Återigen en födsel på ett udda ställe

Katie var på kontoret på Home Farm när värkarna började. Som tur var kom Matthew precis och kunde skjutsa henne till sjukhuset men först fick han order om att hämta Perdy. De lyckas åka iväg mitt framför ögonen på Gray som letar efter Katie. Som vanligt så har barnet bråttom ut och föds i Matts bil. Allt går så fort och enkelt och ambulansen kommer stax efter och allt blir så bra.
Väl på sjukhuset försöker Perdy få tag på Gray för att berätta nyheten. När Katie får veta det blir hon lite stressad. Hon berättar för Perdy att hon vill att barnet ska bara vara med henne och att Gray inte ska ha med barnet att göra och att hon har lagt undan pengar till Perdy så de ska klara sig. Matthew skriver ut en check på 20 000£ så Perdy kan sticka på en gång så får Katie betala tillbaka när hon kommer ut.
Gray har skyndat sig till sjukhuset men får inte träffa Katie eller barnet först. Matthew lyckas hålla undan Gray så Perdy kan smita med babyn. (Hur lätt är det att börja om från noll med ingenting mer än en baby och en check?)
Gray blir givetvis rasande när han inser vad som hänt och polisanmäler Katie.

Jonny är besviken på Paul eftersom han tror att Paul skvallrat om Katies planer, för hur skulle Gray annars veta vad som var på gång. När han sen hittar Paul hemma hos Gray så finns det ingen anledning att låta Paul komma hem igen. Nu är ju i och för sig Paul oskyldig till det Jonny tror men han kan inte få Gray till att erkänna det för Grayson har annat att tänka på. Polisen kommer hem till Gray och säger att de inget kan göra eftersom inget brott är begånget. Katie och Perdy har all rätt på sin sida och de kan inte tala om var Perdy befinner sig.

Det var väl dagens stora händelse men några små saker kan nog noteras också...

Veterinären måste röntga kattens svans efter att Gennie råkat klämma den i dörren. Chas bjuder Dingles på champagne för hon har fått en date med just veterinären.

Val måste be Louise om ursäkt och Terry är snabb med att säga att de godtar den. Sen måste de komma överens om vissa andra saker men allt verkar ordna sig för Pollards så de kan fortsätta i lokalerna till B&B:t.

Gennie friserar Eli med en stor tofs på huvudet sen ska de iväg för att ordna en jacuzzi som de ska ha på gården. Eftersom de inte har 500£ till handpenningen blir det svårt. Som tur är så kommer Gennies mamma på besök eftersom hon är orolig för sin dotter och hon inte riktigt vet vad som händer.
Gennie lyckas då få mamman till att låna ut pengarna till jacuzzin fast hon tror att de ska gå till frisörssaker Gennie kan behöva i arbetet.

Anna vill hjälpa Miles till en andra chans med Jas...mine så hon vill anställa henne som webredaktör till deras hemsida. Jas...mine är tveksam om det är så lyckat att arbeta där men lovar att höra av sig.

Jo behöver hjälp med att få in höet i ladan man Daz har fullt upp på bilverkstan. Sam är snäll och hjälper henne fast han inte kan få betalt.



Kommentarer
Postat av: Viktoria

Matthew var bra idag! Perdy var lycklig...kanske hon e borta för alltid nu?,det var ett spektakel idag detta med bebisen,men katie fick som hon ville.

Kul att Sam hjälper Jo på gården .

Hoppas att man slipper grey , han börjar bli för mycket... jag undrar verkligen om paul å jonny kommer att vara gifta så länge till, dom verkar ha problem...

2010-11-18 @ 15:27:24
Postat av: Jackson

Föga realistiskt, men ändå mycket spännande med alla turer kring barnets födsel. Kul att äntligen få se goda sidor hos Matthew!

2010-11-18 @ 16:04:34
Postat av: viktoria

Jag tyckte matthew var helt underbar tänka sig han har känslor, lol hoppas att vi får se mer sådant från han.

