Speeddating för gamla eller unga?

Idag anordnades speeddatingen på puben och damerna var fulla av förväntan. Tyvärr kom endast två män, mannen som varit kär i biskopens hushållerska och Joe Jacobs (Sandys gamla vän). Den första verkade bara vilja hitta någon som försörjer honom och den andra ville ha lite intimitet. Han försökte charma in sig hos Pearl men hon blev nog mer chockad av hans avsikter.
Val som hållit tidtagningen fick blodad tand och vill fortsätta anordna speeddating på puben.

Hilary skällde ut Viv ute på gatan. Hon tyckte att Viv utnyttjat Daniels död för egen vinnings skull. Det och andras hårda ord gjorde Viv jätteledsen. Laurel fick tillslut sin mamma till att be om ursäkt och Viv accepterade den.
Laurel verkar för övrigt må lite bättre så hon bjuder hem Mel och låter henne ta med sig lilla Arthur.
När Mel fixar nytt te så får Laurel lyfta upp bebisen ur vagnen och det går riktigt bra.
Hilary som kommer hem precis då ser förfärad ut men lugnar sig när hon ser att det går bra.
Misstänksam som hon börjar bli så pratar hon med Doug om att Laurel och Ashley bör testa sig för att se vem som har anlag för Cystisk Fibros och att hon vet att Mel har det i sin släkt. Doug viftar bara bort sin frus idéer och säger att det säkert är mycket vanligt att folk har det anlaget.

Donald vill att Carl ska ta det lite lugnt i början efter misshandeln så han vill anställa en personlig assistent till honom. Carl som är trött på att lyda order vill sköta det på eget sätt och sätter ut en annons i tidningen.
Matt som ser den övertalar Lexi till att söka tjänsten. Hennes försök leder till att Carl skrattar åt henne och tar inte det på allvar.
När Matt får veta det säger han till Lexi att se till att få tjänsten som Carls assistent på vilket sätt som helst eller så måste hon flytta från Home Farm.

Kommentarer
Postat av: Ann-Marie

Den där dörrskylten på Viv´s cafe! Dom vänder den, öppet/stängt men dom tänker inte på att det inte går att så på utsidan om det är öppet eller stängt, bara inifrån man ser skylten.

2010-09-21 @ 16:18:01
Postat av: Adm

>>>Ann-Marie

Jaa visst var det lustigt, jag tänkte på det med och när Mel vände den så stormade Lily och Pearl in precis som om de stått utanför och bara väntat på att skylten skulle vändas.

2010-09-21 @ 16:40:34
URL: http://emmerdale.blogg.se/
Postat av: Mariann

jag tänkte också på dörrskylten :) och det va ungefär det enda roliga idag...

2010-09-21 @ 17:16:15
Postat av: Cinnamon

Hahaha ja dörrskylten tänkte jag också på. Jag tycker synd om Viv nu, det är ju faktiskt hon som blivit blåst, men med de här klantisarna till poliser så åker väl hon in.

2010-09-21 @ 17:19:29
Postat av: Erik

Speeddejtingen känns mest som utfyllnad. Vem kunde tro att den där Joe var en sån filur att han bara ville ha Pearl i säng? Varför hann han aldrig fram till henne, när det var så få deltagande och man hade bara 3 minuter på sig? Skönt att se att Laurel klarade av att hålla en bebis. Hennes mamma kommer nog att driva igenom att de testar sig snart, vad Doug än säger. På tiden att vi får reda på sanningen om det här.

2010-09-21 @ 17:42:49
Postat av: Katarina

Hej! Bröderna King går omkring i fina kostymer och tror att de är förmer än alla andra men de bär sig åt som de värsta sluskar och saknar helt värdighet och stil. Det här med att Lexie skulle vara någon sorts spion åt Matthew medan hon arbetade som sekreterare åt Carl var ju bara löjligt. Så himla förutsägbart och otroligt fånigt. Nu känns det verkligen som om allt går på total tomgång. Den enda ljusglimten är min älskling Betty. Hennes kommentarer är obetalbara. Hon är bara bäst. Hälsningar Katarina

2010-09-21 @ 22:51:41
Postat av: sop

Jag tycker den här storyn med Viv o välgörenheten o förskingringen är totalt ointressant faktiskt.Och Carl kunde gott ha en smäll-även om det var lite Väl våldsamt- som sagt, Matt verkar en smula rubbad i sina cirklar?

2010-09-22 @ 02:45:31
URL: http://sisterofpain.blogg.se/
Postat av: eva

Jag tror viv kommer att åka in i finkan, Laurels mama har rätt ang det med byte av bebisarna.

Speeddateingen var lite sådär, men att lexi fick jobbet som carls assistent ,vilket skämt!

Dom kommer säkert att få ihop det...

Tyckte Donald gjorde ifrån sig bra idag angående Nicola.

2010-09-22 @ 15:23:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0