Gratis choklad, välkommenhemfest och pengar som saknas

Val råkade försäga sig angående Charlie och Andy blev förbannad på Jo. Det måste ha varit rädsla som gjorde honom så elak...eller är han bara dum? Han blir arg på Jo som han tycker hanterat allt illa och när han sen får veta att Diane tagit över kontraktet på gården blir han inte lättare att tas med. Jag fattar inte varför han är så aggresiv och skyller allt på Jo och påstår att hon utsatt Sarah för fara. Jo borde vara lite bättre på att berätta och säga ifrån för hon har ju gjort allt för att försöka skydda flickan.
Det blev dock en liten överraskningsfest för Andy på puben.

Shane är konstig. Han pratar med Marlon och Donna och vill få det till att allt är bra mellan dem men ändå fortsätter han att vara överlägsen mot henne på jobbet.

Viv lyckas lösa problemen med kontoöverföringarna men insamlingen för plötslig spädbarnsdöd har ju då givetvis inte fått in så mycket pengar som hoppats. Men det visar sig sedan att pengarna inte finns på kontot. Antagligen har Freddie Yorke tagit pengarna och stuckit.

Laurel var sur och grinig mot alla idag, speciellt mot Ashley och Gabby. Hon drog i väg och hälsa på hos Betty och där fick hon ett utbrott på Ash som kommit dit för att prata ut. Tur att Betty är så förstående och klok att hon inte blev arg på Laurel som kastat sönder vaser och porslin i vredesmod.
Laurel går ut till det övergivna huset och där träffar hon Greg. Han är också väldigt förstående och hon är glad att någon lyssnar. Det slutar med att Laurel tackar honom med en kram och i tillfällig sinnesförvirring pussar hon honom på munnen. Han står helt still och pussar inte tillbaka.
Då inser Laurel att hon måste därifrån och skyndar sig hem till Ashley för att be om ursäkt för att hon varit så svartsjuk på att han hanterat sorgen så bra. Nu verkar det som om det kan bli bra mellan dem igen.

Betty var så söt när hon plockade på sig gratis choklad för Viv var så rädd att någon skulle läsa tidningen att hon lät Betty få chokladen istället för  bara 10% rabatt för att det var bästföredatum idag.

Perdy kom tillbaka från spa-vistelsen med Bev. Hon såg Katie och Gray utanför butiken men pratade inte med dem.


Kommentarer
Postat av: Erik

skönt att Laurel och Ashley äntligen hittat tillbaka till varandra. Andy och Jo vet jag däremot inte hur det ska gå för, svartsjuk och elak som han är. Det blir nog bara värre och värre blir det nog för Viv också om hon inte får tag på den där Freddie. typiskt att det skulle vara Val som försa sig, jag trodde snarare det skulle vara Sarah. Ganska bra avsnitt som helhet, Laurel är fantastisk, fick en tår i ögonvrån när det äntligen började bli bra med Ashley igen.

2010-09-08 @ 17:56:00
Postat av: eva

Andy e sjuk i huvudet och alldeles för svatsjuk, han kan vara Glad av att Jo gjorde som hon gjorde!

Laurel å ahsley börjar gå frammåt...

Hoppas att det blir bra...

2010-09-08 @ 19:08:55
Postat av: maya

andy är ju total dum i huvet. hoppas han råkar riktigt i skiten igen. tycker synd om jo. shane verkar skum, han har nog nått på g.

2010-09-08 @ 19:19:54
Postat av: Marcus

Japp Andy förnekar sig inte. Den killen verkar lida av en störning som kallas King Baby Syndrome. Han har under alla år visat att han är på en liten bebis intellektuella nivå. Jag skrattade gott när han hävde ur sig att Jo´s problem är att hon inte tänker innan hon agerar...

2010-09-08 @ 21:10:01
Postat av: Annette

Var det någon annan än jag som reagerade på att Jo presenterade Jake för Andy? Märkligt med tanke på att han jobbade väl där redan innan Andy hamnade i fängelset, eller hur? Jag kanske minns fel :-)Annette

2010-09-08 @ 21:20:06
URL: http://jagochmitthem.blogg.se/
Postat av: Katarina

Hej! Andy kan gå och gräva ner sig i dynghögen bakom lagår´n. Där passar han allra bäst. Med huvudet neråt.

Hälsningar Katarina2010-09-08 @ 22:53:49
Postat av: Kajsa

Jag kan bara se senaste blogginlägg vill gärna läsa fler.

Är det bara jag som reagerar mot att tv4 säger att vi ser avsnitt från 2009 när de är från 2008?

Skådespelaren som gör Jack Sugden som "nyss" var med dog ju 2008.

Konspirationsteori: De vill inte erkänna hur långt bak de kom i serien efter de långa uppehållen 2009.

Klagade med mejl till titto idag

2010-09-09 @ 07:32:46
URL: http://adhdkvinnor.se
Postat av: Eva

Kajsa jag märkte det ochså att det står 2009 när det ska vara 2008...

Ska bli spännande å se vad som händer idag:)

2010-09-09 @ 08:08:37
Postat av: Erik

Jag tror inte att Jake fanns i byn innan Andy hamnade i fängelset. Första gången han dök upp som hastigast med sina föräldrar var i samband med lille Daniels dop.

2010-09-09 @ 08:29:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0