Müslibrigaden tar över

Matthew anlitar en konsult i miljöfrågor för att vinna folks förtroende. Hon är så dyr att de inte kan ha kvar Jas på kontoret och hon får sluta. Jag tyckte det var kul att Matt kalla miljöivrarna för müslibrigaden.
Lika kul var det att Jonny påpekade att det syns på Matthew att han inte har tid att shoppa kläder när Lexi hade fått pengar som hon sa var till Scarletts kläder men i själva verket var hennes för informationen hon lämnat.

I övrigt var väl den stora händelsen att Tj blev sjuk, riktigt dålig och hamnade på sjukhus. Antagligen hade han fått i sig något dåligt när han ätit. Hälsovårdsmyndigheten kom fram till att det måste vara Jos getost och de måste lämna prover.

Lily och Betty gör allt för Pearl. Lily tar Pearls pass på cafét så Pearl får tid att umgås med Rodney. Hon berättar att damerna gör massa saker för henne för att få följa med på kryssningen. Hon bjuder med Rodney och han blir lite imponerad men tackar nej men det verkar som om han vill följa med. Pearl säger att det givetvis bara var ett skojerbjudande. Sen dyker Joe upp igen och flirtar med henne. Det gör att Betty och Lily tror att han är ute efter kryssningen och Pearl dumpar honom igen. När han får veta varför så övertygar han henne om att han hade ingen aning om kryssningen utan bara var intresserad av henne. Han vill ju inte ut på sjön igen efter att ha varit sjöman i hela sitt liv.
Då bestämde Pearl att hon inte kan välja vem som ska med så hon sa till damerna att hon väljer Vera Washington för henne spelar det ingen roll om hon blir osams med. Minen på Lily och Betty var obetalbar...de ville ha tillbaka sin cd-spelare och zickzacksax ;)

Shane var ödmjuk inför Donna och hjälpte henne med en pappershög. Däremot var han sur på Ross och hotade med att nu kan han berätta om Ross olycka. Då sa Ross att han kan berätta vad han vill, han struntar i det. Shane var väl inte beredd på att Ross skulle bete sig så men han lät saken bero.

Zac, Rodney, Joe och Gray spelade kort hos Gray. Zac behöver pengar för att betala Belle skolavgift igen...
Han har fått tag på en hel hög med mp3-spelare som han försöker sälja till byns invånare.
Gray fick besök av en bekant från förr som tydligen är advokat och nu företräder Perdy. Advokaten vill göra upp i godo... kommer Gray att gå med på det?


Ja inte är det mycket som händer just nu, mest små saker...men jag tycker personligen att det är rätt skönt =)

Kommentarer
Postat av: LaserSkriver ett sent svar till Tessa, som skrev följande.">>Laser

Jag måste protestera lite mott ditt sätt att se det. Alla som adopterar barn är ju det barnets föräldrar även om de inte är biologiska. Så visst var Laurel Daniels mamma även om hon inte var det biologiskt!!!!"Tyvärr har det inget med mitt sett att se saken. På pappret kan hon vara unges förälder. Men det blir aldrig mer än så. Hur man än vänder och vrider på steken är hon inte ungens riktiga mamma. Filosofi har ingenting att sätta emot hårda fakta. Ett biologiskt band är konkret. Ett sätt att se saken är däremot i alldra högsta grad godtycktligt och kan diskuteras. Abstrakt.Man kan se saken hur man vill. Men hon var fortfarande inte ungen förälder rent tekniskt. Hurvida hon känner att hon är/var Daniels riktiga mamma eller inte är en helt annan sak. Introspektion, visst, men det bevisar inget - det gör inget till fakta.Adopterar man ett barn är man laglig förälder. Fast man är inte barnets FÖRÄLDER.http://sv.wikipedia.org/wiki/F%C3%B6r%C3%A4lderBara för att man efter pappersarbete gör en person till vårdnadshavare blir inte personen en förälder till barnet. Däremot väljer man ofta att kalla dem så istället för det mer kyliga "vårdnadshavare". Föräldrabalken nämner de krav en vårdnadshavare ska uppfylla för barnet. Mer än så är det inte.Hon, du och vem som kan anse att hon är barnets förälder. Fast sen så är hon ju inte det.

2010-09-29 @ 16:10:11
Postat av: Lotta

Jag tror att kyssen laurel hade med Greg kommr att komma fram å att det kommer att bli hel vilt!

Hoppas bara att laurel inser förändringar!

Tycker att gray beter sig konstigt mot katie, jag tror att gray kommer att leta upp perdy och besöka henne...

2010-09-29 @ 18:15:22
Postat av: Erik

Hoppas att TJ blir bra och att han inte får några men av de här e-kolibakterierna och att de inte kommer från Jos getost, för då får väl Andy anledning att slå henne igen, om de blir ruinerade och han inte klarar av gården längre. Men det blir kanske problem med kunderna även om de blir friade från misstankar. Härligt att se Jasmine ge Matthew ordentligt svar på tal, förresten.

2010-09-29 @ 18:22:14
Postat av: Eva

Jag tror att det kommer att bli bråk mm med katie å gray.

Jag tror att det inte är jo som är källan till smittan...

Detta med Pearls resa....lite tjatigt...

2010-09-29 @ 19:10:49
Postat av: Brita

Ja spökskrivare och resumist: Visst är det skönt när HTG bara tuffar på med allsköns vardagliga trivialiteter i byn? Det är ju vad livet består av om man väljer att se det så. Tacka vet jag de små detaljerna, de nyanserade känslolägena. Vill man ha en massa action finns ju en myriad annat att välja på. Den stilla lunken är ju HTGs adelsmärke och kännetecken. Just nu med för mycket vältrande i småbarns sjukdomar och bortgång för min smak.

2010-09-29 @ 22:28:54
Postat av: Mariann

Jag som blev så glad när de började med de där plantorna igen. Då tänkte jag att äntligen ska det bli lite vardagslunk och typiskt HTG. Nej, men då vräker de till med TJ blir sjuk och gap och skrik och E-koli och anklagelser hit och dit. suck...

2010-09-30 @ 07:53:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0