Alla gör nog allt för att skydda just sin familj

Andy har fått ha Sarah över natten. Diane kommer över för att ge henne frukost medan Andy sköter gården. Diane säger att hon ska säga till Mick att Andy bestämt sig för att vara kvar men det vill inte Andy än.
Lisa kommer över för att hämta Sarah så Andy hinner inte ens säga hej då.

Diane pratar med Natasha om kontraktet och hon ber att de ska ge Andy en chans. Mick kommer precis in och då får han veta att han inte kan ta över gården eftersom Andy kommer att vara kvar. Han blir mycket besviken.  Inte blir han gladare när han märker att Lee jobbar som viltvårdare där.

Daz tar ledigt från verkstan för att kunna hjälpa Andy, han vill även bo där till att börja med. Victoria känner samma sak, hon vill också flytta in på gården.

Det smyger runt en man och han slår sig in i Debbies hus och snokar runt. Där tar han en mobiltelefon.  På väg ut så möter han Zak som undrar vem han är och vad han gör. Det visar sig att han är advokat och heter Theo Hawkins och att Cain anlitat honom för att fria Debbie.
Zak och de andra i familjen Dingles blir glada över att höra ifrån Cain men kan de lita på advokaten.

Andy besöker Dingles eftersom han blir irriterad på att de bara hämtat hem Sarah. När han råkar höra att Cain är på väg tillbaka till byn så blir han orolig.

När Zak, Sam och Shadrach sitter och dricker öl så kommer massa polisbilar med blåljusen på upp på gårdsplanen. De är där för att leta efter Cain efter ett tips de fått.
Genast misstänker de Andy eftersom han och advokaten är de enda som visste om att Cain hört av sig.

Theo Hawkins kommer hem till Dingles och berättar att polisen fått tag på Cain.
Zak blir förbannad och söker upp Andy eftersom han tjallat om Cain men Andy försvarar sig med att han faktiskt är orolig för sin dotter.  Som tur är kommer Victoria precis så Andy slipper få stryk.
Lisa pratar med Daz och blir sur på honom eftersom han inte sagt att det var Andy som tipsat polisen och det gagnar inte Debbie som är hans arbetsgivare. Det slutar med att Lisa säger åt Daz att han kanske inte ska jobba där och då blir Daz förbannad och säger att hon har rätt, han ska inte jobba där.

Diane besöker Lisa på verkstan för att prata om Andy som vill träffa Sarah. Lisa menar att det får han inte för han är inte pålitlig. Då säger Diane att Lisas familj inte heller är så pålitlig. Lisa ger sig inte och det gör att Diane säger åt Andy att nu ska de visa att de också är en familj som stödjer varann för att få tillbaka Sarah.

Natasha frågar Ashley och Laurel om det finns något fritids i byn eftersom hon behöver det till sin son  Will. När hon får veta att det inte finns så föreslår hon att det vore kanske något för kyrkan.
Laurel frågar Doug om han kan tänka sig bli fritidsledare men det vill han inte.

Diane erbjuder Mick jobb på puben. Först blir han förbannad men sedan lugnar han ner sig och antar erbjudandet.
Lee blir allt förvånad över att se sin farfar som alltid vill jobba utomhus stå bakom bardisken.

Eli åker runt och letar efter Jasmine men återkommer till byn utan att ha hittat henne.
Ashley ringer också runt bland kyrkorna för att höra om de sett till någon som likar henne. Han blir orolig eftersom det gått flera veckor och de inte hört något. 
Tillslut måste han ringa sin far Sandy i Indien för att berätta om vad som hänt. Då får han veta att Sandy är i Skottland sedan några veckor och det berodde på massa alkohol och en kvinna från Aberdeen. Han hade inte hört av sig för han ville inte såra Betty. Givetvis blev han mycket ledsen när han hörde vad som hänt Jasmine och han sa till Ashley att han skulle ha ringt tidigare.

