Proteindrink med hamstersmak

Val talade om för David att han får inga pengar för städningen på puben eftersom han är skyldig sin far för det s.k. lånet. Det gör David rasande och han söker upp Eric för att försöka få pengarna därifrån.
Eric som verkligen ligger illa till säger att han inte har pengar men han har ett kontrakt på gång. Damen som vill anlita Eric dyker upp och vill ha lite smakprover på vad de kan göra men hon vill ha det snabbt så personalen får jobba hela natten med att sy kuddar. Hon blir nöjd med resultatet men vill ändå sänka priset och då säger Val absolut inte. Eric blir förtvivlad eftersom han verkligen behöver pengarna.
Det slutar med att han måste prata med Val om situationen och hon blir inte alls glad. När hon sitter i rummet bakom puben och beklagar sig för Paul och Jonny får hon veta att hon borde stå vid sin mans sida för man kan inte få allt man vill. Då går hon tillbaka till Eric för att stötta honom men han är så utblottad att han ber henne sälja sin del i puben. Det gör Val rosenrasande, hon kommer INTE sälja sin del...

Rodney får passa Gabby eftersom hon inte sover ordentligt hemma. Han är rätt charmig som barnvakt. Leker med hennes björnar och papegoj/pingvinen.  Tyvärr så är hennes dvd-intresse endast filmer med féer och älvor så Rodney tröttnar rätt snart men som en god barnvakt/morfar så hittar han på en egen saga om Bergodalbanebosse, en röd och fin bergodalbana på en marknad.
Rodney blir rätt orolig när han märker att Gabby inte vill att Arthur ska bo hemma hos dem.

Alan kom tillbaka från sin semester i Australien och Marlon hade givetvis glömt att han skulle hämtas på flygplatsen. Nu fick stackars Alan ta en taxi i stället.... vilken katastrof...NOT!

Perdy ville ut på picknick och Gray och Katie följde med. Hon var jättenöjd och glad över att få komma ut lite. Katie fortsätter att spela med och går med på nästan allt Perdy önskar, men hon har ju sina planer ändå.

Donna pratar med Katie om vad Ross erkänt och hon råder Donna till att säga ifrån, de är ju endast vänner. På stationen sen blir det rätt konstig stämning mellan dem men de försöker ändå att umgås som vanligt.
Under tiden får Marlon en massa beundrare som kommer till puben och vill se honom. Han blir fotograferad tillsammans med en del och någon dam ger honom sitt telefonnummer. Undrar om det är ett sätt för manusförfattarna att mildra katastrofen som kommer om Donna och Ross får ihop det, för då har Marlon kanske fått andra att tänka på? Nåja det är mina tankar.. Nu retas ju kompisarna att Marlon är snyggare på tv än i verkligheten.

Eli får tag på billig sprit, olagligt. Gennie som hade velat följa med för att hämta den fick stanna kvar hos Dingles. Men när Eli är tillbaka så slår han och Gennie vad om att hon ska kunna sälja spriten till Marlon för mer än vad Eli tänkt sig. Självklart försöker Gennie med Marlon men Diane sätter stopp för det. Han är ju gift med en polis, han kan inte göra något olagligt men han kan byta till sig spriten mot en mixer värd 300£.
Gennie är stolt över att hon lyckats byta till sig något värdefullt som hon sen kan sälja.
Shadrach och Zak vill prova mixern på en gång och börjar kasta in hela frukter i den.  Zak vill slänga in några frysta hamburgare också för att det ska bli en riktig proteindrink men Shadrach vill inte ha hamstersmak på den.
Eli kommer hem och får höra att han är skyldig Gennie pengar för att han förlorat vadslagningen men han kan inte betala henne, mixern är ju inte värd mer än spriten. Diane har lurat Gennie.


Ha en riktigt skön och trevlig helg kära vänner, ni är så underbara allihop!

Kommentarer
Postat av: Conny

Bra jobb med denna blogg. Önskar att jag hade energi att uppdatera varje dag. Hur som helst kan ni läsa om vad jag tycker om Emmerdale för tillfället. För övrigt får gärna hon som skulle åka till Emmerdales studios höra av sig till mig, har själv planer på att åka fram igenom, [email protected]

2010-10-29 @ 13:52:12
URL: http://emmerdale.bloggplatsen.se
Postat av: Mariann

haha vilken diva han är, den käre Alan Turner.

2010-10-29 @ 13:52:49
Postat av: Pandora

Äntligen kröp Eric till korset. Maken till ryggradslös karl får man leta efter!



