En arbetslös kock och kaos i köket

Marlon tänker ta kontakt med chefen för The Malt men drar sig lite för det.
När han äntligen tar sig i kragen och gör det så visar det sig att de redan har anställt en kock och inte är intresserade av Marlon längre. Donna vill att han går tillbaka till puben men han känner att det kan han inte göra när han sagt att han "är alldeles för bra för att jobba där".

Nicola upptäcker att Betty får högre lön än vad hon får så hon pratar med David om saken. Han erkänner motvilligt att Betty får mer eftersom hon är mer erfaren.
Nicola ger sig inte utan tycker att hon borde få mer, de ska ju ändå bo ihop sen så... David var väl inte så pigg på att flytta ihop och han ser lite plågad ut när han tror att Nicola vill gifta sig också. Dock går han med på att de ska leta gemensam bostad så småningom.

Gennie friserade Louises hår och Louise blev så nöjd att hon erbjöd Gennie att starta eget i källarlokalen till B&B:t. Först är Gennie tveksam men övertalas av Louise men sen säger Louise några taskiga kommentarer om familjen Dingle så Gennie blir förbannad och ber henne dra åt skogen.
Sen när Gennie kommer hem till familjens gård erbjuder hon att ge sin dagslön till hushållet men Lisa blir förolämpad och vill inte ta emot pengarna utan skäller ut henne. Då blir Gennie ledsen eftersom hon bara ville vara snäll och hjälpa till. Eli passar på att få några kramar så han tröstar henne ute på gården.

Jake tjatar på Diane och Val om att få ta Marlons plats i köket och efter många om och men så får han det. Hans första stora uppgift blir att ta hand om maten till en busslast med pensionärer. Det blir en något kaotisk stämning i köket eftersom han inte har så mycket varor men Jas och Daz hjälper honom. När han sen efter att ha lyckats få fram mat får höra att de förväntar sig en dessert också är han nära att ge upp sina kockdrömmar. Jas kommer på att de ska göra en "Etonröra" (glass, jordgubbssylt och krossade maränger) blir han så glad att han ska pussa henne på kinden men givetvis vänder hon sig om precis då och pussen landar på munnen.

Viv och Bob bjuder på familjelunch för att diskutera framtiden ifall de kommer att förklaras skyldiga. De vill att Jamie&Louise och Marlon&Donna ska ta hand om tvillingarna men Donna säger blankt nej. Hon vill inte ta hand om dem (är inte det hennes syskon?) och Louise verkar mer inne på att ta över affärsverksamheten.

Laurel fortsätter att hitta på ursäkter för att inte ha kontakt med Arthur.
Mel hämtar honom för att gå på babyteckenspråk och även Greg dyker upp på kursen. Det går så bra att Mel får senare ett erbjudande om att leda en egen teckenspråksgrupp.
Ashley som börjar tvivla på om de har gjort rätt funderar på om de ska lämna tillbaka barnet till Mel och Greg men Doug, Edna och Betty försöker övertyga honom att han gjort rätt.
För att få Laurel till att ta hand om Arthur så passar Doug och Betty på att lämna dem ensamma i huset så när bebisen blir ledsen så måste Laurel ta hand om honom. Det gör hon men hon får panik när han verkar sjuk och inte vaknar när hon försöker väcka honom. Då kommer alla minnen tillbaka och hon rusar iväg med honom för hon ska till sjukhuset i tid. Hon möter Mel som inte alls är så orolig men hon följer ändå med Laurel till akuten.
Läkaren som undersöker Atrhur hittar inget fel på barnet mer än en vanlig förkylning men Laurel vill ha en större undersökning. Mel tycker inte att det behövs och ber om ursäkt att de tagit upp läkarens tid.
Då undrar givetvis doktorn vem av dem som är barnets mor och Laurel svarar att "det är jag som är mamman"....


Kommentarer
Postat av: Erik

Äntligen tog Laurel i Arthur. Är hon på väg att knyta an till honom nu? Hon erkände ju i alla fall på slutet att det är hon som är mamman. Hon är nog på väg åt rätt håll nu. Men Gabby blir det kanske svårare med.

Tycker att Lisa är dum som inte låter Gennie betala. Det är tydligen svårt att bli accepterad som en riktig Dingle ...

2010-11-04 @ 17:18:24
Postat av: Tina

Varför är det så glamouröst att vara en Dingle?

2010-11-04 @ 17:24:32
Postat av: Cinnamon

Jag säger också äntligen att Lauren erkände att hon är mamma till Arthur, hoppas att den biten ordnar upp sig nu. Lisa överreagerar verkligen när hon inte tar emot pengarna av Gennie, suck

2010-11-04 @ 17:48:49
URL: http://cinnamons-art.blogspot.com/
Postat av: Mariann

Jag gillar Dinglarna. Men nu uppför sig Lisa som en kolerisk klimakteriekossa och det gillar jag inte! Sluta gapa och skrik nån gång!!!

Titta, nu får de mig att skrika också... :)

2010-11-04 @ 18:15:17
Postat av: Rutiga stolen

Min reaktion på Laurel var också ÄNTLIGEN!



Lisa är just nu så upptagen med att försvara Dinglarna mot alla och envar att hon inte ser hur desperat Gennie är att passa in och vara en äkta Dingel. Men det är ju inte så lätt heller när alla i familjen behandlar henne som en "fin släkting från stan". Utom Eli som på något sätt verkar vara den neda som begriper vad Gennie vill. Men det kanske är för att han själv är så desperat att passa in i Dingelklanen att han gör totalt överdrivna Dingelsaker för att bevisa att han passar in.

2010-11-04 @ 19:22:55
URL: http://www.rutigastolen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0