Prinsessan Perfekt

Ashley är så inne i att ta hand om Arthur så han hinner inte med Gabby. Hon vill ha pappas uppmärksamhet när hon klätt ut sig till prinsessa men Ashley tittar knappt på henne. Sen får hon lyssna till när Ashley och Laurel grälar om att Ashley bett Mel att hjälpa till med pojken. Hon blir så trött på allt så hon tar vagnen med barnet i och går ut för att lämna honom utanför Mels hus. Då först inser Ashley att han försummat sin dotter.
Det leder till att nästa dag när Gabby ska till skolan så säger han att hon inte behöver det utan de drar iväg på picknick i stället. De verkar ha trevligt hela familjen och Ashley jagar Gabby med "picknickmonstret"
Mel som gått till Ashley och Laurel blir lite orolig när de inte är hemma och de har inte meddelat var de är.

Greg blir arg på Mel som vägrar släppa taget om Arthur och han blir även förbannad på Ashley som fortsätter ta emot Mels hjälp.

Sharons kompis Colette behöver id-märka sin lilla hund för de ska resa utomlands på semester. Paddy har tid för id-märkningen men säger att det tar lite längre tid att få papprena i ordning. Då erbjuder sig Nicola till att vara hundvakt. Det hon inte tänkt på är vad hon ska göra med hunden när hon jobbar. Först försöker hon få ha med honom på veterinärkliniken men Paddy säger nej sen vill hon att Rodney ska hjälpa henne men han kan inte ha hunden på Home Farm så hon blir tvungen att låta hunden vara ensam hemma. Det leder till att hunden rivit upp en kudde från soffan. Senare får Nicola erbjudande om att ta hand om fler hundar och hon säger inte nej.

Lexi har sin första arbetsdag som städerska. Betty försöker att få henne till att inte arbeta så fort, för då sätter hon standarden för resterande dagar. När de sen fikar försöker Betty att få reda på lite skvaller från Lexi men hon säger inget. Efter arbetsdagen tar de en drink på puben och Lexi möter Carl.  Han kan inte låta bli att ge henne en pik men Jimmy säger åt honom att inte vara så taskig. Sen berättar han för Carl att Lexi inte tagit emot pengarna av Matthew. Då går Carl fram till Lexi och ber om ursäkt, han vill ju att de ska försöka igen.

Jake vill ha jobb och genom tillfälligheter och Jasmine får han jobb (en veckas provanställning gratis) på puben för att hjälpa Marlon. Det gillar inte Miles eftersom Jake då kommer att vara nära Jas hela tiden. Då tipsar Donald honom att ta med Jas på semester. Miles frågar henne om hon vill följa med till Frankrike och hon tackar ja med tveksamhet. Hon vet ju inte om hon kan vara ledig men Val säger att självklart ska hon med. Problemet är bara att Miles köper biljetter till nästa dag och Jas var kanske inte beredd att åka så snart.
Jake har mycket roligt på jobbet och han bjuder Jas på en smörgås pepprad med chili så hon börjar jaga honom med en slev med massa kletig mat på. Tyvärr hamnar kladdet på Miles som står vid bardisken. Han blir mer och mer svartsjuk på Jake så han passar på att prata med honom när de är på toaletten. Han vill att Jake ska låta bli hans flickvän. När Jas får veta vad han sagt blir hon ännu mer irriterad. Hon vill inte att han lägger sig i i hennes liv på det sättet. Miles lovar att inte göra om det bara hon inte lämnar honom.

Kommentarer
Postat av: Erik

Lite buskis i dag med Nicola och hennes hundpassning. Hon tar på sig alldeles för mycket, det kommer att bli en katastrof av något slag. Rätt åt henne! Men det blev en del skrattretande scener.

Gabby gjorde det enda rätta. Man tycker att Ashley borde ha fattat att han försummat henne och inte bara brytt sig om Arthur.

Man anar att det kan bli något mellan Jake och Jasmine, om inte annat för att Miles är för bestämmande. jag tycker att Jake och Jasmine passar bättre ihop, de är väl mer i samma ålder också.

Viv och Bob nämndes inte här uppe, de är väl också på väg mot en katastrof, utblottade och utan pengar att betala löner med.

2010-10-26 @ 17:17:34
Postat av: viktoria

fint med picknic:)Gabby som prinsessa:).å Nicola som passar hundar...som chas sa skulle inte ge min guldfisk till nicola...

Miles är svartsjuk på jake...greg å mel hoppas att dom lugnar ner sig snart,börjar bli tjatigt-

Undrar hur marlon ska kunsa ha Jake i köket när han inte kan göra nåt rätt han e inte gjord för att vara i köket,kanske Marlon får en flip på han snart?

2010-10-26 @ 17:18:16
Postat av: Mariann

Jag va tvungen att kolla för jag trodde också att det är stor åldersskillnad mellan Miles och Jas. Nu vet jag inte vad de ska ha för ålder i serien. Men skådespelarna är födda 1981 och 1986. Inte så stor skillnad alltså.

2010-10-26 @ 17:27:19
Postat av: Mariann

och han som spelar Jake är född 1990

2010-10-26 @ 17:28:51
Postat av: Erik

Nu är det ju det att Jake tillhör "fiendelägret" ur Jasmines synvinkel, så om de blir ihop lär det väl inte bli så populärt bland de vuxna. Men det är kanske sådant som behövs för att det ska hända något i serien. Hellre det än det här tragglandet med Arthur i det oändliga.

