Catfight på puben

Nicola och David skulle in på B&B:t för att få tag på en av hundarna som smitit. Det visade sig vara en schäfer som inte var att leka med och både Nicola och David blev rädda. De stängde in sig i ett av sovrummen och väntade på att hunden skulle lugna ner sig. Då kommer Sharon hem, pratandes i sin mobil. Hon snackar massa skit om David och avslöjar att hon är på jakt efter en riktig miljonär. När hon får syn på hunden  blir hon tvungen att rusa därifrån eftersom hon är allergisk. David och Nicola ska försöka smita ut men stegen de klättrat upp för är borta. Senare lyckas de få fast hunden och de kan gå därifrån. Under tiden de varit instängda i huset så har David insett att det är Nicola han vill ha. De går till puben för att berätta för Sharon att det är över. Eftersom Sharon inte är van att bli dumpad så blir hon förbannad och häller en ishink full med vatten och is över Nicola och sen är fighten i full gång. Till och med David hinner få en rejäl snyting innan de lugnar ner sig.
Nicola ber David att välja på att antingen vara med henne 24 timmar om dygnet eller inte alls och han väljer henne. Det leder till att Nicola inte dyker upp hos Paddy på veterinärkliniken.

Paddy ger Nicola sparken och Chas blir nöjd ända tills Paddy talar om för henne att nu får hon vara hans chaufför och tillgänglig dygnet runt.

Hamstern Fluffy fick sin begravning och Belle var nöjd. Gennie blev väldigt tagen av ceremonin och började tänka på sin far som dött för några år sedan. Chas blir sur för Gennie alltid lyckas vända så allt handlar om henne till slut. Dagen efter vill inte Belle gå till skolan och skyller på att hon fortfarande har sorg. Chas låter sig inte luras utan vet att Belle har en redovisning som ska göras och skickar henne till skolan ändå.
När skoldagen är slut kommer Belle hem och strålar som en sol, hon gjorde sin muntliga redovisning om Fluffy och hela skolklassen hade blivit gripna av hennes sorgliga historia. Fast hon hade inte berättat hur han dog utan sa att han rymt... ända till ladugården där livet tagit slut.

Viv vill inte sälja sin butik eller cafét så när Louise kommer med ett affärsförslag om att köpa in sig så blir Viv förbannat och kastar ut henne.
Viv har ändå tur för Grayson och Katie kommer in och ska handla och Katie lyckas få Gray att lyssna på Vivs problem. Senare får hon Gray till att ta sig an fallet, helt gratis. Viv och Bob blir överlyckliga men Gray är inte allt för glad men vad gör han inte för Katie.

Jas skäller ut Donald som pikar henne för att hon inte följde med Miles till Frankrike och han hoppades på att sonen skulle klara sig där utan att dränka sina sorger över att ha blivit lämnad.
Hon säger åt honom att det är inte hennes fel att Miles blivit alkoholist utan det är Donalds.

Marlon blir uppjagad över tv-framträdandet så han missar nästan tiden han ska träffa Donna för att de ska gå på fest. Donna som sitter och väntar på Marlon har sällskap av Ross och en flaska vin. De har mycket trevligt ihop och är på väg att åka själva eftersom Marlon inte dykt upp. Till Ross förtret kom Marlon, i sällskap med Paddy, hem i sista sekunden. Paddy var väl söt när han skulle visa hur man gör på en ravefest =)

Dagen efter är det dags för Marlon och hans stora dag. TV-teamet dyker upp och börjar rigga kameror i köket. Då visar det sig att Marlon måste ändra på menyn för att det ska vara enkel vardagsmat som tittarna kan göra själva. I början är han väldigt nervös men så fort han slappnar av och börjar laga maten blir han lugn, han vet ju vad han gör. Lite ledsen är han över att Donna inte är där med honom.

