Dags för att lämna tillbaka allt stödgods

Matt  och Jimmy är säkra på att Debbie vet något om vem som stal lastbilen så de hotar med att säga till Carl att upphäva hennes lån om inte varorna kommer tillbaka.
Debbie som har tillräckligt med problem pratar med Jas,Jake och Daz och kommer fram till att de ska få alla i byn att lämna tillbaka stöldgodset, nåja det mesta utav det i alla fall. Pearl, Lily, Lisa och alla andra fick offra sina varor och ungdomarna samlade ihop det och la tillbaka i lastbilen som de sedan körde in i byn och ställde utanför puben. Jimmy och Matthew såg sedan att den kommit tillbaka och Matt ville ringa polisen men Jimmy övertalade honom att inte göra det.
Lite kul var det när de sedan gick in på puben och såg Dingles sitta där och de undrade varför de hade så kul.
"Vi pratar om musik, Van Morrison och Van Halen" svarar Eli.

Chas ska träffa Josh för att ta en drink eftersom det är hans sista dag på kliniken. Hon blir lite försenad men säger åt honom att gå till puben med Gennie så länge. Tyvärr så dyker de andra i familjen upp och alla visar sina bästa sidor, typ dricker upp andras öl och pratar om Chas som om hon vore den värsta alkisen som blir galen när hon dricker och att när de har gift sig ska familjen ha 30% av hans lön. Detta gör att Josh får nog och avslutar det som kunde han blivit något mellan honom och Chas.

Eric har nu nästan hela nya fabriken klar. Han vill slippa undan bonusen han utlovat och kan tänka sig att bjuda personalen på en öl på puben i stället. Lisa och gänget lyckas ändå att förhandla sig till en lite flottare invigningsfest i stället. Eric bjuder in pressen för att få lite gratisreklam och för att få McNally till att skriva om att Pollards&Pollards behöver personal, gärna yngre. Lisa lyckas givetvis höra det och hon pratar med Pearl och Lily och Doug om det. När de sen konfronterar Eric försöker han att slingra sig som vanligt. Då blir Pearl så arg att hon kastar en cheesecake rätt i ansiktet på honom.

Sam ser att Andy och Daz åker iväg till Hotten så han passar på att kolla hur Jo mår. Hon försöker att få honom att gå därifrån men han upptäcker att hon har fruktansvärt ont så han tar med henne till sjukhuset. Där visar det sig att hon fått rejäla slag mot revbenen men inget är brutet. Sam skvallrar för doktorn om att det är Andy som gjort märkena men när läkaren pratar med Jo så säger hon att det inte stämmer. Läkaren förklarar att många skäms eller vill inte anmäla sina män när de blir drabbade av misshandel men Jo är envis och hävdar att hennes man inte är våldsam. Hon säger sen till läkaren att det är Sam som är svartsjuk för att hon inte är kär i honom.
Andy kommer till sjukhuset för att hämta Jo och han får träffa läkaren. Problemet är bara att Andy inte "vet" vad Jo råkat ut för eftersom hon ljugit och sagt att hon ramlat från en stege. Hon räddar honom ändå och försöker få det till att verka som en olycka.
Andy är skitsur över alla frågor som ställs på sjukhuset och när de kommer hem frågar han Jo vad hon egentligen sagt som gjorde att de frågade så mycket. Då sa hon ifrån att om hon velat säga något hade hon ju kunna sagt alltihopa men det gjorde hon inte.

Senare när Jo lämnat Sarah på lekis så tar hon med sig en filt och en picknickkorg och överraskar Andy som jobbar i ladan. Hon förför honom och bjuder på lunch sen efteråt.
Eli som ser det passar på att sno traktorn för han behöver något som kan dra upp lastbilen ur skogsbrynet men han är snabb och lämnar tillbaka traktorn innan Andy saknat den.
Andy blir lite förvånad över att traktorn står ute på fältet när han hade lämnat den vid grinden tidigare. Jo skrattade och sa att han nog druckit lite förmycket vin på lunchen.

Jo skällde sedan ut Sam för att han lagt sig i hennes äktenskap.

Anna är fortfarande orolig för Miles och hon blir förbannad på Donald som inte verkar bry sig. Hon gör ändå en polisanmälan men polisen kan inget göra. Själv undrar man vart ska detta leda?
Hon vill sedan supa sig full och ber Carl om sällskap och han blir väldigt förvånad över hennes förfrågan.
Väl på puben sitter de och talar om för varann hur mycket de inte passar ihop och hur olika de är  men när Anna går till bardisken och handlar mer så följer Carl henne med blicken så tydligt att till och med Daz reagerar. Carl fortsätter att förneka att han känner något för henne.



Jag kommer så fort jag får tid att skapa en ny flik uppe i listen och där kan ni sedan diskutera framtiden, till dess får ni nog hålla er...

/Marie 

 


Kommentarer
Postat av: Cinnamon

Jag tycker Jo var dum som inte berättade för läkaren hela sanningen, för jag tror inte att Andy kommer att sluta slå henne. Men jag vet ju att de som blir slagna inte säger något, hade en kompis i samma sits, men till slut så berättade hon och stack, tack och lov.

2010-11-29 @ 16:35:00
URL: http://cinnamons-art.blogspot.com/
Postat av: Erik

Ja, jag trodde också att sanningen skulle komma fram på sjukhuset, men i stället blev det sex i ladan. Men hon tog i alla fall kortet hon fick av doktorn. Det kommer väl att hända något som får bägaren att rinna över så småningom, förstår bara inte vad det skulle vara. Han måste väl slå henne halvt fördärvad först.

2010-11-29 @ 16:59:32
Postat av: Tina

Ett stort plus i kanten för Sam som tog iväg henne till sjukhuset.

2010-11-29 @ 17:44:28
Postat av: Mariann

Jag har klagat och klagat att HTG är väldigt orealistiskt och överdrivet. Tyvärr är det nåt som är väldigt realistiskt och otäckt - och det är Andy och hans misshandel av Jo. Fy fan.

2010-11-29 @ 18:47:03
Postat av: Therése och Samuel

Precis Mariann, misshandelshistorien med Andy och Jo känns verkligen som rå och kall realism. Precis så som man har hört talas om att det går till i verkligheten.

2010-11-30 @ 08:59:02
Postat av: Lena

2010-11-30 @ 09:59:18
Postat av: Tuva

http://www.facebook.com/pages/Hem-till-Garden-Emmerdale/128000230595262?v=wall



NY GRUPP UPPDATERAD PÅ FACEBOOK, GÅ GÄRNA MED!



Kommer länka dina blogguppdateringar om detta går för sig?

2010-11-30 @ 11:47:58
URL: http://lonesomemama.blogspot.com
Postat av: Adm

>>>Tuva

Självklart kan du länka om du vill. Synd att man inte har facebook...

2010-11-30 @ 18:10:43
URL: http://emmerdale.blogg.se/
Postat av: Adm

>>>Tuva

Konstigt, jag svarade på din kommentar igår och den fanns med bland mina samlade kommentarer men nu syns den inte (inte för mig i alla fall)

Självklart får du länka om du vill. Synd att jag själv inte har facebook..

2010-12-01 @ 08:45:32
URL: http://emmerdale.blogg.se/
Postat av: Lotta

Hej!

Jag är ett stor fan av Hem till gården. Vet du om det finns filmer från seriens start?

Mvh Lotta

2010-12-20 @ 09:49:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0