"kommunfullmäktige lurad av grym konkubin"

Så kunde det stå i tidningen om Val gjort som hon tänkt.
Eric gjorde allt för att få Val tillbaka, alltså bjöd han in Rosalind  för att hon skulle säga som det var att det inte hänt något mellan henne och Eric. Men det verkade inte som om hon hade några planer på att erkänna något och Eric bad henne helt desperat att säga något för han älskade Val mer än sina pengar och sitt rykte. Sen när Val var på väg att kasta ut henne så råkade Rosalind försäga sig om att hon sett dem bråka på parkeringen. Val behövde inte många minuter på sig för att förstå att det var Rosalind själv som pressat pengar av Eric. Antingen skulle hon få betala tillbaka allt plus lite till eller så skulle Val gå till polisen, hennes man och till pressen.
Något senare så blev Val och Eric hämtade av polisen för att de hade "firat" i bilen på en rastplats.
"kan det bli rejälare än rumpgung i baksätet" säger Diane när Val säger att hon vill bli rejält bortskämd.
Lite roligt var det innan när Val sa att hon var fantastisk och att hon går som tåget... ;) sen gör Diane, Paul och Jonny  en parodi på det när Val inte ser.

Jamies kålplantor har dött. Han mördade dem med kärlek...eller lite för mycket gödning. Han är så inne i sitt odlande att han försummar Louise och det gillar hon inte.  Hon går ändå med på att han får sköta om Terrys kålplantor som egentligen varit Jamies.

Greg och Mel tänkte rymma och ta flyget till Spanien. De får skjuts av Shadrach till Hotten i första hand men ändrar under resans gång till flygplatsen. Allt för att ingen ska misstänka att de ska sticka. Jake blir kvar hemma för att komma med väskorna lite senare men han hinner inte åka för det kommer två personer från sjukhuset som ska prata om provtagningen. Ashley ser att de ska till Dolands och springer dit, även Hilary följer efter. Ganska snabbt så upptäcker hon att väskorna är packade i hallen och befarar det värsta. Ashley får då bråttom att åka till flygplatsen.
På flygplatsen säger Mel och Greg att Shadrach ska vänta för de ska snart komma tillbaka. Han ser att de glömt en väska med passen kvar i taxin och ropar på dem. Väl vid incheckningen så fattas ett pass. Det är Shadrach som tagit det och när han ser Ashley komma farande ger han honom passet. Eftersom Dolands inte kan checka in kommer de ut till taxin igen och då ser Ashley dem. Mel blir helt hysterisk men Ashley lyckas lugna ner henne.
De åker allihop tillbaka till byn.
Hemma väntar resterande familjemedlemmarna och Donna i tjänst. Sjukhuspersonalen säger att Greg var biologiske fadern till Daniel och då inser Ashley att Arthur är hans son. Laurel vill inte att det ska bli mera tjafs och bråk, hon vill inte ta Arthur ifrån Dolands. Ashley kan inte släppa tanken, så när Arthur behöver byta blöja får inte Mel gå iväg med honom. Tillslut får de med sig Donna som eskort men Mel ger sig inte. Hon får Donna till att hämta en balja på övervåningen medan hon själv sticker med bilen och barnet....

Shadrach som blivit skakad av det som hänt kommer hem något försenad till sitt möte med Genesis. Lyckligtvis har hon funnit sig tillrätta och har det ganska trevligt med Zac och Paddy. Chas känner sig mer och mer utanför.
Shadrach erkände till och med att han tänker på Genesis varje morgon istället för på cider =)



Kommentarer
Postat av: Tina V

O vad jag blir irriterad på Laurel!

Hur kan hon inte vilja ha sitt barn, hon säger att hon ammade Daniel.

Bryr hon sig inte om att hon faktiskt födde Arthur?

Att amma ett barn, betyder inte att man måste vara mamma till det.

Stackars Ashley och hennes föräldrar.

Om inte Laurel vill ha sitt barn, kanske hon ska ta och adoptera bort det till Ashley.

Shadrach var min hjälte idag, och Donna klantar sig som vanligt.

Hoppas att hon tar sitt förnuft till fånga.

