20 burkar ättiksgurka

Idag fick Lily en tävlingsvinst hemskickad, ett års förbrukning av toapapper som hon tänkte sälja. Det gjorde att Pearl blev intressead och samlade ihop gamlingarna i byn för att bilda ett syndikat och tävla i alla möjliga tidningars olika tävlingar. Lily hade ju vunnit klockor, parfym, trädgårdsmöbler och ättiksgurka m.m.
De hade inte ens tid att lyssna på Louise som kallat till möte för att planera byns marknad.

Byborna klagade på sopbergen som växer. Kings  skyller på DeSouza och DeSouza skylle på att de inte tagit över kontraktet än. Nu har det till och med kommit råttor i byn.
Eli utnyttjar tillfället och säljer sina tjänster och forslar bort soporna. Donald anställer honom och allt verkar frid och fröjd. Men man kan undra vart hamnar soporna som Eli tar hand om???

Paddy vill ändra berättelsen om hur det gick till med olyckan och Ross försöker givetvis att stoppa honom men Paddy ger sig inte. Shane ser dem på stationen och undrar vad som händer. Paddy pratar med honom för att göra en anmälan. Naturligtvis går Shane till Ross och undrar vad som händer. När Ross säger att det stämmer så säger Shane att han kan ordna det. Sagt och gjort, han hotar Paddy med att han kan åka i fängelse för att han försvårat rättsarbetet när han ljugit och att Ross också kommer att åka in. Paddy tar tillbaka anmälan och låter det vara...
Nu har Shane en hållhake på Ross och hotar honom att han kommer att utnyttja det om inte Ross får Donna till att ta tillbaka sin anmälan. Tyvärr lyckas inte Ross med det så Shane åker hem till Donna och blir hotfull. Tack och lov kommer Marlon hem i tid och förhindrar att något händer. Hotet gör Donna än mer beslutsam att anmäla Shane, tyvärr så får hon inte den uppbackningen av Ross som hon väntat sig. Han vittnar att det var så mörkt den kvällen och att han inte visste varför Donna var så upprörd, det kunde ju bero på att hennes mamma är under utredning...

Paddy besöker Gennie på sjukhuset när hon vaknat upp. Hon mår bra och trivs i hans sällskap. Mamman verkar lite överbeskyddande men säger inte emot när Gennie vill att Paddy är kvar ett tag. De kommer bra överens och hon vill att han ska hälsa på igen.Jag fick en fråga från Claudia i ett gammalt inlägg.
Någon som vet om man kan hitta Kellys bröllopslöften till Jimmy någonstans?Kommentarer
Postat av: Ann-Marie

Vilken skitstövel Ross är! Blir så arg så jag nästan slänger ut tv. För att inte tala om Shane! Måtte han o Ross åka dit så det stänker om det.

2010-09-16 @ 16:15:29
Postat av: Mariann

precis min tanke: undrar var Eli gör av alla sopor??

Och poliserna fortsätter vara psykopater i den här serien. Herregud så dåligt.

Det enda roliga idag va när Lily klagade över att Louise va så bossig, så svarade Val: that's aussies for you. Som en liten kul grej eftersom Anne Charleston (som spelar Lily) ju faktiskt är en aussie :)

2010-09-16 @ 16:24:40
Postat av: Mariann

Jag försökte hjälpa Claudia genom att googla efter Kellys wedding vows men hittade inget.

Det här står på Wikipedia: Her voice-over was heard when Jimmy found her marriage vows, saying how much she loves him.

Så man kanske kan hitta det gamla avsnittet och höra det? Sa hon hela alltet på slutklämmen där? Jag minns inte...

2010-09-16 @ 16:30:42
Postat av: Cinnamon

Min tanke är att Eli kanske dumpar soporna på baksidan av Kings kontorshus eller hemma hos dem i skogen eller något liknande.Jag hoppas att både Shane och Ross åker dit så det visslar om det. Sen tror jag att Paddy och Genny får ihop det :-)

2010-09-16 @ 17:14:19
URL: http://www.ateljecinnamon.se
Postat av: Cinnamon

Gennie ska det så klart vara :-)

2010-09-16 @ 17:14:53
URL: http://www.ateljecinnamon.se
Postat av: Erik

Den här äcklige Shane borde verkligen få sitt straff snart, frågan är bara hur det ska gå till, men någon kommer säkert att ge honom på nöten förr eller senare. Donna och Marlon borde slänga ut den fegisen Ross, det borde de ha gjort för länge sedan. Alla bara försöker skydda varann, de där polishöjdarna skulle väl inte tro på Donna vad hon än sa. Roligt att Paddy och Gennie gillar varann i alla fall. Men jag hoppas att Schadrach kommer och hälsar på henne snart, hur han nu ska få reda på att hon ligger där. Men någon kanske nämner hennes namn. Marlon har väl hört det.Jag tvivlar starkt på att Nicola tar ett vanligt jobb, det är hon för fin för, och ingen i byn som vet hurdan hon är vill ju anställa henne. Och soporna kommer man nog att hitta där man minst anar det, det tror jag också.

2010-09-16 @ 17:41:26
Postat av: Tina

>>>>Mariann, jag har några gamla avsnitt kvar på hårddisken i DVD:n. När skulle det gamla avsnittet vara ifrån.

2010-09-16 @ 19:24:28
Postat av: Mariann

hm.. få se när skulle bröllopet mellan Jimmy och Kelly va tro? oktober 2007? Kan det stämma? Japp, kollade Wikipedia; 9 oktober 2007 va sista avsnittet Kelly var med.

2010-09-16 @ 21:22:42
Postat av: Tina

>>> Mariann , du menar dubbelavsnittet med bröllopet. Isf har jag det kvar. Jag återkommer när jag har kollat det.

2010-09-16 @ 22:05:41
Postat av: Adm

>>>Mariann & Tina

Vad gulliga ni är som försöker hjälpa Claudia.

Avsnittet sändes i slutet av maj här i Sverige. Jag fick frågan i inlägget "Finns det inga lyckliga bröllop?" den 25 maj i år. Kan det vara till någon hjälp?

2010-09-17 @ 08:05:21
URL: http://emmerdale.blogg.se/
Postat av: Mariann

Hittade när jag googlade: skådespelaren Nick Miles (Jimmy) grät tydligen när han läste manus inför det avsnittet. Nu vet vi ju varför. Stackars Jimmy får aldrig bli lycklig. Här är artikeln i the Sun från 4 okt 2007: http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/showbiz/tv/296010/Wedding-tears-for-Dales-groom.html

2010-09-17 @ 08:43:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0