"Lugna puckar pojk"

Det var vad Donald sa till Miles när de pratade med varann angående Jasmine. Fast Miles tyckte inte att pappan skulle prata så... "Chill out boy".
Donald gillar i alla fall Jas och godkänner deras förhållande.

Lisa hintade Eric om att han borde kanske välja en bestman men han fattade inte det. När Paul sen gav Eric en lapp med uppgifter som hans bestman skulle göra så insåg Eric att han måste välja en, David.
David försökte sedan ordna en svensexa med bara honom och Eric men det blev inte myckte till firande.

Diane ville bjuda Sharon till bröllopet och Paul fick i uppdrag att ringa henne. Sharon som verkar ha ändrat sig tackade ja och kom. Val råkade se henne komma ut ur ett hus fick bråttom att gömma sig men Sharon hade sett henne. Förklaringen till varför Sharon kommit till byn var för att hon ville stötta sin mor i pubtävlingen men Val var lite misstänksam.

Belle ville följa med sin far till jobbet men eftersom Zak sagt upp sig hade han inget jobb att gå till. Han tog med henne ut och fiska i stället. Belle som inte är som andra barn upptäckte ganska snart att det här var inte alls viltvård utan tjuvfiske. Hon lyckades få ur Zak att han var arbetslös och rådde honom att prata med Lisa.
Lisa blev så förbannad att hon började kasta kastruller och var på vippen att kasta stekpannan på Zak. Äntligen vågade han säga som det var, att han inte hade jobbet kvar och att skolavgiften inte var betald.
Det blev inte bättre sen när Belle kom hem från skolan och hade blivit retad för att vara en fattiglapp som inte har råd med terminsavgiften.

Jake fyllde 18 år och firade det på puben. Lite ledsen över att Mel och Gregg glömt att det var hans dag. Jas fick veta det så hon gick över till dem och talade om att de faktiskt glömt sonens födelsedag. Både Mel och Gregg blev väldigt tacksamma för påminnelsen. Gregg gick till puben och pratade med sin son och gav honom ett smycke som tillhört Jakes mamma.

Jimmy behövde Carls underskrift när han skulle avsluta sin del i Kingsföretagen. Väl på Carls kontor så vill han starta ett företag tillsammans med Carl för att visa Matthew att de inte är att leka med. Carl ville inte jobba med Jimmy eftersom han trodde att Jimmy var en svikare. Då kunde inte Jimmy hålla tyst längre utan sa att den som svikit Carl var någon helt annan... Lexi. Det ledde till att Donald avskedade Lexi på direkten.

Lite kul var det sen när Jimmy bestämt sig för att vara kvar på Kingsföretaget och ville krama Matthew. Matt såg helt förskräckt ut först men tänkte sen ge sin bror en kram =) Nu behövde han inte göra det eftersom Jimmy skämtade bort det...

Kommentarer
Postat av: Ann-Marie

Hej hopp - jag är sååååå glad. Jag har fått en plats till the Emmerdale Weekend genom den engelska fanklubben! Och det äger rum oktober 2011. Jag är så överlycklig. Tänk jag får tillfälle att se hela byn o skådisarna. Får gå bakom kulisserna o se inspelningar av HTG. Här ska delas ut kramar <3.

2010-10-19 @ 15:43:55
Postat av: Adm

>>>Ann-Marie

GRATTIS!!!

Nu blir jag avundsjuk även om jag nog aldrig vågat åka... Jag hoppas att vi kommer att få veta allt om hur det var. Jösses vad spännande =)

2010-10-19 @ 16:16:23
URL: http://emmerdale.blogg.se/
Postat av: Brita

Ååå Ann-Marie, avis blir jag samtidigt som jag förstås gratulerar. Hoppas på fortlöpande bulletiner innan och inte minst efter evenemanget. Om Belles skolgång: Hon är ju geni oavsett dyr privatskola eller vanliga kommunala plugget. Hon klarar sig bergis galant oavsett, det blir en klassresa att se fram emot.

2010-10-19 @ 16:24:35
Postat av: Cinnamon

>>>Ann-Marie

Stort grattis, så roligt och spännande.

2010-10-19 @ 17:12:03
URL: http://cinnamons-art.blogspot.com/
Postat av: Erik

Grattis från mig också, Ann-Marie. Vem skulle väl inte åka med om man hade tid och råd? Väldigt många av oss tror jag.

Morgondagens avsnitt med bröllopet om det nu blir av är avsnitt nr 5000 från starten! Hur många har ni sett? Jag som tyckte att Sunset Beach var långt med sina över 700 avsnitt ...

Jag fick ett gott skratt när Val gömde sig för Sharon, det såg så lustigt ut. Ja, Belle är den smartaste i dinglefamiljen, hon förstår sånt som ingen annan förstår. Undrar om hon får gå kvar i skolan? Såg förresten en kalkon utanför Dinglehuset. Trodde de bara hade grisar och höns.

Vem ska Jasmine välja då? Man anade ett visst intresse från Jakes sida. Men det är förstås lite känsligt när man hör till familjen Thomas ...

2010-10-19 @ 17:32:16
Postat av: Tessan

Grattis Ann-Marie!!!! Åh vad kul det låter, jag blir så avis!!! :)

2010-10-19 @ 19:22:47
Postat av: Pandora

1: Grattis Ann-Marie till vinsten. Jag är hyfsat grön av avund nu hahaha!! Hoppas att du får en underbar dag i byn, och mera saftigt skvaller till oss än vad t.o.m Betty och Pearl skulle kunna mäkta med=))



2: Är det bara jag som har problem med tv4-plays videouppspelare? Den bryter av hela tiden med en omstart (inkl. reklam) som följd! Den förra var mycket stabilare. Den nya funkar sämre än socialism!

Morr!!!!!!

2010-10-19 @ 19:24:35
Postat av: Tina

Grattis Ann-Marie.

2010-10-19 @ 20:04:00
Postat av: Rutigastolen

@ Ann-Marie STORT GRATTIS! Man blir verkligen avundsjuk. Väntar med spänning på en utförlig rapport.



@ Pandora Prova tv4-anytime istället för tv4 play. http://anytime.tv4.se/webtv/?treeId=90366

2010-10-19 @ 21:20:29
URL: http://www.rutigastolen.se
Postat av: Marie nr 2

GRATTIS Ann- Marie vilken grej!!!!!



Nu har jag hunnit titta ikapp tre veckors program och ska läsa ifatt också. Vet inte hur mycket det kommenterats kring Arthur, men usch vad jag börjar bli trött på historien och även om det bara är roller och Laurel är en bra skådis så tycker jag synd om Ashley....

2010-10-19 @ 21:54:10
Postat av: Annette

Grattis Ann-Marie!!!



Oj är det 5000 avsnittet i morgon.

Jag har sett alla avsnitt som visats på svensk tv, förutom 4 eller 5.



Annette

2010-10-19 @ 22:18:35
URL: http://jagochmitthem.blogg.se/
Postat av: Pandora

Tack rutiga stolen för länken. Den spelaren fungerade mycket bättre=))



Gud vad jobbig Lisa har blivit. Jag tycker att det är dags för henne att ta en lååååååång tripp till Grandma Clegg. Undrar hur det går med bröllopet..

Jag har en bestämd känsla av att Eric kommer att få rätt duktigt med smisk av Val imorgon hahahaha.

2010-10-19 @ 23:03:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0