Debbie pratar med sin nya advokat och han vill inte att hon erkänner dråp. Han ska minsann lyckas få ut henne. Innan han går så ger han henne mobilen han tagit ur hennes hus.
Under kvällen när Debbies cellkamrat sover så passar hon på att kolla sina meddelanden hon fått. Ett är från Laurel och det andra är tyst. Hon ringer upp numret som det tysta meddelande kom ifrån och det visar sig att det var Jasmine. De pratar lite med varann och Debbie får veta att Jas är i Skottland. Jas vill ange sig själv för att hjälpa Debbie men det tycker Debbie inte är en bra idé. 
Jas mår dåligt över situationen och vet inte riktigt vad hon ska göra. Hennes farfar lovar att göra vad som helst för att skydda henne...
Så där ser man, han visste om var hon var.


Kommentarer
Postat av: Erik

Ochysst av Andy att berätta för polisen om Cain. Men det var ju dumt av Schadrach och Sam att prata bredvid mun också.

Roligt att se Sandy igen - och Jasmine. Men hur ska det gå för bonden Mick att jobba i baren?

2011-04-12 @ 14:20:19
Postat av: Mariann

Nej, jag börjar misströsta. Det verkar inte bli nåt bättre utan alla skriker på alla och är helt dj**la idioter mot varandra. Hur blev det hela Eli's fel nu då?? Det va ju Jasmine som slog ihjäl Shane, det mesta måste då väl va mest hennes fel? Och Dinglarna verkar ju helt flippa ur. Blir det snart inte goare stämning i den här serien så slutar jag se på skiten. Folk som gapar och skriker och är helt för dj.. mot varandra precis hela tiden har jag ingen lust att se. Ursäkta språket men jag blir så less...

2011-04-12 @ 15:22:01
Postat av: Lena

Men en romans har vi nog att vänta.

Mellan Diane och Mick. Fick för mig det med en gång när han dök upp i serien och nu skall dom ju arbeta ihop så.....



Blev t.o.m lite glad när jag hörde att Cain var på gång, men sen kom jag att tänka på att jag kände likadant när Nicole dök upp igen och nu är jag så trött på henne igen så det blir väl likadant ifall Cain nu återkommer.

2011-04-12 @ 15:31:12
Postat av: viktoria

älskar Cain! min favvis!

2011-04-12 @ 17:17:44
Postat av: Madeleine

Cain, mannen som låter knytnävarna tala, mariann då blir de mycket trubbel, om han inte ändrat sig, men det kan iaf inte jag tro!

2011-04-12 @ 17:30:50
Postat av: Mariann

Men huvvaligen som du säger Madeleine :) Ja, då blir det väl fullt slagsmål hela tiden. Men vi vet väl inte säkert att han kommer tillbaka? Vi fick väl aldrig se Cain i bild idag? Eller missade jag nåt? TV4play krånglade för mig.

2011-04-12 @ 17:50:47
Postat av: Colin

Now it's time for another apology. When Matt died many were complaining about there being so many deaths. I then said that one of the reasons could be because so many were leaving in a short time, before adding that another 5 would leave before the end of January. I ought to have said "several" instead. I did what I could to make up for it by suggesting Charles Vaughan could be one of the 5, but it didn't alter the fact that even without counting him, 6 left - which meant one of them had to appear again after January. Well now of course you can see that that person was Jasmine. Hopefully spoiler-avoiders didn't pay too much attention to, or forgot I mentioned the number 5!



Talking of avoiding spoilers, much has been said recently (mainly by me) of avoiding looking in certain places because of a returning character reveal. Is that character Sandy? Is it Cain? It might be neither! So all I'll say is if you don't want to know, keep avoiding those links! Although with the links I gave on Friday it should be fairly easy to avoid the left hand panel - there's no photo or anything to give it away. The final link I gave on Fridays blog is completely safe now though of course, which included comments by Karl Davies (Robert).

2011-04-12 @ 17:52:47
Postat av: Colin

Sandy HAS returned, of course, but I mean it might have only beeen a guest return.

