"Jag förblir kidnappad"

Idag var det den stora dagen med pubtävling och överraskningsbröllop. Som vanligt så finns det inga "normala" välplanerade tillställningar som går efter planerna i byn.

Alla var mer eller mindre hispiga inför dagen. De som inte var inblandade började undra vad som stod på eftersom de hörde ordet "bröllop" viskas emellanåt.
Lisa är och fixar dukarna till borden och packar allt i en stor svart sopsäck. När hon bär ner den för trappan i fabriken krockar hon med Val som ska kolla läget. Det gör att Val ramlar ner för trappan och svimmar av. Eli som följt med Lisa får stanna med Val medan dukarna lämnas till festarrangörerna. När Lisa kommer tillbaka är Val och Eli borta.

Marlon försöker laga maten och blir väldigt förvånad när bröllopstårtan kommer. Dessutom blir han än mer nervös när han inser att han inte har några grönsaker till dagens meny. Donna får fixa fram kål, tyvärr så lånar hon från Jamies odling utan att han vet om något. Chas och Paddy länsar butiken på Vivs grönsaker.
Domaren i pubtävlingen, Antony Worrall Thompson anländer något tidigt i helikopter. Han är en stor stjärna i England och alla i byn blir alldeles imponerade.

Jo som ska lämna getost till Marlon ber Andy om skjuts. Han är helt emot att hon ska hålla på med getterna så han tar det lugnt och byter om inför festen först. Sen när Jo har försökt att odla kontakter på festen märker man hur svartsjuk han blir. Det kommer nog inte sluta bra...

Eli som försöker tjäna pengar till Belles skolgång har kidnappat Val. Zak och Lisa tycker inte att det är en bra idé. De står och diskuterar saken medan Val sitter bunden med en säck över huvudet. När Lisa är på väg för att släppa henne så råkar Shadrach försäga sig om bröllopet och Val blir rosenrasande på Eric som snålar. Hon vill helt enkelt förbli kidnappad och ha del av lösensumman. Eli ringer Eric och låtsas vara kidnappare för att få pengarna, 10 000£.
Eric fattar ganska snart vart Val är och åker dit. Eftersom Val gömmer sig så hittar han inte henne och Dingles erkänner inget. Eric medger att han snålat på kostnaderna men han ville ändå ge henne något speciellt eftersom han älskar henne. Då kommer Val fram och givetvis börjar paret att munhuggas med varann. De får skjuts in till byn i Lisas skåpbil full med hö...och en höna eller två...

När Val ser hur fint det dekorerats i byn inför bröllopet smälter hon och hon får skynda sig för att göra sig i ordning. Tillslut så blir det ett fint bröllop i kyrkan och Eric ser lycklig ut.
På väg ut ur kyrkan ser Val helikoptern som Anthony W Thompson kommit med och tror att det är en överraskning av Eric så hon rusar dit. Eric lyckas övertala piloten att flyga en stund och Val blir överlycklig.

Belle som vet hur svårt familjen har för att få ihop hennes terminsavgifter säger att hon inte vill gå kvar i den skolan. De är alldeles för högfärdiga där..eller som hon sa : " I'm a Dingle, I don't do posh" =)

Visst ja... Sharon flirtade med David ganska rejält och han verkade först inte intresserad men sen lossnade det lite.


Kommentarer
Postat av: Ann-Marie

Idag tycker jag att Eric P var söt. Tänk han kan le utan tillgjordhet. Och stackars Marlon idag - men han klarade utmaningen med hjälp av Jaimies, heter han väl Bobs son, vinstförväntade kålhuvudena. Andy är så elak mot Jo att det liknar ingenting. Sicket svin han är o pratar skit om Jo´s getter. Undrar var det ska bära hän med Andy o Jo.

2010-10-20 @ 16:19:22
Postat av: Brita

Andy har kvalificerat sig för vad man på landet i Småland förr itiden kallade "kärringstryk". När en karl misshandlade sin kvinna, ryckte "kärringbrigaden" ut på cyklar och gav honom ordentligt med däng...

2010-10-20 @ 17:29:28
Postat av: Erik

Andy borde också få lite käringstryk innan han ger Jo mer stryk, men det gör han nog ändå innan hon kommer sig för med att gå ifrån honom.

Man kan verkligen tala om bröllop med förhinder, konstigt att det blev ett till slut. Men hur gick det egentligen med pubtävlingen?

2010-10-20 @ 17:50:38
Postat av: Rutigastolen

Lite rörigt avsnitt idag. Men samtidigt ett av de bättre på ett tag. Jag hoppas Jo tar sina getter och flyttar från Andy snart. Han är bara nöjd om Jo ägnar ALL sin tid åt honom och Sara och inte gör något annat eller träffar några andra personer.



Var det egentligen inte Terrys kål? Jamie glömde väl att vattna Terrys kål när TJ var på sjukhuset och så fick han lämna några av sina till Terry och sedan tog han livet av sina egna med för mycket gödning. Eller hur vad det egentligen?



