Resan till Kanada

Jimmy frågade Jamie om vad han ville göra när han hade slutat skolan och det gjorde Jamie lite misstänksam. Förklaringen var att Carrie hade skickat biljetter till Scarlett så hon skulle kunna komma över till Kanada i sex veckor. Jamie hade väl inget svar till Jimmy men Scarlett däremot blev jätteglad. Hon packade väskan och sa adjö till Daz (nu var han tillbaka i verkstaden igen precis som vanligt) och Lexi.

Andy försökte förklara för Sarah att han råkat snubbla på dockskåpet och därför var det trasigt men han skulle laga det åt henne. Sen tvingade han Jo att sparka Sam. Sam märkte att inte allt stod rätt till så han sa till Jo att hon kunde alltid prata med honom. Alice hade alltid sagt att han var en bra lyssnare. Tyvärr hann inte Jo anförtro sig för Andy dök upp och blev misstänksam. Han försöker sedan att skylla på Jo att det kanske är hennes fel att han tappar humöret och blir våldsam.
Jo erkänner i alla fall att varken hon eller Sarah är lyckliga just nu och att det beror på Andy. Han blir orolig för att hon kanske kommer att lämna honom så han ändrar attityd. Debbie får besök av honom och han lämnar Sarah där så de får träffas på tu man hand.

Sharon fortsätter att pika Nicola så fort hon kommer åt. Hon lyckas få ett städkontrakt till David och vill genast fira med champagne på puben. Dessutom tror hon att David ska göra henne till kompanjon vilket han verkar vara ytterst tveksam till.

Lexi som inte har så mycket att göra just nu och behöver pengar söker jobb hos Diane på puben. Där får hon nobben eftersom Diane precis anställt Jasmine. David erbjuder Lexi städjobb och först nobbar hon det men senare så ändrar hon sig och tar jobbet.

Ashley försöker att vänja sig med det nya livet men Arthur verkar inte må så bra. Han vägrar att äta. När de är ute på promenad möter de Jake och Arthur visar att han blir glad av att se honom. Jake tipsar om att Arthur aldrig ätit om det inte varit Mel som matat honom. Det gör att Ashley till slut frågar Mel om hon kan hjälpa till. Hon blir jätteglad över att vara behövd.
Greg blir inte alls glad över att Ashley frågat hans fru för det gör det svårare för henne att klippa banden till Arthur. Dessutom har hon nu ändrat sig angående deras semester han försökt att få henne med på.

Kommentarer
Postat av: Mariann

Usch vad segt det är nu. Andy utvecklas till en fullfjädrad hustrumisshandlare och försöker typiskt få det till att det är hennes eget fel. Brr.. jag får rysningar av obehag!

Mel och Laurel snabbkör jag förbi.

Var är tanterna? Var är kålhuvudtävlingen? Till och med så jag nästan saknar Eli!

Det mesta jag "roar" mig nu är att, varje gång de nämner Jack, försöka se om de ser extra ledsna ut. Om de fått beskedet ännu...

2010-10-25 @ 17:39:37
Postat av: Erik

Mariann: Vi är bara i mitten av juni 2008 än, det var i mitten av juli som han som spelar Jack dog. Så det dröjer några veckor till innan man kanske får se några reaktioner hos skådespelarna, om man får det.

Sarah verkade inte särskilt glad över Andys förklaringar.Hon begriper nog en del hon också, trots att hon är liten. Och Sam är inte så dum som han ser ut, han begriper nog mer än man tror.

Undrar hur länge de ska dra ut på den här bebishistorien. Hur kunde ungen klara sig utan mat i flera dagar? Det är väl ändå inte trovärdigt. Han borde ha gnällt och skrikit eller somnat av utmattning.

