"Always look on the bright side of life....."

I dag var sömmerskorna glada och sjöng glada trudelutter. Terry gillade inte oljudet, påminde honom om ostämd karaoke. Han pratade med Eric och sa att de måste lämna lokalen. Eric fick panik eftersom beställningen skulle vara klar i kväll så han övertalade Terry om att få vara kvar. De velade lite fram och tillbaks med kontraktet men tillslut var de överens om att Terry skulle få mer pengar men arbetarna var tvungna att kunna låna B&B:s toalett.
Men så kom Louise och Jamie hem och upptäckte verksamheten och kastade ut dem.
Val blev orolig för beställningen så hon lyckades övertala Terry om att skriva på kontraktet utan Louises tillstånd.

Bob orkade inte vara hemma så han gick till puben och började arbeta innan hans skift startade. Diane som märkte att något var fel fick honom att öppna sig. Då insåg Bob att han bör stå vid sin frus sida och ställa upp för henne. Viv blev överlycklig när hon fick veta att hon inte behöver kämpa ensam utan kommer att ha sin man vid sin sida. När Bob sedan såg att Louise och Jamie kommit hem gick han dit för att berätta för dem att han visste vad Lou gjort både med det falska alibit och utpressningen om kyssen. Jamie blev inte alls glad över att få höra vad hans flickvän gjort. Lou kände att allt var emot henne så hon ringde hälsovårdsmyndigheten och tipsade dem om fabriken i deras lokaler. Som om det skulle göra henne mer populär?

Jo och Sarah är nu ensamma hemma och Jo verkar rätt glad. Andy är på semester i Spanien men ringer hem varje kväll för att säga godnatt till Sarah. Debbie som hör det påpekar att han måste hålla kollen på att Jo är hemma varje kväll och inte ute på äventyr. Jo säger att det inte är därför men hon verkar inte helt övertygad själv längre.

Katie får en bröstpump i present av Perdy men blir lite stött av det. Hon vet inte ens om hon kommer att amma barnet. Hon vill leva sitt gamla vanliga liv igen och jobba heltid. Kan Perdy tänka sig att passa barnet då?
Jaa Perdy blev överlycklig över frågan och kände att hon kommer att få mycket tid ihop med sonen. Men vad kommer Gray att säga om det?
(Undrar varför alla gravida kvinnor i tv-serier är så smala i övrigt, ingen av dem går upp speciellt mycket i vikt? Jaa jag vet att det bara är en serie men de borde väl kunna göra det lite mer verkligt, så svårt kan det väl inte vara att låta de gravida bli lite mer "svullna"  och nu menar jag inte att alla gravida blir stora som hus.)

Vi fick också veta att Zak åkt till släktingar på Irland.

Nicola får ett samtal från en bokförläggare och åker dit för möte. Han är helt övertygad om att boken kommer att bli en storsäljare som kommer att göra Nicola rik. Givetvis kan inte Nicola motstå drömmen om pengar så det slutar med att hon låtsas att det är hon som skrivit boken och hon har blivit inspirerad av sin far som nu är död och att hon skrev boken till sin systerdotter som varit ledsen för att ha förlorat sin lillebror.
Hon får åka till London för att närvara på en konferens som förlaget anordnar. Hur ska hon kunna förklara alla lögner när de så småningom kommer fram?

Kommentarer
Postat av: Erik

Nicola ljuger som en häst skenar.Hur länge går det att hålla barnboksutgivningen hemlig för Rodney och vad kommer han att säga när Nicola tagit åt sig hela äran? Visserligen brukar han alltid hålla henne om ryggen, men han blir säkert inte glad.

Hur det ska gå med fabriken och var den ska hålla till vete gudarna nu efter Louises lilla hämnd. Hon lär ju inte bli populärare - inte hos Jamie heller, kommer det att spricka mellan dem nu?

2010-11-16 @ 16:43:40
Postat av: Viktoria

Grey kommer nog inte bli glad över det katie har gjort. Och Eric kommer nog att bli chockad.Tycker Louise e hel crazy, och jag tror att Jamie och Lou kommer att göra slut.Katie verkar helatiden så himla smal om hon e hög gravid...men men.

Undra om dom kommer att öppna något annat , i stället för sömmnad mm.Kanske någon annan kommer att öppna nåt mer roligare?

Undra hur jonny å paul kommer att klara sig med det hära om Katie?snacka om soppa....usch

2010-11-16 @ 17:46:23
Postat av: Erik

Ljuger som en häst travar heter det.

2010-11-16 @ 18:17:02
Postat av: Mariann

>>Erik: ja i vanliga fall heter det travar. Men den otäcka Nicola är värre än vanliga fall så där kan man faktiskt säga att hon ljuger som en häst skenar :)

2010-11-16 @ 18:58:58
Postat av: Mariann

Just ja: herregud va konstig Betty's peruk såg ut idag! Som nån tuggad träull eller nåt...

2010-11-16 @ 19:00:57
Postat av: Lena

Jag tyckte hela Betty såg blek ut idag,

jag blev så orolig:-(

2010-11-16 @ 19:53:20
Postat av: Tina

Är det egentligen så lyckat att ha en "fabrik" i samma hus som ett "hotell".

2010-11-16 @ 22:04:52
Postat av: Bittam

Jag funderar på Katie egentligen har tänkt sig,

om hon fortfarande tänker dra iväg eller...

att allt bara är ett spel för att hålla Perdy någorlunda lugn eller om hon ångrat sig...

2010-11-17 @ 10:52:14
Postat av: Lena

Jag tycker att det hela utvecklats till ett otäckt cyniskt spel. Det är ju ändå ett barn och dess framtid det gäller.

2010-11-17 @ 11:51:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0