Misshandel med en golfklubba

Bröderna Kings var på Handelskammarens fest på golfklubben. Eftersom det var affärsmöte så var även Donald DeSouza där med Carl. Donald var inte alls förtjust i att Carl blandat in sina känslor och dumpat soporna på Home Farm.  När det var dags för ett gruppfoto blev det bråk mellan Matthew och Carl men det lugnade ner sig rätt snabbt. Tyvärr fortsatte tjafsandet mellan dem utanför. När Carl sa att det var tur att han haft i hjäl deras far fick Matt nog. Han följde efter sin bror och slog ned honom med en golfklubba. Som tur var så överlevde Carl attacken. Jimmy blev förbannad på Matt och fick honom till att be om ursäkt men han fick inte honom att lova att aldrig göra om det.

Gray ger Katie presenter varje dag men hon tycker att det är jobbigt. Ändå ger hon honom ett par manchettknappar som tillhört hennes far. Som överraskning ska hon smyga ner asken i hans kavajficka men Gray kommer precis in i rummet och anklagar henne för att snoka runt.

Pearl och Lily börjar diskutera onlinedating för att hitta en trevlig man som sällskap. De frågar Betty om de får låna hennes dator och de får de men tyvärr lyckas de inte få igång den. Betty blir intresserad av deras påhitt och vill också vara med men Edna fnyser åt tanken. När damerna är på puben ser de David med sin laptop och de lyckas övertala honom att hjälpa dem. De ger snabbt upp tanken på att leta på Internet utan de vill anordna en speeddating. Först tvekar Diane men sen låter hon dem få ha sina dater på puben. Nu ska de bara annonsera på Internet så det kommer några män.

Jimmy är så söt när han tänker på vad Scarlett och Daz kan tänkas ha för sig och det kan man förstå för Scarlett verkar gilla sin nya upptäckt. Hon bjuder hem Daz til Home Farm när hon tror att Jimmy inte är hemma men det var han så det blev inget den gången.

Viv ska lämna över jättechecken till en mecenat till välgörenhetsorganisationen. Precis då kommer polisen och tar med Viv till stationen för de misstänker att hon stulit ännu mer pengar från insamlingen. Under förhören så framkommer det att någon fört över pengar, 50 000£ till ett konto som sedan tömts och avslutats dagen efter. Viv säger att polisen borde fråga Freddie om det men han är ju som sagt försvunnen så poliserna tror att det är hon som gjort det.
Hur ska Viv klara sig ur denna knipa?

Kommentarer
Postat av: Erik

Det kommer att sluta med en katastrof för Viv om de inte får tag på Freddie, men han har väl gått under jorden så att hon får krypa i fängelse, särskilt om de här klantiga poliserna får råda. Donald såg mycket frågande ut om bröderna Kings förlåtelser och obegripliga kommentarer mellan varann. Om han bara visste... Hur ska det gå med speeddejtingen? Går det verkligen att hitta en man åt Pearl?

2010-09-20 @ 17:58:56
Postat av: Rutigastolen

Det kanske blir någon annan som hittar någon man... Brukar ju inte gå som planerat i HTG. Men det är väl ett nytt och modernt sätt att få in nya karaktärer till serien. Ser fram emot morgondagens avsnitt.

2010-09-20 @ 20:37:55
URL: http://www.rutigastolen.se
Postat av: Mariann

Jag får verkligen hoppas att du har rätt rutigastolen så det kommer in nya karaktärer'! För just nu är HTG så trist att jag inte ens kommer på nåt att kommentera här.

2010-09-20 @ 21:50:13
Postat av: Katarina

Hej! Det är något allvarligt fel på Matthew. Jag tror att nästan hela byn, inklusive polisväsendet, behöver ha lite ordentlig psykologisk behandling snart. Hälsningar Katarina

2010-09-21 @ 10:37:33
Postat av: Bo

Det var i blodigaste laget.

Synd att HTG skall vara så våldsamt.

Lite munhuggning på puben är vad

jag tål. Sen är Viv äntligen på

väg att förlora sin gloria men har

inte fattat att hon är på väg att

sitta i fängelse. Som det ser ut.

Synd om Bob är det dock.

2010-09-21 @ 11:51:44
Postat av: Tina

jag tycker att det börjar bli tråkigt, när det fokuseras så mycket på allas brottslighet.

Vissa delar av HTG känns som utfyllnad, och kärleksaffären mellan Scarlett och Daz är det mest upplyftande.

2010-09-21 @ 11:56:10
Postat av: Christine

Hej! Vilken härlig blogg du har! Jag och min kompis följer HTG så ofta vi kan, tur att man kan se alla avsnitt på tv4anytime! ;)Jag tror iaf att Laurel & Ashley´s barn fortfarande lever...i den andra familjen som fick barn samma dag som dom...vad tror ni?

2010-09-21 @ 14:41:13
URL: http://angelutansamvete.blogg.se/
Postat av: Adm

>>>Christine

Tack, vi är många som gillar HTG.Teorin om att barnen förväxlats har påpekats flera gånger här i bloggen men ingen vet om det är så...

2010-09-21 @ 15:34:22
URL: http://emmerdale.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0