Imma på insidan av bilfönstret...

Debbie övertalade Scarlett att köpa en bil eftersom då kunde Daz skjutsa henne dit hon ville, de kunde åka till avskilda platser för att göra du vet vad... Det gjorde att Scarlett frågade Matthew om hon kunde få lite pengar till en bil men det gick han inte med på. Då ökade hon på sitt lån hon har hos Debbie och köpte Viv & Bobs bil.
Daz som precis tagit körkort åkte iväg med Scarlett i bilen han fått av henne som födelsedagspresent. De stannade till i en skogsdunge och blev lite villrådiga först. Vad skulle de göra nu...promenad? Njaa det tar inte lång tid innan de hamnar i baksätet och det börjar gå hett till.
Ross och Donna som är ute med polisbilen ser bilen och Ross går fram till den. Eftersom det är fullt med imma på fönstrena ser han inte vilka som är där men antar att det är Viv och Bob som roar sig.
Senare så är de på cafét och Donna säger till Bob att de borde tänka sig för... Bob fattar först ingenting men snart fattar de att de tagit fel eftersom bilen precis blivit såld. Scarlett och Daz har då precis lyckats smita ut från cafét =)

Ross  har dåligt samvete och försöker be om ursäkt till Donna men hon accepterar inte det.
Han åker sedan till Gennie på sjukhuset för att lämna en bukett blommor. Gennie blir stormförtjust i Ross så när Paddy kommer på besök så är det enda hon kan prata om är Ross. Stackars Paddy...

Diane och Louise kommer på att de ska göra ett jippo av att Viv samlat ihop så mycket pengar till välgörenhet så de beställer en jättestor check som Viv ska få överlämna till chefen för insamlingen. Detta skall ske på puben och Viv är glad över att få lite mer publicitet. Bob däremot är orolig eftersom det inte finns så mycket pengar som det borde. De får ändå ihop det eftersom de lägger till bilförsäljningspengarna.

Gray vill att Katie ska komma på namn till bebisen men hon har svårt att tänka ut något. Dessutom måste hon försvara deras kärleksaffär för bl.a. Betty på puben  så hon säger att de älskar varann. När Gray sedan får veta det blir han tyst....han tyckte inte om att hon offentliggjort hans känslor.

Matthew försöker muta Eli att sjukskriva sig och få med sig de andra sophämtarna och Eli verkar gå med på det. Istället går han till Donald och berättar allt och försöker sedan få Donald till att betala ännu mer för att Eli inte ska gå med på Matts förslag. Det slutar med att Eli inte får något jobb utan det blir Carl och Miles som åker och hämtar soporna.
När de sedan ska tömma bilen på soptippen kommer de inte in eftersom Matt låst grindarna. Jag fattar inte hur han kunde göra det? Carl åker och tömmer bilen på gårdsplanen framför Home Farm.


Så var det helg igen... Ha det så bra allihop!

Kommentarer
Postat av: Erik

Var det inte så att Matthew hade köpt den närmaste tippen, där Carl inte kom in med sopbilen? Rätt åt honom att få skräpet dumpat utanför Home Farm. Hämnden är ljuv. Var gjorde Eli av med skräpet någonstans?

2010-09-17 @ 17:02:41
Postat av: Ann-Marie

Tycker att HTG blivit en riktigt sopa. Kingarna liknar ingenting längre. Och vad jag menar med sopa e att Kingarna är löjliga med sina sopor. Ingenting e "verkligt" längre i HTG. Trevlig helg allihop.

2010-09-17 @ 19:49:58
Postat av: Tessan

Såg en bil idag som hade HTG på nummerskylten. Det skulle jag vilja ha... :)

2010-09-17 @ 19:56:32
Postat av: Mariann

Bob hörde Debbie erbjuda Scarlett ett lån, med ränta. Och jag trodde i min enfald att Bob skulle avråda Scarlett att låna pengar av Debbie utan påskrivna papper eller nåt. Men han ville bara dra fördel av det själv.

Och den sliskige Ross tog blommorna, som Donna vägrade ta emot, och gav till Gennie och fick därmed pluspoäng. Ja stackars Paddy!!

2010-09-20 @ 06:51:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0