2010-10-25 @ 18:06:01
Postat av: Marie

Tack för dina uppdateringar! Med nya tv4play kan jag inte kolla i efterhand pga för slö uppkoppling, så irriterande. Man tycker förändringar borde bli till det bättre... Men det verkar inte hända så mycket nu, jag är också trött på arthur/daniel-storyn och andy/jo också... men vi hoppas det snart kommer nåt spännande =)

2010-10-25 @ 18:54:31
Postat av: Mariann

>>Erik: ja det är mycket som är så dumt i den där Arthur-historien att jag inte ens tänkte på att ungen borde verkligen inte se så nöjd ut om han höll på att svälta ihjäl :)

2010-10-25 @ 19:52:33
Postat av: Sara

Vad tycker ni alla om hela Arthur grejen? Tycker ni att han borde ha fått stanna hos Mel? :)

2010-10-25 @ 20:26:12
Postat av: Tina

Eftersom Arthur är Ashleys och Laruels biologiska barn så är det mest korrekta att de får vårdnaden. Men jag tycker att det är konstigt att det inte är någon typ av in/omskolningsfas så att Arthur får vänja sig vid sina nya föräldrar. Det som sker nu är ju inte direkt det bästa för barnet.

2010-10-25 @ 21:29:45
Postat av: Viktoria

Arthur storyn börjar bli lite tröttsam,Jo och Andy verkar det trappas upp med eldiga blickar från Andy.

Andy är hel crazy,hoppas jo sticker snart.

Daz e ju tillbaka en karaktär man saknat iallafall.

Sharon har jag aldrig gillat,hon passar inte i byn.

2010-10-25 @ 23:02:42
Postat av: Marie nr 2

Håller med om att Arthur är segt nu, bara de inte lämnar tillbaka honom IGEN.... och by the way, varför är det inte nåt alls med att Mel sörjer Daniel, han var ju faktiskt hennes. Den vinkeln är inte med alls...

2010-10-26 @ 01:01:18
Postat av: Mariann

Det är därför jag tycker hela historien är så dum. Ska de dra in såna där allvarliga saker får de göra det på ett seriöst sätt.

Jag har svårt att tro att det går till så där "på riktigt". Nog hade det väl varit en övergångsperiod med inskolning hos de biologiska föräldrarna?? Inte bara slita ungen ur Mel's famn och hiva över honom till Ashley. Inom 24 timmar!? Näe... Humanare socialtjänst och lagar har vi väl? Men fan vet.. när jag nu tänker efter...

2010-10-26 @ 06:51:57
Postat av: Erik

Det hade väl varit okej med inskolning om inte de båda "mammorna" varit så tjurskalliga ...

2010-10-26 @ 08:28:56
Postat av: Tina V

Jag gillar inte Laurel längre!

Hur kan man vara så okänslig mot ett litet barn, även om hon inte vill ha Arthur så kan hon väl hjälpa till när han inte äter.

På detta sättet så drabbas han av hennes motvilja, trots att han inte kan påverka själv vart han ska bo.

Jag tror inte att en normal kvinna skulle reagera på detta viset.

2010-10-26 @ 09:09:11
Postat av: Stina

Hur kan Asheley vara så dum att han ber Mel om hjälp, så småningom börjar han väl äta. Inga barn svälter sig till döds om det finns mat

2010-10-26 @ 14:07:08
Postat av: Suss

Hoppas verkligen att INTE Mel får Artur tillbaka, det är verkligen tragiskt men det är ju fam. thomas som är de biologiska föräldrarna, den enda som verkligen är till "sans" är Greg (tycker jag) undrar oxå över Ashley hur han kunde gå till Mel och fråga om hjälp, när hon blev så knäckt verkligen okänsligt. Blir även så irriterad på Laurel hoppas hon ändrar dig och släpper fram känslorna och att de kan byta ämne....

Hoppas Andy blir ensam utan barn o fru

2010-10-26 @ 16:44:56
Postat av: Kim Persson

Bra skrivet tycker jag faktiskt

2010-12-03 @ 13:11:35
URL: http://jade.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0