Gennie Walker

Det var så hon heter Shadrachs okända dotter. Tyvärr blev hon påkörd av Ross och Paddy innan hon hann till mötet med sin far. Han satt på puben och väntade och trodde hon fått kalla fötter.
Först verkade hon må bra men sedan svimmade hon och fick åka ambulans till sjukhuset. Ross som fortfarande var väldigt bakfull hade kört bilen när de krockade med henne övertalade Paddy till att ta på sig skulden så han inte skulle bli av med jobbet. Först så sa Paddy nej men gick med på det men när det visade sig att hon blev allvarligt skadad ångrade han sig.

Laurel började jobba på städfirman igen och kände att det var rätt för då fick hon annat att tänka på. Hon fick lite dåligt samvete för att hon skrattat åt ett skämt och glömt bort Daniel för några sekunder.

Nicola försökte att få komma tillbaka till Donald och sedan när det inte funkade så sa hon att hon anlitat advokat för att få hälften av allt han hade. Han bara skrattade och skickade ut henne igen och sa att han kunde anmäla henne för mordförsök om hon ville.
Hon försökte att få tillbaka David men han var inte intresserad, inte ens som arbetspartner men möjligen kunde hon få tillbaka sitt städjobb.
Nicola lyckades åtminstone att övertala Rodney till att flytta hem till honom och Paul och Jonny. Det gillade inte Jonny utan försökte få det ogjort. Tur att Rodney pratat med Kings om att hyra Carries gamla hus i stället.

Donna berättade för Marlon om vad Shane gjort och han blev ursinnig. Han tänkte slå ihjäl den djäveln men Donna stoppade honom genom att påpeka att hon skulle göra en anmälan.
Shane såg Donna på polisstationen och förstod vad hon skulle göra så han pratade med Vaughan och sa att Donna hade blivit full och försökt förföra honom. Så när Donna berättade vad som hänt trodde inte Vaughan henne och sa att hon borde tänka över sin anmälan för det kunde leda till att hon kunde bli av med jobbet om hon vittnade falskt.

Mel berättade för Hilary att hon har cystisk fibros i släkten och det gjorde Hilary misstänksam. När hon skulle berätta det för Laurel ville hon inte lyssna på det utan låta allt vara för att kunna gå vidare.

Lite kul var det när Rodney kom in och ville betala för något som de inte tänkt på att de ville sälja och Matt sa att Jimmy inte var till salu.
Eller Betty som stod och tjuvlyssnade på Nicola och David =)

Kommentarer
Postat av: Lotta

Bra att Nicola blev utkastad och att hon nu tigger hos David!!!

Hon är en löms ORM!

Ross är hel störd, kan han inte vara man nog att säga som det är ens? jag tycker synd om Paddy men jag hoppas att dom löser detta!

Tror att Gennie kommer att komma ut snarast och få sedan träffa sin pappa då tror jag att hon kommer att bli glad!

Donna och shane börjar bli lite tråkiga, känns som utfyllnad.

Men hoppas att donna nu står på sig när det gäller anmälan!Vi får se hur det går.

Ska bli spännande å se vad som sker i morron!

2010-09-15 @ 18:24:17
Postat av: Erik

Mel på kafeet nämnde att hon hade cystisk fibros i släkten. Kanske en viktig ledtråd. Hilary blev i alla fall fundersam verkade det som. Vad ska hända med Nicola när ingen vill ha med henne att göra. Ska hon verkligen börja städa och knäskura som David föreslog? Jag tvivlar på att hon nedlåter sig till det. Men hon måste ju få ihop till hyran. Hoppas att Schadrach får träffa sin dotter snart. Skulle inte förvåna mig om både hon och adoptivmamman hamnar i emmerdale så småningom, det behövs lite nya ansikten där. Synd att Schadrach trodde att hon hade svikit honom när han klätt upp sig och allt. Varför drack han inte upp ölen som han hade framför sig? Definitivt inte likt honom. Och det här trasslet med Shane ska vi inte prata om, han kan ju prata bort och hota alla, men han lär väl få sitt straff på något sätt, den där Vaughn kan inte hålla honom om ryggen jämt.

2010-09-15 @ 18:51:53
Postat av: Eva

Shane kommer nog få sitt så småning om .

Bra gjort av shadders att gå dit ialla fall å vänta på Gennie.

Om Ashley, Laurel,samt hennes mamma o pappa , gabby plus ahsleys släkt inte har cystisk fibros i släkten ja då är det nog Mels barn(Daniel) 100%

2010-09-15 @ 19:59:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0