Många små saker och en stor

Eli försökte sälja mixern till Marlon men han bara garvade. Då försöker Gennie sälja den till Viv men Viv vill prova den på öppet köp först. Då tar Gennie ut pengar från sitt konto och säger till Eli att hon lyckades med försäljningen. Sen visade det sig att Viv skulle testa maskinen och först gick det bra, sen tog hon av locket och körde igång den igen och då skvätte det smoothie över hela henne. Det gjorde att hon lämnade tillbaka mixern och Gennie blev avslöjad.

Jas framför till Marlon att de på tidningen vill att han ska skriva om mat.

Jake och Daz retar varann för deras känslor. Jake säger att Daz är en toffel och vågar inte göra något nu när Scarlett är i Kanada och Daz ger igen med att Jake har känslor för Jasmine som han inte vågar tala om.

Rodney, Carl och Donald har en pokerkväll och de verkar trivas rätt bra ihop.

Ashley och Laurel går till en psykolog med Gabby för att reda ut hennes problem med Arthur och att hon kissar i sängen varje natt.

Eric försöker lösa problemen med fabriken för han lider med sina arbetare som verkligen behöver sina jobb på ett eller annat sätt.
Val vill inte sälja puben så när hon hör att Matthew och Jimmy sitter och snackar om fastighetsaffärer så får hon en idé. Hon frågar om de vill köpa fabriken och bygga om den till lägenheter de kan hyra ut.
När Eric får höra det blir han först väldigt negativ, han känner sig redan hatad av folket men hur skulle det bli om han lägger ner fabriken och säljer till Kings. Sen får han veta att pubdelen skulle ge dem 150 000£ medan fabriksförsäljningen ger 325 000£ och girig som han är så pratar han med Kings och de går med på det bara Eric kan fixa tillstånden som behövs.

Han blir tvungen att säga upp personalen och de blir inte alls glada. Sam blir förtvivlad över att Eric verkar så ledsen så han vill hjälpa till om han kan.
Eric säger att det finns inget Sam kan göra längre, det bästa vore om fabriken brann ner. Han vill ju inte att de ska få veta att han tjänar en massa pengar på deras olycka.
Sam tolkar uttalandet på sitt eget vis så han pratar med Eli och säger att de måste hjälpa Pollard med branden.
Eli och Sam går in i fabriken och börjar tömma den på det som går att sälja. Gennie dyker upp men får endast veta att de gör "inbrott" för att kunna tjäna pengar. Eli ser till att några tygstycken börjar ta eld över värmeaggregatet så branden kan ta fart och de åker snabbt därifran. Hur ska detta sluta?

Kommentarer
Postat av: Pandora

Ibland är Sam litet mer än lovligt korkad. Om han är så dålig på att läsa signaler så borde han fråntas vårdnaden om Samson å det snarast. Eli var ju inte sen med att utnyttja situationen som vanligt=(



Jag tycker faktiskt litet synd om Eric. Även fast han är en småskummis så bryr han sig verkligen om sin fabrik, och mera förvånande så har han skuldkänslor gentemot sina arbetare.



Lisa den surkärringen blir bara mer och mer osympatisk tycker jag. Bort till Clegg med henne nån månad så man slipper hennes gnälliga röst och åskmålnansikte ett tag.



Annars så var det trevliga avsnitt idag. Jag tror att Jasmine och Jake blir det nya paret i byn, om inte hon inte blir ihop med Miles igen förstås=))

2010-11-01 @ 15:03:07
Postat av: Tina

Kan inte mer än att hålla med dig,Pandora, Lisa är som "Linus på linjen". Fridsamt joller när det går henne väl och det grova artilleriet när det går henne emot.

2010-11-01 @ 16:01:53
Postat av: Erik

Vem kommer att få skulden för fabriksbranden? För jag antar att den kommer att få allvarliga följder. Tror att folk kommer att skylla på varandra. Risken är väl att Sam hamnar i finkan. Borde vara Eli som åkte dit i stället. Det är alltid han som lurar in andra på dumma olagligheter. Det är nästan hans enda uppgift i serien - att ställa till elände.

2010-11-01 @ 17:04:22
Postat av: Viktoria

Idag hände lite saker iallafall,brand på fabriken.

Jag tror att Val kommer att anklaga Eric för branden.

Men jag tror att Eric vet att det är en olycka.

2010-11-01 @ 19:00:37
Postat av: Lena

Viktoria



Har lite att svårt att förstå hur du kan få det till en olycka. Även om Sam missförstod Eric så var ju Eli väldigt klar över vad han gjorde. Tog säkert chansen att ställa till det som vanligt.

2010-11-01 @ 19:30:45
Postat av: Brita

Det tar sig, sa pyromanen.Serien alltså. Hur korkad än Sam ska spela, nog kan den rollfiguren skilja på rätt och fel och kriminell pyroman är han då inte.

2010-11-01 @ 21:07:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0