2010-10-04 @ 15:48:44
Postat av: Tina V

Jag menar naturligtvis Laurel!

2010-10-04 @ 15:49:41
Postat av: Tina

Tala om dramatik idag.

2010-10-04 @ 16:04:10
Postat av: Adm

>>>Tina V

Jag tror faktiskt det kan vara svårt att ställa om sig och se något annan som sitt barn. Laurel fick sina speciella band med Daniel även om han inte är hennes biologiska barn eftersom hon ammade honom och skötte om honom. Precis som Mel "känner" att Arthur är hennes barn, det är henne han skriker efter när han behöver tröst. Det är hennes lukt som lugnar honom. Det är nog inte så enkelt att bara se till det biologiska.

Hur det än går i denna historia så är det någon som får lida...

2010-10-04 @ 16:04:28
URL: http://emmerdale.blogg.se/
Postat av: Tina V

Naturligtvis är det någon som får lida, men om det vore mitt barn så skulle jag nog vilja ha det i alla fall.

Det var ju inte Laurel och Ashley som blandade ihop barnen, det var sjukhuset.

Om nu alla vet att barnet är Laurels och Ashleys, kan man väl inte bara låta Mel och Greg behålla det.

2010-10-04 @ 16:15:31
Postat av: Tina

Det är nog lätt att sitta bedvid och tycka "att så skulle jag ha gjort". I verkligheten eller den verklighet som finns i HTG är det annerlunda.

2010-10-04 @ 17:17:07
Postat av: Erik

Ja, det var verkligen dramatik i dag, nästan för mycket på två avsnitt. Att det här med babybytet måste vara jättesvårt för alla parter förstår man ju, men det är ganska bra skildrat om allt elände som det ställer till för alla inblandade. Vart tog Mel vägen egentligen? Hur ska hon kunna lämna ifrån sig Arthur! Skönt att den apan Rosalind fick vad hon tålde. Typiskt att det var Val som var den smartaste och kom på henne när hon försa sig. Eric skulle aldrig ha fattat det så snabbt.

2010-10-04 @ 17:56:45
Postat av: sop

Alltså,kan inte hjälpa det,men jag är så less på all hysteri om ungarna nu så det är inte sant- alla gapar hit o dit,o utpressningsstoryn har ju varit rena farsen- Är det nån som fattar Varför Rosalind gjorde det?

2010-10-05 @ 00:05:22
URL: http://sisterofpain.blogg.se/
Postat av: Mariann

Jag håller med sop. Jag är såå trött på allt gapande och hysteriska mammor helt egoistiska i sin egen sorg. Och varför är papporna så flata och logiska? Enkelriktat av manusförfattarna, tycker jag. Trött är jag på hela skiten så nu får de banne mig ta i tu med kak- och kålhuvudstävlingen.

Och det här med TJ? Behövde Terry och TJ semester från HTG, tro? Eftersom de skyfflades iväg till sjukhus och sen inget mer.

Rosalind ville väl ha pengar, nåt annat motiv finns väl inte? Meningslös utfyllnad.

Gött att jag ska åka till Cypern på måndag så kan jag också ta semester från HTG en vecka.

2010-10-05 @ 06:47:57
Postat av: Ann-Marie

Helt hysteriskt har det blivit men snart kommer det väl att gå på tomgång ett tag i HTG.

Mariann har det bra på din semester! Lyckost!

2010-10-05 @ 08:21:44
Postat av: Mariann

Tack Ann-Marie! Jag ska försöka hålla mig ifrån de engelska pubarna som visar HTG. Vill ju inte veta mer om framtiden än jag vet nu :)

2010-10-05 @ 12:37:18
Postat av: Alven

Jag kan inget annat än grina när jag ser allt det här med förväxlingen av bebisarna. ( lever mig in i det på tok för mycket förstås, det är ju bara en serie ) har själv en liten bebis flicka o jag skulle gå sönder om jag var Mel. Jag hoppas faktiskt att det blir Mel o greg som får fortsätta ha Arthur. Känns som det skulle vara värre att lämna ifrån sig det barn man har haft från start o som man tror är sitt till någon annan än att förlora barnet som Laurel o Ashley. Men det är ju vad jag känner..



2010-10-05 @ 13:23:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0