2010-11-18 @ 16:23:50
Postat av: Erik

Förlossningen gick onaturligt fort och kan det verkligen vara så lätt att smita från ett BB med en bebis? Men Katie kanske ångrar sig nu? Gennies mamma blir nog inte glad när hon får reda på vad pengarna gått till - för det lär hon väl få.

Visst var Eli söt med tofs på huvudet - om man nu kan kalla honom söt, lite lustig såg han i alla fall ut.

2010-11-18 @ 16:51:43
Postat av: Pernilla

Jag har inte hängt med nu.. VARFÖR vill inte Katie vara ihop med Grayson ? Och ge barnet till kvinnan som är lite smått galen ?

2010-11-18 @ 19:03:26
Postat av: Pandora

Den bäbisen var nog det renaste jag sett om man ser till hur nyfödda brukar se ut. Inte ett spår av varken blod eller fostersalva. Brittiska bäbisar verkar vara mycket hygieniska av sig=)) Fort som tusan gick det i och för sig, så kanske var det så att allt kladd åkte av utav bara farten?



Matt var så gullig idag. Jag hoppas också att han fortsätter litet på det spåret. Inte för mycket bara, för då vore det ju inte Matt längre=))



Märkligt förresten att Perdy bara fick ta ungen sådär. Har papporna inga rättigheter i Storbritannien? I Sverige så skulle nog det där räknas som "Egenmäktighet med barn"! Märkliga turer i byn nu!

2010-11-19 @ 00:21:48
Postat av: Pandora

@Pernilla

Katie fick reda på att Grayson är en manipulativ egoist som dessutom har varit otrogen med Paul för inte så länge sedan. Till Katie sade han att hans homosexuella eskapader enbart var något som han experimenterade med när han låg vid universitet, men slutat med för länge sedan.

2010-11-19 @ 00:25:50
Postat av: Sop

Förstföderska föder helt ren baby på fem minuter i baksäte, modern försvunnen med barnet en timma efter födseln. Hoppas vi slipper se både unge o Perdy igen.

2010-11-19 @ 05:24:50
URL: http://sisterofpain.blogg.se/
Postat av: Adm

Hahahaa vad kul att se att ni reagerar mot födseln och det overkliga med det hela. Det kanske är så att eftersom de gravida kvinnorna inte går upp så mycket vikt så finns det inget blod och fett som fastnat på barnet och eftersom födseln gick så fort måste det lilla som fanns åkt av i bara farten...helt enkelt ;)

2010-11-19 @ 08:22:25
URL: http://emmerdale.blogg.se/
Postat av: Mariann

Adm har så rätt... hon har alltid rätt! :)

jag fnissade mest åt adm idag; Jas...mine :)

Nu åker jag till Stockholm och ser Queen-musikal. Trevlig helg!

2010-11-19 @ 12:25:41
Postat av: Diana

Någon som vet om det kommer att bli juluppehåll för serien?

2010-11-19 @ 12:50:35
URL: http://haringen.blogg.se/
Postat av: Pandora

Ja så måste det vara=D

Tänk om jag hade fått vara en brittisk förstföderska när man fick mina tvillingar. 18 timmar tog det och inte var det lika rent och fint som i Matts bil heller hahaha.

2010-11-19 @ 12:57:43
Postat av: Pandora

@Mariann Skall du på Queen musikalen?? Faan vad avis jag blir nu!!! Vill också!!

2010-11-19 @ 12:59:24
Postat av: Tina V

Jag har sett Queen musikalen i London, den var så bra så alla bara grät av glädje.

Ännu bättre var det att huvudrollen spelades av en svensk kille Peter J.

2010-11-19 @ 13:28:44
Postat av: Tina

Spännande avsnitt idag med födsel och "kurragömmalek" men, Löjliga familjen Dingle är jag bara så trött på nu.



På tal om Katies födsel så är hon väl egetligen inte en riktig förstföderska då hon har haft ett missfall tidigare.

2010-11-19 @ 14:40:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0