Trevlig helg på er alla. Vi har barnfritt i helgen så nu blir det till att visa mina bedjande och förföriskt blinkande rådjursögon för maken, så att han tar med mig ut på romantik hehehe.

Kram=)

2010-10-29 @ 13:55:09
Postat av: Lena

Det hjälper tydligen att gnälla även om vi ligger två år efter:-)

Idag var det ett trevligt "typiskt HTG avsnitt" när det är som bäst igen.

2010-10-29 @ 16:02:35
Postat av: Mariann

Jag brukar va in och kolla din blogg också ibland, Conny. Såg att du skrivit om kommande mord och brustna äktenskap.. spännande! :)

Ännu mer spännande att du planerar Emmerdale-besök. Kan man få åka med? :)

Vi har alltid barnfritt men den här helgen (eller i alla fall ikväll :) håller vi oss från partajandet och har en städ och tvättstugekväll innan fredagsmyset. Imorgon blir det städa Ford-van inför vintergaraget.

Trevlig helg alla goa HTG-vänner!

2010-10-29 @ 18:51:58
Postat av: Ann-Marie

men nu blev jag nyfiken vad heter den bloggen som Conny har om Emmerdale???

2010-10-29 @ 19:30:03
Postat av: Cinnamon

Här är Connys länk http://emmerdale.bloggplatsen.se/

2010-10-29 @ 22:06:27
URL: http://cinnamons-art.blogspot.com/
Postat av: Erik

Håller med Conny om att mycket går på tomgång nu. Tjafs mellan nyblivna makarna Pollard, hamsterbegravning... knappt att man orkar kommentera utan bara snabbspola över stora partier. Det enda nya var väl att Alan Turner kom tillbaka, om nu det är så mycket att glädjas åt. Verkade han inte lite magrare än förut, förresten? Har han bantat?

Förhoppningsvis blir det lite bättre snart bara den här Arthur-historien och Vivs bedrägerihistoria har fått sin lösning, för de känns lite uttjatade nu. Jag tror det kommer att dyka upp en eller ett par nya personer snart. Då kanske det börjar hända saker?

2010-10-30 @ 11:06:25
Postat av: Bittan

Jag kan bara hålla med Alan Turner vilken jäkla läskig gubbdiva usch...jag får läskiga krypningar av den karaktären hua !!!

2010-10-30 @ 11:31:48
Postat av: Conny

Richard Thorp som spelar Alan har varit sjuk lite av och till, så lite har han nog magrat.

2010-10-30 @ 11:58:29
Postat av: Mariann

Ska bli intressant att se de där nya, när de nu kommer. Jag såg de ju på Lanzarote i vintras, så jag vet hur de ser ut :)

2010-10-30 @ 14:20:50
Postat av: Erik

Jag tror det kommer någon redan i mitten av juli, om jag minns rätt, alltså om bara några veckor. Jag nämner inga namn, vi lär märka det snart ändå. Och sedan syftade jag på Gennies adoptivmamma Brenda Walker som visst också lär komma tillbaka.

2010-10-30 @ 14:29:05
Postat av: Ann-Marie

Hej hopp alla här - önskar er en trevlig helg!

2010-10-30 @ 19:37:32
Postat av: Mariann

Jag helgar vilodagen ordentligt och har tittat på den första HTG-dvd, den handlar om minnesvärda bröllop och när Chris Tate lämnade HTG. Väldigt roligt att återse gamla karaktärer! Mandy, vad jag saknar Mandy! Lite tårfyllt blev det också med Butch och Emilys bröllop.

Att se Betty utan peruk va väldigt konstigt.

Han som spelar Marlon sa att han gillar att spela in bröllop och begravningsscener för då är alla samlade. Skulle nog tro att den senaste begravningsscenen inte va alls så rolig även om så gamla karaktärer som Katie och Annie dyker upp...

Nu ska jag fortsätta kolla på dvd nr 2.

2010-10-31 @ 16:01:15
Postat av: Adm

HALLÅÅÅ, jag måste påminna er om att INTE SKRIVA om vad som händer i framtiden, inte ens det minsta lilla även om inga namn är nämnda! Snälla snälla...

2010-11-01 @ 07:53:16
URL: http://emmerdale.blogg.se/
Postat av: Tina

Kan man sätta in ett Dinglefilter? Gud vad jag stör mig på dem.

2010-11-01 @ 13:10:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0