Marlon får ett utbrott..sedan är det Donnas tur.

Eli ber Zac om hjälp med att "ta hand" om Shane. Marlon blir frustrerad när han hör det och får ett utbrott i köket på Woolie. De kommer fram till att de ska lura ut Shane till en öde lada för att skrämma upp honom lite. Ross som får äran att köra dit Shane fegar ur i sista sekunden. Marlon blir förbannad men får sedan Ross till att lova att ta tag i saken igen. Detta leder till att Ross lägger in knark i Shanes skåp på polisstationen och får Eli till att tipsa om det anonymt. Donna får veta det och laglydig som hon är går hon inte med på att en "oskyldig" ska förlora jobbet för något man inte gjort så hon försöker komma åt knarket innan tipset undersöks. Shane ser det och undrar vad hon sysslar med. Hon berättar allt men nämner ingan namn.  När han ser att hon haft rätt blir han helt tyst och Donna passar på att skälla ut honom. Tyvärr så tror jag att han kommer att utnyttja situationen, kanske till och med lägga knarket i Donnas skåp eller något annat dumt.

Jamie odlar kålhuvuden med hjälp av gamla tepåsar och kiss. Terry tycker det är rätt äckligt att han håller på i hans kök. Terry får tipset från de gamla damerna att inte plantera ut kålen för att det finns sniglar. När han sedan får veta att Lily använder sig av Seths gamla växthus blir han lite avundsjuk. Han frågar Betty om inte det är bättre att han kan använda det växthuset, han kände ju Seth tillskillnad från Lily. Hon kan ju dela växthus med Edna.

Val fortsätter att tjata om Malt och deras renovering.  När hon sen hör att grannbyns pub fått bra recensioner blir hon än mer beslutsam att ändra om. Hon vill ju ha en flott pub för fint folk, inte massa illa luktande öldrickare. Med de orden gör hon sig ovän med Lisa och Chas  som hotar med bojkott från Dinglarna.
Diane får efter många om och men Val till att be om ursäkt men det kostar dem en helkväll för hela Dinglesklanen. De får gratis dryck och mat en hel kväll...och det utnyttjar de till fullo.

Lily och Betty tävlar om att få följa med Pearl på kryssningen, det är njurpaj hit och spa-behandlingar dit. Till och med Edna kommer med en sjal hon köpt i Hotten och ger den till Pearl så hon inte ska frysa.

Jasmine flyttar tillbaka till Debbie för att få lite privatliv. Eli blir inte alls glad över att bli utkastad från sovrummet.


Lexi tycker att hon kan få lite mer ansvar än att bara koka kaffe. Carl tar inte henne på allvar förrän hon säger att hon inte vill vara kvar eftersom hon vill göra nytta och hon har känslor för honom.
Carl smälter givetvis och låter henne få vara med på ett möte för att anteckna. Donald är inte alls förtjust i det men finner sig i att hon är där. Hon försöker göra ett gott intryck och visa att hon kan komma med bra förslag.
Givetvis berättar hon allt (?) för Matt som ger henne pengar för informationen.

Kommentarer
Postat av: Erik

Ganska tråkiga avsnitt i dag. Alldeles för mycket om konflikten mellan Donna och Shane som inte ledde till någonting. Tänker han verkligen lämna henne i fred nu? Tillfälligt kanske, men han är ju som han är, ränderna går aldrig ur. Fel av Donna att vara så laglydig och rädda den dumme Shane när de kunde satt dit honom.

2010-09-28 @ 17:41:58
Postat av: Ann-Marie

Ja jag håller med att det var långt o tjatigt idag. och Donna - va håller hon på med? Och Laurel? Segt som tuggummi.

2010-09-28 @ 18:08:25
Postat av: Mariann

och Val? Nu börjar jag bli less på den skatan också

2010-09-28 @ 20:31:44
Postat av: Tina

... men Val sade ju något som man har undrat över: Dinglarna måste lukta gris och grislukt är inte en god doft. Sedan må de vara hur renliga som helst och nyduschade men den lukten biter sig fast.



Undrar om inte Donna har fått en liten fördel när det gäller Shane.

2010-09-28 @ 21:10:32
Postat av: sop

men -- då måste ju Jo stinka get,och vad han nu heter,den gråhårige snyggingen lukta häst, han är väl hovslagare? För att inte tala om vad Paddy måste lukta? Får de inte vara på en Lantpub heller :-/ I övrigt var det två gapiga avsnitt idag tycker jag. Sen tror jag inte att Shane ger upp så lätt.

2010-09-28 @ 23:49:17
URL: http://sisterofpain.blogg.se/
Postat av: Mariann

haha! Precis sop - you nailed it! :)

Ingen får gå på Val's posh pub!

2010-09-29 @ 07:13:18
Postat av: Jackson

Oj, oj sicket elände det var idag då! Skall nu arma Jo få tråkigheter igen? Nu kan det få hända något positivt!

2010-09-29 @ 14:08:21
Postat av: sop

>>Marianne:hon får ragga kunder i stan sen ?

2010-09-29 @ 18:29:48
URL: http://sisterofpain.blogg.se/
Postat av: Mariann

hihi.. ja men jag tror inte stadsfolket åker ut till landet för att gå på puben.. inte ens på Malt :)

2010-09-29 @ 18:32:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0