Men det har inte varit något prat om den där trädgårdstävlingen på ett tag så det kanske inte blir någon.



Roligt att se att viv är så upptagen med sig själv att hon inte är intresserad av något skvaller. Anklagningarna tär verkligen på henne.

2010-10-20 @ 20:23:05
URL: http://www.rutigastolen.se
Postat av: Mariann

I'm baaaaaack! :) Men oj vilket hästjobb! Jag har stressat mig genom en veckas inspelningar och blogg med kommentarer för att komma ikapp er.

Först måste jag ju: GRATTIS ANN-MARIE!!! Herregud va avis jag är! Kan man få följa med? Fan att jag inte gick med i den där fanklubben när du först tipsade. Jag tänkte ju det... ööjjj...

Sen har jag inte så mycket mer att kommentera. Fortfarande verkar de dryga ut avsnitten med massa blaj.

Det enda jag gottar mig åt är att Katie äntligen fick sin näsbränna. Bimbon som suttit och varit överlägsen mot Perdy. Katie själv va ett otroligt äcklig slampa redan från början när hon va med Andy. Och på den tiden va Andy en godhjärtad snäll pöjk. Nu är han ju bara för mycket. Jag ställer gärna upp om vi ska ta cyklarna och ge oss iväg för att ge honom kärringstryk :)

Och för att göra er andra lite avis också: Cypern va helt underbart. Jag hade förväntat mig 22-23 grader, men vi hade faktiskt 30 grader och sol varje dag!

2010-10-20 @ 21:05:28
Postat av: Lena

Var va Bettie idag?

Fest i byn utan henne, vad har jag missat?

2010-10-20 @ 22:10:20
Postat av: c9000

Undrar om inte Andy är avis på Jos framgångar innerst inne... men han har blivit ett riktigt svin som sagt. Det rasar utför honom precis som för Matthew..

2010-10-20 @ 22:24:15
Postat av: Annette

Jag vill också ge Andy stryk! Fy sånt svin!



Kul att bröllopet blev av i alla fall.



Annette

2010-10-20 @ 23:59:41
URL: http://jagochmitthem.blogg.se/
Postat av: sop

Belles kommentar var det bästa med dagens- Jag ville ge Val stryk,sabla fula hagga muttrade jag halva tiden. Andy kan nån skjuta. Eller låtas bli stångad av en get. Och vad i hela friden hade va hon nu heter, Vals syrra,gjort med Håret? Ska man inte kamma sig efter att megabigpapiljotterna tas ur ?

2010-10-21 @ 01:06:36
URL: http://sisterofpain.blogg.se/
Postat av: Lena

Ja Dianes frisyr skrattade jag också gott åt. Hon hade väl gjort sig fin men jag vet inte om det var så lyckat:-)



p.s grattis Ann-Marie o välkommen hem igen Mariann

2010-10-21 @ 10:41:44
Postat av: Fredrik

Ibland blir det lite av Åsa-Nisse över det hela.

Som idag.

2010-10-21 @ 14:25:01
Postat av: Mariann

Tack Lena!

Jaså, det är pilsnerfilm idag igen? Då kan jag köra på x4hastigheten på inspelningen :)

2010-10-21 @ 14:36:01
Postat av: Ann-Marie

Hej hopp o tack alla glad tillrop. Men e det inte fler än jag som reagerar på detta med allt skrikande av människorna runt barnen. Som idag när Mel höll lille Arthur gapade hon så det var inte klokt o den lille verkade helt chockad. Tycker inte det verkar psykologiskt riktigt med dom små barnen eftersom dom fattar väl inte att det bara e på låtsas.

2010-10-21 @ 14:58:03
Postat av: Ann-Marie

Oh Mariann kul du hittade hit igen, hahaha.

2010-10-21 @ 14:58:42
Postat av: Pandora

Välkommen hem Mariann. Så det var Cypern du var på.

Mitt hemland innan mina föräldrar släpade upp mig hit till kalla norden. Tur var väll det iof, då HTG inte sänds där nere, samt att jag aldrig skulle ha mött min blonda vikingamake annars=))



Jag ligger litet efter med HTG och har precist sett gårdagens avsnitt. Jag var helt inställd på att Eric skulle få rejält på nöten av Val, men tji fick jag=)) Eric framstår mer och mer som en sympatisk figur medan Andy framstår mer och mer som ett misshandlande kräk till karl! Vad fasiken har hänt med honom? han som var en av seriens goodguys förut!?!?



Dianes hår.. Muahahahahahahahahaha!!!!!

2010-10-21 @ 15:33:17
Postat av: SoP

>Ann-Marie, jag tänkte på det med,när hon gastade med grabben två cm från munnen- undrade om de sätter proppar i öronen på dem ? Och Arthur,har de inte bytt ut honom, han var ju rätt söt innan ?

2010-10-22 @ 00:48:36
URL: http://sisterofpain.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0