"Från och med herr 'Eric' Papphammar"

Jag hade väldigt roligt åt Eric som sneddade över en åker och flaxade runt som en skadeskjuten kråka. Han skulle lämna pengarna till utpressaren på ett öppet ställe där ingen kunde ligga i bakhåll. Innan han hamnade där hade han gjort inbrott hos David på kontoret eftersom han trodde sonen var den skyldige. David kom hem och blev rätt ledsen över att pappan trodde det om honom. Fast Eric hade inte glömt det David och Del försökt göra mot honom.

Hilary blev än mer övertygad om att hon har rätt angående förväxlingen av barnen. Hon får Doug till att lyssna på henne när hon är barnvakt åt Arthur och Doug följer med henne sedan till läkaren. Där får Hilary ett utbrott för ingen tar henne på allvar när hon försöker säga att barnen är förväxlade på BB. Hon får dock läkaren till att kolla upp journalerna.
Ashley och Laurel får senare besök av läkaren som påstår att det är något konstigt med blodgrupperna, Daniel kan inte vara Laurels son. Givetvis blir Ashley och Laurel helt utom sig, de inser inte sanningen utan tror att det är Hilary som hittat på något. När sen Hilary och Doug kommer hem blir Laurel helt vansinnig. Då råkar Hilary säga att det ínte är hennes fel att Mel och Greg har fått Laurels son...
Om det nu visar sig att det är Laurel son vad händer då? Inte kan de väl bara ta "tillbaka" honom?

Miles försöker prata med Jas men hon är inte intresserad. Då kommer Debbie och får Miles till att de ska ut på dejt. När de är på väg så möter de Eli som blir rasande på Debbie och hon får lov att gå iväg med honom för att "prata". Jas som ser allt börjar öppna sig för Miles och han berättar att det bara var en fejkdejt. Först förnekar hon att hon var svartsjuk men sedan kan hon inte låta bli att erkänna och det slutar med att de kysser varann.

Carl ska kolla med Lexi om hon är lojal så han låtsas ringa ett viktigt affärssamtal som hon tjuvlyssnar på. När han gått från kontoret så kollar hon senast slagna nr och inser att han lurat henne genom att bara ha ringt till fröken ur. De ses senare på puben och Carl bjuder över henne på kaffe hemma hos honom. Deras flirtande gör att de hamnar i säng med varann och att Lexi talar om att hon kollat hans samtal. Hon erkänner också att Matthew ville att hon ska hålla koll men att hon faktiskt väljer själv om hon ska tala om något eller inte.

Kommentarer
Postat av: Ann-Marie

Ja nu tycker jag att det får räcka, Ashley o Laurel börjar bli lite för mkt med sitt förnekande.

2010-09-23 @ 16:48:48
Postat av: Tessan

Man tycker att de borde förstå när tom doktorn säger att blodgrupperna inte stämmer. Men det

är väl mycket att ta in så klart, att ens barn skulle vara bortbytt.

2010-09-23 @ 17:07:42
Postat av: Cinnamon

Klart att kidsen är bytta, där har Hilary rätt, undra hur det kommer att gå?

2010-09-23 @ 17:36:16
Postat av: Mariann

jag tycker Pollard påminner om en figur ur en fars eller 40-tals pilsnerfilm just nu. Först bryter han sig in hos David och välter ner en massa saker och när David kommer hem så gömmer Pollard sig under ett bord!!! Hallåååå du syns faktiskt! :) Och sen snubblar han omkring som en full Papphammar på åkern.

2010-09-23 @ 18:16:45
Postat av: M i z c a

Jag har läst kommentarerna i denna bloggen och sett att en del sedan tidigare trott att barnen blivit bytta.. nu stämmer det ju faktiskt =)

2010-09-23 @ 19:15:10
URL: http://rodeback.blogg.se/
Postat av: Erik

Håller med om att Pollards struttande omkring är rena farsen. Nu måste väl sanningen visa sig snart om vems bebisen är, om inte Hillary hamnar på hispan först eller blir inspärrad. Äktenskapet spricker väl på kuppen också. Ja, det är dags att Laurel och Ashley lugnar sig, det är lite väl utdraget som det är nu, men de kanske går med på att ta blodprov och då kommer väl sanningen fram.

2010-09-23 @ 19:50:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0