Att mala korianderfrön

Idag handlade det mest om branden. Eric fick veta om den när David kom inrusande på puben. Han blev inte alls glad. Alla kände medlidande med honom. Det tog inte lång tid innan brandmännen kunde konstatera att det var något som ramlat över elementet och som då började brinna. Val var rätt snabb till att anklaga Pearl för att inte stängt av elementet och Pearl blev helt förtvivlad över att hon kunde ha orsakat branden.
Sam mår inte heller bra över det de gjort och han träffade Eric utanför fabriken. Då kom det fram att det var Sam som orsakat den och Eric blev arg. Han hade ju inte menat det han sa, det borde väl Sam ha förstått. Tänk om det upptäcktes att branden var anlagd då skulle Eric inte få några försäkringspengar och hur skulle det då gå med försäljningen.
När Lisa kommer hem märker hon genast att något står på. Det tar inte lång tid innan hon fått ur Gennie och Sam om vad de gjort. Eli försöker som vanligt att slingra sig. Hon råkar även få veta att Eric planerat sälja fabriken för att någon ska bygga lyxlägenheter där och då blir hon förbannad.
Lisa konfronterar Eric som påminner henne om att det inte är så bra om allt detta kommer ut på stan för då kan det komma fram att Sam är skyldig till branden men när Lisa sen träffar på Pearl som tror att det är hennes fel kan hon inte vara tyst. Pearl konfronterar Eric på puben och han fattar att det är Lisa som snackat.

Bröderna King är fortfarande intresserade av att köpa fastigheten men nu till ett lägre pris, undrar hur lågt?

Psykologen märker att Gabby är rädd för att hon .blivit utbytt på sjukhuset hon också så Ashley och Laurel får försöka sig på att förklara att så inte är fallet.

Rodney vill ordna en jaktfest till Donalds födelsedag men Donald känner sig inte helt kry så han orkar inte diskutera det. Carl blir orolig och vill att han ska söka läkare men Donald vägrar. Han tror att det räcker med att vila lite. Carl som inte lyssnar på det kallar på läkare i alla fall och hon får göra en undersökning som visar att allt inte är som det ska. Donald blir först förbannad för att Carl lägger sig i fast han inte vill men sen inser han att Carl är den enda som bryr sig just nu. Undrar om det är dags för gubben DeSouza att bli utskriven ur serien?

Marlon publicerar recept i tidningen och Betty vill laga det men Viv säljer inte korianderfrön i butiken.
Hon frågar då Marlon om han kan ge henne några från puben men Val säger nej. Marlon går då ut i köket och hämtar några ändå och säger till Betty att fröna måste malas först. Då säger Val att det kan hon väl göra med sina löständer men då blir Betty väldigt förnärmad, hon har minsann inga löständer... så visar hon sitt gap med tungan spelandes som en orm =)

Kommentarer
Postat av: Erik

Hur ska det gå med Pollards fabrik nu? Går den att bygga upp igen eller ska han starta på nytt någon annanstans? Får han ut några pengar? Och vad händer med hans anställda? Det är ju en del som är beroende av fabriken för sin försörjning. Förhoppningsvis hamnar väl ingen i fängelse i alla fall. Men hur blir det med lyxlägenheterna? Vem skulle väl vilja bo där bredvid Dingles grisar?

2010-11-02 @ 16:30:39
Postat av: Tina

Ja, vem vill bo i en lyxlägenhet med svinlukt.

2010-11-02 @ 16:50:58
Postat av: Viktoria

Jag tror att Donald kommer att hänga med ett tag till.

Tror inte det blir några lyxlägenheter alls där...usch.

Vilken twist Eric å Val e i...

2010-11-02 @ 17:29:29
Postat av: Rutiga stolen

Idag måste jag hålla med de av Er som inte varit så förtjusta i Lisa på sista tiden. Jag som alltid har gillat Lisa. Men idag när hon å ena sidan tjatar om att Sam inte ska åka i fängelse och förlora Samson och så å andra sidan själv inte hålla tyst.



När ryktena om förestående konkurs etc kommer till försäkringsbolaget och brandkår så blir det ju ett helsike för Pollard och då kommer han ju att dra in Sam i det hela också. Lisa brukar väl ändå ha lite mer hjärna än så.

2010-11-02 @ 18:23:53
URL: http://www.rutigastolen.se
Postat av: Tina V

Jag fattar inte vad Lisa vill att Eric ska göra, om han inte har råd att behålla fabriken måste han väl sälja den.

Trodde hon att det räckte att säga upp sin personal?

Man kan inte bara tänka på sig själv, och Dingelfamiljen brukar inte bry sig om att de lurar och stjäl från andra.

Varför säger inte Eric till Lisa att Sam brände ner fabriken, på eget bevåg.

Eric bad väl aldrig Sam att tända eld, för han hade tjänat mer på att sälja fabriken.

2010-11-02 @ 18:31:29
Postat av: Brita

Utan Lisa hade Zak legat i rännstenen med övriga dinglare som inte klarar sig utan henne. Det är ju hon som håller ordning utan att få mycket för det.

Heja Lisa!

2010-11-02 @ 21:49:58
Postat av: SoP

Hur kan Betty ha lagat mat hela sitt liv utan att ha ens en mortel ?

2010-11-03 @ 05:03:22
URL: http://sisterofpain.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0