2010-10-26 @ 18:18:17
Postat av: Pandora

Avsnitt nr två var ovanligt lättsamt idag. Nicolas min när hon såg chihuahuan första gången var rolig! Vad är det där för en råtta, såg hon ut att tänka=)



Jag undrar om dagens muntrationer kan ha varit ett resultat av att många hade tröttnat på Arthur-historien och klagat (När det begav sig).

Någon som har koll på hur engelsmännen tyckte om soppan? Kanske det blir mindre tungrott nu (hoppas, hoppas, hoppas).



Miles beteende var oroväckande tycker jag. Hoppas att han inte utvecklas till en ny Andy!

2010-10-26 @ 18:54:28
Postat av: Viktoria

Jag tror inte att Jasmine kommer att vara ihop med Miles ,vem skulle orka med honom å hans beteende.

Kanske David å Nicola blir ihop igen?

Undra om Val kommer att få veta om Erics skatteproblem?

2010-10-26 @ 19:11:01
Postat av: Mariann

Ja eftersom någon här visste att 2008 ansågs som det sämsta HTG-året någonsin så va nog britterna inte så imponerade. Tänk om vi kunde komma ikapp så vi också fick va med och klaga i realtid :)

Jag tyckte att Nicola såg gravid ut idag, men det va bara den randiga blusen som gav mig en synvilla. Tack och lov! :) Tanken började skena med David och Nicola som brudpar och föräldrar. Huvva! Nä, både Sharon och Nicola är alldeles för fula (speciellt inombords) för den veke, vackre baby Beckham. Tycker jag :)

2010-10-26 @ 19:23:15
Postat av: Lena

Ganska roligt idag.



ungefär

David till Nicola

"jag trodde inte du gillade djur"



Nicolas svar

"Vadå jag har ju date-at? dig"



Just nu i all bedrövelsen behövs inte mer för att roa mig:-)

2010-10-26 @ 19:39:43
Postat av: Rutigastolen

Enligt Wikipedia ska karaktären Miles vara född 1971. Så då är han ju snart 40 beroende på när serien utspelar sig. Jake står det inte när han är född men han fyllde ju nyss 18 år här så han måste ju vara mycket yngre än Miles.



Hittar ingen ålder på Jas men Debbie är född 1989 enligt Wikipedia och de är ju goda vänner och jag tror att de gick i skolan tillsammans också. Så de borde ju vara i 20 års åldern.



Matthew King som man också upplever som lite äldre är enligt Wikipedia född 1970 och alltså ganska jämnårig med Miles.

2010-10-26 @ 19:42:56
URL: http://www.rutigastolen.se
Postat av: Malin

Ja, det börjar verkligen bli tjatigt med Arthur och allt känns som en enda röra. Tycker så synd om Mel men Greg är verkligen jobbig. Visst, jag kan förstå honom på sätt och vis men han kan inte bara tro att hon ska släppa taget hux flux. Dessutom verkar han väldigt oberörd av situationen. Som om han inte bryr sig längre bara för att det visade sig att det inte var deras biologiske son.



Jag tycker Jasmin och jake passar väldigt bra ihop plötsligt men samtidigt hoppades jag väldigt länge på att Jas och Miles skulle bli ett par och jag vill nog egentligen att de ska fortsätta vara det. men Miles känns så tråkig och allt för lik sin pappa just nu, så det går inte att låta bli att mer och mer gilla Jake för hans påhittiga busknep. Jasmin skulle iallfall få fler skratt med honom, det tror jag ju.



Nicola och hennes hundpassning kan ju bara sluta på ett sätt, i katastrof. Antagligen kommer någon hund bli överkörd eller springa bort. Men jag tänkte på en sak:

När hon skulle gå till jobbet och slängde in en leksak i huset så hon skulle kunna låsa om hunden, då hade den koppel på sig. Men när Rodney kom hem på lunch och de såg hunden bland allt dun, då hade den bara halsband. Eller såg jag fel? Annars är det ju lite misstag där, om inte hunden tog av sig kopplet själv vill säga ;)

2010-10-26 @ 19:54:34
Postat av: SoP

MAlin: Jag reagerade på när hon stängde in hunden med Koppel på,tänkte korkade brudj*vel, den kan ju fastna nånstans med kopplet- men han fixade ju galant att ta av det själv ! :-D

2010-10-27 @ 05:04:39
URL: http://sisterofpain.blogg.se/
Postat av: Rutigastolen

Jag funderade också på det där med kopplet. Jag väntade mig att det skulle hända något katastrofalt med antingen kopplet eller kattluckan som jag noterade på dörren. Men det blev visst bara lite slaktade kuddar.



Men det är klart det blir väl bättre TV om hon först får bygga upp sitt företag lite innan det slutar i katastrof...

2010-10-27 @ 08:50:33
URL: http://www.rutigastolen.se
Postat av: Malin

Tänkte också att Nicola var en idiot eller nått i den stilen. Och sen när Rodney gick in trodde jag att de skulle hitta hunden strypt eller nått, men kopplet var som bortblåst...

2010-10-27 @ 19:30:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0