Sönderskurna däck


Jake pratar med Mel och ber henne komma hem. Han tycker det är jobbigt när hon är borta och han ser hur hans far lider. Han säger till Laurel att han vet var Mel är och Laurel berättar det för Ashley.
Ashley blir eld och lågor och konfronterar Greg och Jake. Tillslut får Greg veta var Mel är och han och Jake åker och hämtar hem henne. Nu släpper hon inte Arhur ur sikte  för hon vill passa på att ha honom nära så länge hon kan.

Bob mår dåligt och tvivlar på Viv.
Jamie och Louise är barnvakt till tvillingarna men Louise är lite orolig för hon har inga modersinstinkter. Då säger Jamie att det är antagligen de som får ta hand om barnen om Bob och Viv åker i fängelse. Det gillade nog inte Louise.

Bedömningen av pubarna i området är klar och det visar sig att Woolpack är en av finalisterna.  Dock hade tidningen skrivit att maten på puben var bra och det gjorde Marlon missnöjd eftersom han ville ha ett bättre erkännande.

Val har börjat planera för bröllopet igen. Om hon kunde skulle det få kosta tusentals pund men Eric försöker att stoppa henne.  Tror ni han lyckas?

Andy försöker övertala Jo att det är rätt av henne att säga att hon halkade och bröt armen men när Sam kommer verkar hon inte riktigt övertygande. Tur att Sam inte fattar allt..
Andy lyckas hitta någon som vill köpa getterna i alla fall.

Grayson får sms från Perdy och han åker dit. Hon vill få del i barnets uppväxt och han lovar att prata med Katie om Perdy går med på att de får vårdnaden. Hon går med på det men Katie vill inte ha med Perdy att göra. Gray vågar inte säga att han har kontakt med Perdy utan låtsas som om frågan var helt hypotetisk.
När han ska åka ifrån Perdy så är alla fyra däcken på hans bil sönderskurna. Hur ska han förklara det för Katie.
Dagen efter så vill Perdy veta vad Katie sagt om att hon vill vara med så Gray åker dit igen. Till Katie säger han att han ska på affärsmöte.  Eftersom han inte har någon bil som är hel får han ta en taxi från Debbies firma.
När Katie kommer hem ser hon att Gray glömt viktiga papper hemma så hon söker upp Chas som får kolla upp vart Gray åkt. Hon lyckas få med sig Chas till adressen och när de precis kommit fram ser de Gray komma ut ur en port...
och strax därefter kommer Perdy. Vad ska Katie göra nu?


Kommentarer
Postat av: Ann-Marie

Undrar egentligen vad Grayson vill? Tycker det är bra att Katie äntligen får problem. Hon har inte gjort att än annat än ställt till problem. Typisk liten falsk människa som nästlar in sig på ett "oskyldigt", "hjälplöst" "kvinnligt" sätt o fördärvar o splittrar ett äktenskap. Hoppas hon blir riktigt bestraffad.

2010-10-13 @ 16:56:30
Postat av: Ann-Marie

Fasiken fick inte med: Det är inte första gången hon är en falsk råtta! Alltså Katie.

2010-10-13 @ 16:57:43
Postat av: Cinnamon

Ja jag säger till både Katie, Perdy och Grey: What goes around, comes around :-)

Synden straffar sig själv så att säga ;-)

Så hoppas jag att Jo har vett att lämna Andy, för han kommer bergis att puckla på henne fler gånger och det blir värre och värre skador allt eftersom.

2010-10-13 @ 18:20:06
URL: http://cinnamons-art.blogspot.com/
Postat av: Viktoria

Katie ,gray och perdy hoppas detta får ett slut snart orkar inte se på eländet,louises min när hon kollade på tvillingarna ett stort HMMMM när jamie nämde att dom kanske ska få passa dom undertiden bob å viv e inne... hon såg rädd ut hahaha.

Andy är en jävel, en gång en misshandlare alltid en misshandlare....

2010-10-13 @ 19:25:21
Postat av: Katarina

Hej! Jag tror att Sam anar ugglor i mossen när det gäller Jo och Andy...

Hälsningar Katarina

2010-10-13 @ 22:21:17
Postat av: sop

Åh vad jag håller med Ann-Marie :-) Jag har avskytt Katie sen 1a ggn jag såg henne i Emmerdale.Hon kunde gott ha fått vara kvar o fått stryk hos Andy- Nä,det menade jag inte.. Men på nåt vis är det ju Jo´som får det stryk han säkert ville ge Katie.

2010-10-14 @ 02:32:49
URL: http://sisterofpain.blogg.se/
Postat av: Tina V

Ägget som blev bebisen, kommer ju från Perdie.

Detta barnet är inte hennes på något sätt, och hade inte hållit i en rättegång.

Hon är bara för mycket.

2010-10-14 @ 12:51:22
Postat av: Jackson

... och Andy blir bara mer och mer irriterande. Sarah är ju hans dotter och borde vara hans ansvar mer än Jos. Hoppas att hon snart sticker ifrån honom. Han är en hopplös egoist.

2010-10-14 @ 13:41:04
Postat av: Suss

Jag blir så irriterad på Laurel, förstår Ashley, tycker så synd om honom så klart att han vill veta om det är han barn.

Andy ser mer o mer ut som en stor slusk säkert med det fula skägget han har skaffat.

Hoppas divan Katie får upp ögonen på Grey vilken tönt.

Och Viv vad ska man säga? ska hon försvinna ur serien när hon har sådanna hemligheter och när Jamie pratade om att tvillingarna ska bo där?

Har ej sett gårdagen (torsdag)så jag vet inte vad som hände då.

2010-10-15 @ 10:15:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0