2011-04-12 @ 18:00:36
Postat av: Tessan

Nu vet jag varför jag inte tycker om Natasha. För det första tror jag hon är skum på något sätt. VArför betalar hon för allt och alla och ordnar till saker för människor hon intekänner?

För det andra: Hon påminner läskigt mycket om Kim Tate. Inte så mycket till utseende men rösten och sättet att röra sig. Burrr.....

2011-04-12 @ 19:31:27
Postat av: Tina

...oh vad jag är trött på Lisa...

2011-04-12 @ 22:23:29
Postat av: Erik

Angående oklarheterna kring Jacks brev: jag har hört talas om folk som först får en hjärtinfarkt och mer eller mindre snabbt tar sig till sjukhuset och får vård, somliga kan sedan få en infarkt till och sedan dö eller också tillfrisknar de. Jack skulle alltså ha kunnat skriva breven medan han låg på sjukhus mellan infarkterna, men det sas aldrig rent ut och alltihop slarvade manusförfattarna förbi och nämnde bara att han aldrig svarade på Dianes mobilsamtal och jag tror inte att Annie sa något heller. Därför blev många tittare förvirrade över den här detaljen.

2011-04-13 @ 09:32:58
Postat av: Carina

Yes!! Äntligen börjar det se lite ljusare ut för DEbbie! Verkar vara en riktigt bra advokat och såklart har Cain fixat det! Och han t.o.m riskerar allt och återvänder för Debbies skull. Synd att Sam o Shadrach aldrig kan hålla munnen stängd och att Andu plötsligt skulle bli moralens väktare. Han är ju bara ego som vanligt. Heja Cain, hoppas både han o Debbie kommer ut snart, men med den advokaten kanske det faktiskt går. Håller med om att Lisa är lite jobbig emellanåt, hon kan verkligen vara överdrivet klumpig och fyrkantig. Så bra att Jas är med sin fafar, jag misstänkte nästan det när Ashley ringde men Sandy spelade så bra i telefonen, men minsann... där var hon :-)

2011-04-13 @ 10:34:43
Postat av: orcid

tycker Lisa blir bara mer och mer dum och jäkligt otrevlig rakt av. gillade henne förr men nu är hon bara en jäkla sur kärring. :(

2011-04-13 @ 12:11:45
Postat av: Mariann

jag har också gillat Lisa förut men nu är hon för bedrövlig. Bort surkärring!

2011-04-13 @ 12:47:08
Postat av: Lena

och hon kan ta Zak med sig men Shadrach kan få stanna:-)

2011-04-13 @ 14:24:20
Postat av: Carina

Jag undrar varför de ändrat Lisas roll så mycket. Känns inte alls som hon har varit innan, visst att hon kanske inte alltid sa och gjorde allt bra innan men hon stod på nåt sätt ändå för lite sunt förnuft och eftertänksamhet, som en motpol till de andra i familjen Dingles. Nu känns det nästan som det ibland är Lisa själv som driver på många ogenomtänkta beslut.

2011-04-13 @ 15:45:20
Postat av: SoP

Åh Yess- Cain-äntligen! Tänkte jag-men sen undrar jag om han bara är med "bakom kulisserna" -han blev ju haffad direkt :-( Men jag har ju undrat förr över Om han kom tillbaka,som jag vill, hur han ska skrivas in på ett trovärdigt sätt med tanke på vad han flydde ifrån. Han kan ju inte gärna lalla runt som sin "long lost twin brother" -

2011-04-14 @ 03:00:43
URL: http://sisterofpain.blogg.se/
Postat av: Carina

Jo, jag vill också gärna se Cain tillbaka i serien. Och Charity saknar jag också... men oavsett så är iallafall Cain med i handlingen nu, även om vi inte fått se honom än, så kanske kanske :-) Visar sig nog snart..... kanske idag?!!

2011-04-14 @ 11:43:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0