Donna och Ross har fått en bevakning av en bil som haft massa kokain i däcket. Ett ganska långtråkigt uppdrag för bilen står i skogen. De börjar prata med varann och Donna frågar Ross om alla hans tidigare tjejer. Hon pikar honom för att han var med Chas och Lexi på en och samma dag. Även Donna får berätta om sina kärlekar och hon berättar om Max som hon var besatt av. Då säger Ross att han faktiskt har en speciell tjej han är kär i. Donna fortsätter att pumpa honom på information men han vill inte säga mer än att hon jobbar på polisstationen. Det gör Donna än mer nyfiken men hon kan inte komma på vem det är.
Då säger han rakt ut att det är henne han är kär i.

Kommentarer
Postat av: Tina

Allt går sin gilla gång, alltså det händer lite av varje, lite gruff på puben, begraving av en hamster, Marlon briljerar i sin kokkonst m.m. ;)

2010-10-28 @ 15:14:41
Postat av: Viktoria

Som Donald sa i puben när Nicola och Sharon bråkade:

Båda två är haggor.bra replik!

Marlons kok konst i öket var lite väl hm,....och

Ross å donna ? Kommer det säkert att bli nåt av:)

Gulligt att Ross sa att han är kär i Donna!

2010-10-28 @ 16:54:16
Postat av: Mariann

nej fy fan va äcklig Ross är!

2010-10-28 @ 16:59:48
Postat av: Ann-Marie

-Mariann: Kunde inte sagt det bättre själv. Vilka hemska ögon äcklet har. Plus att han tror att han är världens medelpunkt.

2010-10-28 @ 17:41:56
Postat av: Tina V

En kille som har haft 47 tjejer, hade jag nog passat mig för.

2010-10-28 @ 17:50:44
Postat av: Erik

Ganska tråkigt och förutsägbart i dag trots catfighten. Allt gick ungefär som man trodde det skulle gå, utom möjligen att Gray skulle ställa upp som advokat åt Viv - om han nu gör det, och om det nu hjälper. Men lite roligt att få se Nicola få en hink med is över huvudet. Ungefär lika roligt som att se hennes äcklade min i går när hon låtsades tycka om att passa djur. Då ser hon ännu fulare ut än vanligt.

2010-10-28 @ 18:20:51
Postat av: Pandora

Jag var helt säker på att olyckskorpen Marlon skulle göra bort sig på sin stora dag. Den karlen brukar ha otur jämt så det var kul att det gick bra för honom för en gångs skull=)

Sharon visade sitt rätta ansikte igen. Inte för att jag köpte hennes falska smil nån gång, men att det skulle komma fram på det här viset gissade jag aldrig.



Hamsterbegravningen sen.. Dinglarna försitter då inte en chans att supa hahahahaha!



Håller med dig Eric. Nicola är verkligen extra ful när hon grimaserar=))



Var tog Joe vägen förresten? Ramlade han av båten?

Allan är också borta. Är han månntro och hälsar på Kathy?

2010-10-29 @ 01:07:59
Postat av: Mariann

Här är mina rutiner när jag kommer till jobbet varje morgon: öppna hotmail, öppna jobbmailen, GÅ IN PÅ BÄSTA HTG-BLOGGEN :) Då vet ni hur högt jag rankar den här sidan :)



Men sa inte Val när hon kom och avbröt tv-inspelningen att ett meddelande var att Marlon skulle hämta Allan Turner på flygplatsen? Eller hörde jag fel? Jag kollade på tv4play på lunchrasten igår och det bara hakade upp sig så jag kanske missade nåt där.

2010-10-29 @ 06:46:01
Postat av: Ann-Marie

Rätt Mariann. Marlon fick order om att hämta Alan på flygplatsen "idag".

2010-10-29 @ 08:21:35
Postat av: Pandora

@Mariann och Ann-Marie.

Det missade jag. Just under de scenerna så var jag distraherad av lekfull kattunge=))

2010-10-29 @ 13:48:21
Postat av: Adm

>>>Pandora

Så du hade din egna "catfight" kan man säga ;)



Jag glömde nämna att Diane sa så till Marlon...men man minns inte allt eller så får vissa saker inte plats för det skulle kunna bli alldeles fööör mycket.

2010-10-29 @ 14:01:43
URL: http://emmerdale.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0