"Jag sätter på mig tänkarhatten...

..och hör av mig om jag kommer på något"
Det var Chas svar till Debbie som vänt sig till sin kusin för att få hjälp med Charlie.
Hon kom på att de skulle vända sig till kvinnan som hade en man som dog på ett hotell efter en natt med Chas. Kvinnan ville först inte ställa upp men gav sedan med sig när hon hörde om Sarah. Chas och Debbie ska lura Charlie med att göra ett rån på kvinnans nattclub men på något sätt ska det bli Charlie som blir skrämd.
Charlie lockades genast i fällan när han hörde om tjejernas planer på att göra en stöt och han hota sig till att få vara med.

Louise vill att förlovningen ska bli officiell men Jamie såg inte så glad ut när han tänkte på att han måste berätta för Viv. Tur att Bob blev glad för Viv visade ingen glädje alls. I och för sig har hon andra problem eftersom hon tagit pengar från Happysmile-fonden och lagt i den andra insamlingen. (Tack för att ni informerade mig om vad som hänt)

DeSouza erbjuder Rodney jobb på företaget. Det ger Rodney chansen att säga ifrån till Matthew som bossar och klagar lite väl mycket. Jimmy får Matt till att be om ursäkt och Rodney blir kvar hos Kings. Det utnyttjar han till att höja hyran för Buttlers Farm så Diane som numer ska stå på kontraktet blir väldigt besviken. Dessutom hittar han andra köpare till Kings lastbilar så Carl står där besviken.

Edna erkänner att hon är svartsjuk på Lily som alltid lyckas stå i centrum och få alla på sin sida även om hon gör något dumt. Hon pratar ut med sin syster och får henne att lova att inte berätta att Edna gjort något olagligt. Tyvärr så har Lily redan talat om för Betty och Pearl att Edna gömde undan massa cannabisplantor för polisen så när hon skulle säga till damerna att de fick inte tala om att de vet något om plantorna så råkar hon säga att Edna varit hög...

Donna planerar en födelsedagsfest för Ross men vill inte bjuda Shane men blir ändå tvungen att göra det när han fått veta att det är något på gång.

Nicola mixtrar med transformatorn till modelljärnvägen för att Donald ska få en stöt men David ser det. Så när det är dags för Donald att inviga järnvägen så händer det inget allvarligt utan tåget tuffar runt som det ska. Nicola blir sur när hon inser att David stoppat henne men hon säger till honom att han inte kan stoppa henne varje gång, nån gång ska hon lyckas.
David orkar inte med skuldkänslorna så han berättar allt för Donald som först inte tror honom.
Av någon konstig anledning så vill Mr DeSouza åka på utflykt ensam med Nicola. De åker upp till ett berg där han utmanar henne till att putta rullstolen över kanten eftersom hon ändå försökt att bli av med honom. När hon inte gör det så tar han fart för att "göra det själv så hon ändå får skulden" men han hinner kasta sig ur stolen precis innan stupet. Nicola blir alldeles förskräckt över hans planer men glad att han misslyckades. När de kommer hem har Miles ringt polisen som frågar Donald om allt är ok. Han svarar att han ramlat men nu är allt bra. Nicola tackar Donald för att han inget sa till polisen. När de kommer in ber han henne att packa och sticka därifrån. Hon inser att det är över så hon söker upp David... han vill inte heller ha med henne att göra utan stänger dörren framför näsan på henne.

Kommentarer
Postat av: Katarina

Hej!Jag trodde att gubben DaSouza hade genomskådat Nicola den där gången när han gåtränade i trappan och en mattflik plötsligt hade lossnat.Men han fattade tydligen inte vinken. Utflykten till utsiktspunkten på heden fick Nicola att förstå allvaret i vad hon egentligen har hållit på med. Att gubben skulle tappa kontrollen över rullstolen hade han ju inte räknat med. Han ville bara skrämma Nicola genom att rulla fram till kanten. Han visste att hon egentligen inte var så kallhamrad att hon skulle kunna knuffa ner honom i det läget eftersom hon ganska omgående skulle få skulden för hans död. Men var ska hon ta vägen nu? Hem till Paul och Johnny?



Planen med låtsasrånet på cluben kan aldrig gå väl.Det räcker ju med att någon annan, som inte är invigd i planerna, ringer polisen så får de väl sitta i kurran alla tre, Chastity, Charlie och Debbie. Lite för lättvindig planering.



Hälsningar Katarina



2010-09-06 @ 16:33:52
Postat av: Erik

Ja, vart ska Nicola ta vägen nu? Tyckte nästan lite synd om henne i dag, trots att hon är en sådan bitch och bara ute efter pengar. Alla karlar överger henne. Hur det ska gå med den där låtsaskuppen vete gudarna. Det behövs inte mycket för att det ska gå illa med den där våldsamme Charlie inblandad. Men förhoppningsvis blir de av med honom efteråt, hur det nu ska gå till. Vet inte vad den där Fairlane-kvinnan planerat riktigt.

2010-09-06 @ 18:26:19
Postat av: Tina

Jag tycker inte alls synd om Nicola, hon har bäddat sängen själv.

Ser fram emot morgondagen avsnitt.

2010-09-06 @ 19:16:00
Postat av: Lotta

Nicola får fanimej skylla sig själv,tycker inte synd om henne.Donald gjorde rätt i att kasta ut fanskapet!

Jag tror att dom kommer att få bort charlie!

Dingles är smarta.Viv är som viv är, men det känns som om hon kommer att få problem ....

Bra att Rodney sa ifrån mot Matthew,jag skulle inte vilja jobba hos Matt.Jag skulle välja Donald han är ju mänsklig.

Tycker Jamie e lite mesig och borde växa upp.

2010-09-06 @ 20:09:11
Postat av: Cinnamon

Nicola får väl ta in på B&B, hahaha

Ja himmel, hur ska det gå för Debbie och Chas, jag hoppas vi snart får slippa vidriga Charlie.

2010-09-06 @ 23:25:58
URL: http://www.ateljecinnamon.se
Postat av: Erik

Naturligtvis var det rätt åt Nicola, jag sörjer inte det minsta att hon blev utkastad. Men känner jag henne rätt är hon snart på benen igen och invecklad i nya intriger. Så lätt blir vi inte av med henne.

2010-09-07 @ 08:54:44
Postat av: Ylva

Ursäkta om jag är petig men det måste väl ha varit Donna och inte Debbie som planerade födelsedagsfest för Ross, eller...

2010-09-07 @ 10:31:51
Postat av: Mariann

För att vara extra petig var det Marlons förslag med födelsedagsfest för Ross, som Donna motvilligt gick med på att ordna :)

2010-09-07 @ 10:37:16
Postat av: Adm

>>>Ylva & Mariann

Självklart var det Donna, jag får ändra det senare.

Visst var det Marlons förslag, jag får skylla på förvirring eller förkylning, välj själv ;)

2010-09-07 @ 11:14:38
URL: http://emmerdale.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0