debbie att prata om Skottland. Det verkar hända lite och röra sig framåt varje dag nu ...

2011-04-18 @ 17:55:47
Postat av: Tina

Jg förstår inte riktigt varför Marlon ställer upp för ynkryggen Eli, som egentligen bara tänker på en sak, sig själv. Fast blod är ju tjockare än vatten.

2011-04-18 @ 18:12:01
Postat av: Mariann

Kanske för att även Marlon har varit utstött ur Dingle-klanen och vet hur det känns?

2011-04-18 @ 18:36:04
Postat av: Elin

Jag tror att både Carl och Chas vill ha varandra, men att det är så många andra som på olika sätt håller dem ifrån varandra. Vill också att de ska vara tillsammans tycker de var så härliga tillsammans.

2011-04-18 @ 20:42:22
Postat av: SoP

Åh,Andy vill jag ju bara köra en dynggrep i ändan på-- Men,idag var ju Marlon rent Ruggigt bra! De bästa avsnitten sen Shane låg i sjön i julas. Och har nån tänkt på hur snygg Debbie är helt osminkad?

2011-04-19 @ 03:39:11
URL: http://sisterofpain.blogg.se/
Postat av: Erik

Någon har kollat med Fyran om sändningsuppehållet i sommar. När det börjar vet vi redan - 17 juni - och uppehållet varar juli ut.

2011-04-19 @ 06:38:23
Postat av: ylva

SoP jag håller med! Hon är jättesnygg!

Marlon är en skådis av högsta klass när han spelar "allvarlig", jag rös faktiskt!

2011-04-19 @ 07:49:36
Postat av: Anonym

Snälla SoP gör:.)

2011-04-19 @ 09:03:28
Postat av: Tessan

Ang arvet: Jag fattade som att alla tre fick varsin fond. Jag tyckte de sa att de förstod varför Victoria fick en eftersom hon pluggade men inte de andra. Sedan tror jag att när Diane pratade med Val så menade hon att de får leva på avkastningen från fonden, alltså räntan.

2011-04-19 @ 09:06:38
Postat av: Adm

Tack Tessan för förklaringen, nu känner jag mig mindre förvirrad =)

2011-04-19 @ 11:59:44
URL: http://emmerdale.blogg.se/
Postat av: Sara

Usch vad jag irriterar mig på Andy! Han förtjänar inte alls den hjälpen han får av både Diane, Daz OCH Victoria. Fattar inte varför alla förlät honom så snabbt. Han borde inte ens få bo på gården och pengarna skulle Diane tagit hand om tills han visat att han inte är en total idiot längre!



Oj, lite aggresivt.... :) Förövrigt är HTG jättebra nu tycker jag!

2011-04-19 @ 13:19:53
Postat av: Jackson

Rodney, lägg av!!!

2011-04-19 @ 13:43:08
Postat av: Lena

Inte Rodney inte, han kan inte låta bli:-)



Du Jesper



enligt Wikipedia 147 innevånare???

2011-04-19 @ 19:07:29
Postat av: Jesper

Lena: Rätt by! Men vi var "hela" 922 st 2000 och vad jag vet så är det ungefär samma nu :)

2011-04-19 @ 19:53:01
Postat av: Lena

Oj då! Rena storstan nästan:-)



Nä men hur kan Wikipedia ha så fel, de står att den siffran gällde 2005. Du får gå in och rätta till det då, för vad jag förstått är det väl privatpersoner som sköter den så jag vet ju att den inte är hundraprocentig men 147 o 922 är ju stor skillnad i ett sånt sammanhang



Den ödsliga bilden av dig i din lilla stuga blev lite mindre ödslig nu:-)

2011-04-20 @ 09:20:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0